keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

ROKOTETIEDETTÄ, tri.neurokirurgi Russell Blaylock, Osa I


Health Ranger haastattelee videolla neurokirurgi tri. Russell Blaylock´ia USAssa kaikille pakollisiksi tehtävistä rokotekokeista, vilpillisestä rokotteisiin liittyvästä tieteestä ja sen eettisyydestä 

Originally published 20.4.2012
 NaturalNews

(NaturalNews) Seuraavassa haastattelussa Mike Adams pitää videohaastattelun neurokirurgi, tutkija, kirjailija tri. Russell Blaylock´ia – excitotoksiinien asiantuntijaa, kuten aspartaami ja MS
G = natriumglutamaatti – ja petollisesta rokotteisiin liittyvästä tieteestä. Tri. Blaylock paljastaa levottomuutta herättävän totuuden rokotekokeista ja niiden eettisyydestä, kuten myös erittäin silmiä avaavaa käännettä rokoteuutisista.


Kuva: http://hoystory.com/wp-content/uploads/2011/01/antivax_postcard1.jpg


OSA I

Health Ranger: Hei ja tervetuloa. Tässä on Mike Adams, Health Ranger NaturalNews.com´ista erityisessä videohaastattelulssa tri.  Russell Blaylock´in, neurokirurgin ja excitotoksiiinien asiantuntijan ja erittäin hyvin sellaiseen aivojen myrkyttymiseen perehtyneen henkilön kanssa, joka voi johtua rokotteista löytyneistä kemiallisista adjuvanteista, raskasmetalleista sekä kevytmetalleista. Hän liittyy meihin Skype-videon kautta ja hänellä on paljon mullistavaa tietoa tältä alueelta. Tri. Blaylock, kiitos, että olet kanssamme tänään.

Dr. Blaylock: Kiitos, Mike.

Health Ranger: No, rokotemaailma on mennyt hulluksi tri.Blaylock, nyt sanotaan,että meidän olisi nyt pakko osallistua rokotekokeisiin, eikä ole mitään mahdollisuutta jättäytyä syrjään niistä. Miksi, kertokaa meille, miksi se on mieletön ajatus?

Dr. Blaylock: Niin, se Nürnbergin lääkekoodin vastaista, koska tiedät,että sen on tarkoitus suojata väestöä olemasta hallitusten tai rokotteita valmistavien yhtiöiden koekaniineja. Ja nyt meillä yhtäkkiä rikotaan tätä Nürnbergin suojaa vastaa, sanomalla, että teidät pitää pakottaa rokotekokeeseen. Ja jos terveytenne tuhoutuu tämän koerokotekokeen  aikana, niin se on vain maksamasi hinta siitä, että elät tässä yhteiskunnassa. Niin, ei todellakaan ole yhdenmukaista tämän yhteiskunnan perustusten kanssa, että ihmiset pannaan osallistumaan pakolla kokeilututkimuksiin.

Health Ranger: Niin kyllä, mutta saanko esiintyä tässä sinulle hetken paholaisen asianajajana. Rokotteiden edistäjät, kauppiaat, propagandistit löytyvät kyllä jokaiselle kokeelle, ja he ovat varmoja, että jotkut tulevat kuolemaan rokotteiden takia, ja he myöntävät sen, mutta he sanovat, että yhtä rokotteen tappamaa henkilöä kohti ehkä miljoona ihmistä pelastuu, joten tama tapahtuu yhteiskunnan suuremmaksi hyödyksi. Mitä vikaa tässä logiikassa on tri. Blaylock? 

Dr. Blaylock: No, on mielenkiintoista, että juuri tätä samaa logiikkaa kuulimme Natsi-Saksassa, eli että nämä toimenpiteet ovat yhteiskunnallisia ja että me teemme näitä asioita suuremman hyvän takia. Että täytyy katsoa asioita pitkällä tähtäimellä. Tottakai tulemme tappamaan muutamia miljoonia ihmisiä, tai tapamme muutamia tuhansia ihmisiä tämän tai tuon kokeen aikana, ja se on suuremman hyvän tähden. Näin ´suurempi hyvä´ argumentointi on aina johtanut näihin totalitaarisiin väärinkäyttöihin. Ja tosiasia on, että suurin osa rokotteiden aiheuttamista vaurioista on salattu.  Meillä on ollut tämä rokotevaurioiden ilmoitusjärjestelmä
VAERS, joka on vapaaehtoinen.

Mutta jopa siinä näemme, että käytännöllisesti katsoen on raportoitu miljoonia rokotteista aiheutuneita reaktioita. Ja kun kuulee rokotteiden puolustajien puhuvan tästä, kuuluu - ooh, on hyvin harvinaista saada rokotteesta mitään haittaa, ja tämähän on täyttä valhetta. Jopa heidän tilastonsa näyttävät, että vain 2-10 % rokotevaurioista nähdään satojatuhansia vakavia komplikaatioita, ja usein, kuten Gardasil-rokotteen aiheuttamissa tapauksissa vakavat rokotekomplikaatiot ylittivät kohdunkaulasyöpään kuolleitten kuolleisuusluvut. Joten tämä hyöty- haitta-suhde osoittaa, että meidän ei pitäisi tehdä tällaista ollenkaan ja että rokotteet pitäisi kieltää lailla. Näin vahingoitetaan enemmän ihmisiä kuin rokotteista saadaan hyötyä. Ja tämä on ongelma, koska he voivat salata meiltä tämän tiedon saannin.

Health Ranger: Juuri niin, he voivat aina vain selitellä tai vain haudata asiat tai heillä on jopa tämä rokotevauriokorvausohjelma, joka on vain varjotuomioistuin, jolla on enemmän valtaa  kuin USAn korkeimmalla oikeudella, ja joka maksaa korvauksia vanhemmille, myöntäen, että kyllä, lapsenne vaurioitui ja tuli autistiseksi rokotuksista, mutta tässä me maksamme tämän rahan, ja se on vaientamisraha, sillä hyväksymällä tämän järjestelyn, te suostutte olemaan puhumatta tästä. Näin tapahtuu Amerikassa tänä päivänä, tämä on vaientamisrahaa epäaidossa varjohallituksen tuomioistuimen järjestelmässä.     

Dr. Blaylock: Kyllä ja tämän pitäisi olla rokotevaurioita käsittelevä tuomioistuin. On äärettömän vaikeaa edes päästä tuomioistuimen eteen.  Olen tuntenut monia vanhempia, joiden lapset ovat ilmeisen selvästi tuhoutuneet rokotteiden takia, mutta he eivät pääse koskaan tuomioistuimen eteen. Niinpä on tosiasiassa erittäin vaikeaa saada tuomioistuimelta mitään rahaa. Kuten sanoit, jopa tulokset, jotka osoittavat lasten olevan neurologisesti vaurioituneita rokotusten seurauksena, salataan. Suuri yleisö ei koskaan kuule tästä.

Health Ranger: Niin, se on aivan totta. Tietenkään valtavirran media ei kata näitä asioita. Ihmiset saavat kuulla näistä vain vaihtoehtoisista medioista. Ja muuten, kautta linjan kannustan katsojia tutustumaan tri. Blaylock´in nettisivustoon, joka tietenkin on RussellBlaylockMD.com, oliko tämä nyt oikein?

Dr. Blaylock: Kyllä.

Health Ranger: Hyvä, RussellBaylockMD.c
om, tilatkaa hänen uutiskirjeensä sieltä, ja voitte myös löytää hänen kirjansa www.Amazon.com´ista ja muilta kirjakauppiailta. Hänen kirjojaan ovat:  EXCITOTOXINS: THE TASTE THAT KILLS (= Excitotoksiinit: Maku joka tappaa), ja mikäs sinun viimeisimmän kirjasi nimi olikaan?

Dr. Blaylock: NATURAL STRATEGIES FOR CANCER PATIENTS (= Luonnolliset keinot syöpäpotilaille).

Health Ranger: NATURAL STRATEGIES FOR CANCER PATIENTS. Onko sinulla vielä kirjaa rokotteiden myrkyllisyydestä?

Dr. Blaylock: Ei vielä. Mutta kirjoitin alkukirjoituksen Neil Z. Miller'in viimeisimpään kirjaan  THE VACCINE SAFETY MANUAL (Käsikirja rokotteiden turvallisuudesta), se on melko pitkä johdanto, jonka hän antoi minun kirjoittaa. Joten olen kirjoittanut sen ja minulla on kirja autismista, joka on yhteydessä rokotteisiin ja mekanismiin, molekyylitason mekanismiin, joka aiheuttaa autismia.

Health Ranger: Haluaisin muuten kutsua sinut suoraan tänne kameroiden eteen, ja voisimme julkaista sinun artikkeleitasi. Tiedän sinun julkaisseen Newsmax´issa, ja jos voit saada luvan meidän julkaisemisellemme samana päivänä tai seuraavana päivänä, haluaisin todella mielelläni julkaista sinun artikkelisi, sinun nimissäsi Natural News´issä. Minusta se olisi suuri lisäys nettisivustollemme.

Dr. Blaylock: Ole hyvä, arvostan sitä.

Health Ranger: Hyvä, sovitaan siitä tämän haastattelun jälkeen. Ihmisten pitää nähdä informaatiosi, mutta mennäänpä takaisin tähän rokotusasiaan. Annappa minun esittää paholaisen asianajajaa, koska tiedät, että on olemassa niin paljon vastakkaista kiistaa tästä teollisuudesta. Teollisuus tulee sanomaan okei, sanotaanpa, että joitakin lapsia kuolee tai vammautuu tai heistä tulee autisteja rokotteiden takia, mutta rokoteteollisuus on kuitenkin tarpeellista, koska jonakin päivänä tulee iso pandemia ja jos rokoteteollisuudella ei ole tätä koneistoa ja näitä investointeja infrastruktuurissaan, se ei kykene syytämään ulos sitä hoitoa, joka säästää meidät kaikki totaalikuolemalta ja tuholta. Mitäs tästä puolustelusta?

Dr. Blaylock: Niin, oletus, että heillä ei ole mahdollisuutta tuottaa rokotetta, elleivät he saa niistä satojen miljoonien dollarien tuottoa, eikä se ollenkaan ole totta. Jos tarkastellaan tiedettä itse rokottamisprosessin takana, tulee selväksi, että se tapa, jolla rokotukset tehdään:  rokotteen pistäminen käsivarren tai jalan lihakseen, tukahduttaa itseasiassa melkoisesti immuunijärjestelmäämme, erityisesti pikkulapsilla. Olemme havainneet, että se aiheuttaa todella immuunijärjestelmän sulkeutumisen ja tuottaa TH2-tyyppisiä sytokiinejä, jotka estävät immuunipuolustusjärjestelmän toimintaa. Ja paras suoja viruksia vastaan, varsinkintodella virulentteja, tappavia viruksia ja bakteereja vastaan, on solujen o
ma immuunipuolustuskyky. Niin, rokotteet eivät herätä solujen puolustuskykyä lainkaan; ne tosiasiassa tukahduttavat sitä. On tunnettua, että jos tutkii CDC´n sivuja, niistä selviää, että jos esimerkiksi lapsi saa HIB-rokotteen, hän saa kahden viikon sisällä todennäköisemmin HIB´n ja kuolee siihen, kuin jos hän saisi sen, jos hänelle ei annettaisi rokotetta ollenkaan. Sama havaitaan MPR-rokotteen suhteen: tuhkarokko- tai vihurirokkovirukset ovat immuunijärjestelmää tukahduttavia, aivan samoin kuin HIV-viruskin.
 
Health Ranger: Näin, se on aivan tavatonta. Näemme jatkuvasti uutisraportteja, jotka käsittelevät esim. tuhkarokko- tai hinkuyskä- tai vesirokkoepidemioita. Huomaan, ettei meille koskaan kerrota totuutta, eli sitä, että juuri vastaavaa epidemiaa vastaan on tehty vast´ikään rokotuskampanja. Esim. tuhkarokon saaneet lapset ovat juuri saaneet tuhkarokkorokotuksen. Tätä ei meille kerrota.

Dr. Blaylock: Juuri niin, on monia tärkeitä asioita, joita meille ei kerrota. Numero yksi: kun näitä niin sanottuja tautien puhkeamisia tapahtuu, kuolemantapaukset niistä ovat erittäin harvinaisia. Useimmat lapset vain saavat tuhkarokon ja selviytyvät siitä, samoin kuin miljoonat meistä selvisivät silloin, kun minä olin nuori. Kun olin nuori, ei ollut olemassa mitään tuhkarokkorokotetta. Lähes jokainen luokallani sairastui tuhkarokkoon, ja kaikki meistä selviytyivät siitä. En muista ketään, jolla olisi ollut vakavia lisätauteja, mutta kun nykyään kuuntelee rokotteiden kannattajia, voisi luulla, että kadut olivat tuolloin sikin sokin täynnä kuolleitten lasten ruumiita. Täyttä roskaa.  Kaikki me saimme sen ja ero on siinä, että kun saimme tuhkarokon, saimme myös elinikäisen suojan sitä vastaan. Ja CDC´n sivustolla sanotaan nyt, että jos tuhkarokon sai ennen vuotta 1960, ei tarvitse mitään rokotusta. Mutta jos saat rokotuksen tuhkarokkoa vastaan, se pitää ottaa jatkuvasti joka viides tai joka toinen vuosi, jotta immuunipuolustusjärjestelmä pysyy aktiivisena. Mutta näin ei saada oikeata suojaa, ja siksi taudin lisääntyminen näissä kaikissa tapauksissa on yleisintä täysin rokotetuilla lapsilla.  

Health Ranger: Tiedäthän, että olen iloinen kun mainitsit tämän, koska olen havainnut, että CDC on ottanut mallia Department of Homeland Security´n (DHS) taktiikasta käyttää pelottelua oman vaikutusvaltansa markkinoimiseen. Kun DHS sanoo terroristeja olevan kaikkialla ja että meidän pitää etsiä enemmän, tarvitsemme enemmän rahoitusta, tarvitsemme valvontaa, niin CDC puolestaan sanoo, että kuolettavia viruksia on kaikkialla ja  tauteja puhkeaa kaikkialla ja siksi tarvitaan lisää rahoitusta, tarvitaan enemmän rokotteita, tarvitaan lisää tulehdustautien valvontaa. Tämä on juuri samaa taktikkaa kuin Department of Homeland Security´n sodanlietsonta. Uskomatonta.
              
Dr. Blaylock: Surullinen asia tässä on se, että kaikki nämä pelot perustuvat täydellisiin  valheisiin. Esimerkiksi jos tarkastellaan 6-kuukautisten lasten rokotusmenettelyä, heille  annetaan kurkkumätärokotus, heille annetaan jäykkäkouristusrokotus, ja jos lääkäriltä sitten kysyy, mikä on lapsen riski saada USAssa jäykkäkouristus, jos häntä ei ole rokotettu, hänellä ei ole aavistustakaan siitä. No, jos tutkitaan aikaa ennen tetanus-rokotetta, niin todennäköisyys oli vastasyntyneillä melkein nolla. Ei lainkaan. Useimmat tapaukset tapahtuivat yli 25-vuotiailla ja  tetanus-tapaukset USAssa olivat äärettömän vähäisiä jopa ennen kuin rokotetta edes oli olemassa. Saa vaikutelman, että ennen kuin näitä rokotteita edes oli olemassa, nämä infektiot raivosivat laajalti, mutta kun tutkii tilastoja, näiden infektioiden historiallisia tilastoja ja yleensä kaikkia lapsuusajan tulehdustauteja, ne kaikki olivat vähentyneet voimakkaasti ennen kuin mitään rokotetta oli keksitty. Rokote tuli vasta näitten rokottamisten loppuvaiheessa. Syy, miksi näin on, on se, että kun saadaan luonnollinen tartunta, väestö kehittää itse voimakkaan immuniteetin näille tulehdussairauksille.    

Health Ranger: Olen todella iloinen, että mainitsit tämän, koska löytyy paljon tarkistettua historiaa , kuten esimerkiksi poliosta. Tiedäthän, että puheet poliorokotteesta olivat jotain  uskomatonta jo ennen kuin rokote oli edes kehitetty. Ja jos tarkastellaan Jonas Salk´ia, polion kuuluisaa keksijää, joka teki laittomia lääketieteellisiä kokeita käyttäen hallituksen rahoitusta viattomiin uhreihin, jotka eivät tienneet, että heillä tehtiin kokeita. Tarkoitan, että se oli hulluutta, ja kukaan ei nykypäivänä todellakaan ole kertonut tätä historiaa tavanomaisissa kanavissa. Ällistyttävää!  


Dr. Blaylock: Niinpä, jos lukee polio-epidemian historiaa, niin minä tietenkin kasvoin polion kukoistusaikana, kun rokotetta ei vielä ollut. No, meidän luokassa oli vain yksi lapsi, joka sai polion ja hänellä ilmeni vain vähäistä surkastumista jaloissa. Mutta monikaan lapsi ei joutunut “rautakeuhkoon”. Kun näkee näitä polion aikaisia kuvia ja niissä näkyy huoneet täynnä näitä “rautakeuhkoja”, niin ne ovat lääkärin lähetteellä tulleiden keskuksia.  Niihin otettiin potilaita kaikkialta USAsta, koska niissä oli saatavilla näitä “rautakeuhkoja”.  Jos tutkii esim. alueita, niin Haddenburg´ista, Mississippistä, oli ehkä 5 – 6 sairastunutta, ja jos tarkastellaan muita kaupunkeja, niin niissä oli 1 – 2 tapausta, mutta jos ne kaikki kootaan yhteen, niin tilanne näyttää todella vaikuttavalta.  Nämä olivat lääkäreiden lähetteellä tulleiden keskuksia. Tämä ei kuitenkaan ollut sitä, miltä se näyttää. He tietävät, että useimmat niistä henkilöistä, joille tämä tieto kohdistetaan, eivät ole eläneet noihin aikoihin, jolloin poliovirus oli lievää kesävirusta, jota oli esiintynyt iän kaiken aikaisemminkin, ja sen ilmeneminen nyt  halvauksen kaltaisena oli jotain sellaista, joka säikäytti kaikki, koska tämä oli alunperin niin mieto virus. Mielenkiintoista on, että aikana, jolloin tämä virus muutti yhtäkkiä luonnettaan aiheuttamalla halvauksen, oli käynnissä kurkkumätä- ja hinkuyskärokottamisten aika. Ja silloin ajateltiin, että itse rokote joko muutti näitten lasten vastustuskykyä tai se muunsi itse virusta tehden siitä halvaannuttavan.                 http://vaccineworldsummit.com/summit-experts/          

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/search/label/evindence%20based%20medicine

 https://vactruth.com/2016/09/01/take-charge-of-your-health/

6 terveysskandaalia, joista Yhdysvaltain hallitus ei halua sinun tietävän:  http://magneettimedia.com/6-terveysskandaalia-josta-yhdysvaltain-hallitus-ei-halua-sinun-tietävän

1 kommentti:

  1. Eli osa 2 löytyy osoitteesta:

    http://elamakasissamme.blogspot.fi/search/label/rokotusten%20tieteellinen%20perusta

    VastaaPoista