sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Psykiatrian käsikirja DSM-5 ja lasten lisääntyvät sairausdiagnoosit

naturalnews.com printable article

Julkaistu 1.6. 2013

CDC´n mainostemppu lasten mentaalisten sairauksien  kasvavasta aallosta juuri nyt, kun uusi psykiatrian raamattu ´DSM-5´on julkaistu 

 Lähde: http://www.naturalnews.com/040587_children_mental_disorders_CDC.html

Kirjoittaja: Ethan A. Huff, staff writer

(NaturalNews) Hyvin
sopivasti ajoitettuna, kun American Psychiatric Association (APA)(=Amerikan Psykiatrinen Yhdistys)  julkisti yleisesti Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5)´n (= Mielenterveyssairauksien diagnostinen ja tilastollinen käsikirja) , U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC)(= USAn Sairauksien Kontrolloinnin ja Ennaltaehkäisyn Keskukset) on ilmoittanut, että 20 % yhdysvaltalaisista lapsista on nyt niiden joukossa, joiden arvioidaan sairastavan mentaalisia (= mielenterveys-) sairauksia. Ja heti, kun DSM-5 saadaan lääkäreitten ja psykiatrien käsiin tulevina kuukausina ja vuosina tämä prosenttiluku tulee yhä edellen kasvamaan.

Viimeisen 10 vuoden aikana on mentaalisten sairauksien puolustamisen puitetyötä säännöllisesti laajennettu, ja tämä tarkoittaa sitä, että yhä lisää ja lisää ihmisiä, joita aikaisemmin pidettiin terveinä, pidetään nyt mielenterveydeltään sairaina. Tiloja, kuten keskittymiskyvynpuutetta ja ylivilkkauden sairautta (ADHD),
autismia, masennusta, ja jopa yleistä ahdistuneisuutta diagnosoidaan erityisesti 3 - 17- vuoden ikäisille lapsille yhä lisääntyvässä määrin.

Se, onko näillä lapsilla itseasiassa mitään sairautta tai ei, ei kuulu asiaan - lääkärit diagnosoivat heidät sellaisiksi, ja seurauksena on hurjasti lisääntynyt farmaseuttisten lääkkeiden käyttö. CDC´n haalimien viimeisten tietojen mukaan lähes neljännestriljoonaa dollaria kuluu joka vuosi lasten sellaisten psyyken sairauksien hoitoon, joita heillä itse asiassa joko on tai ei ole. Ja vuosien 1994 - 2011 välisenä aikana on psyykisesti sairaiksi diagnosoitujen lasten määrä noussut selittämättömästi pilviin.  

Big Pharma: Tehdään kaikesta psyyken sairautta niin meillä on enemmän lääkittäviä 

Ovatko lapset tänä päivänä todellakin psyykisesti sairaampia kuin he olivat 20 vuotta sitten? Ehkä. Mutta todennäköisempi selitys tähän dramaattiseen lisääntymiseen sekä diagnooseissa että reseptilääkkeiden käytössä, on ensi sijaisesti tekemisissä perusteettomien psyykkisten sairauksien määrittelykriteerien lisääntymisen kanssa. Tämä, yhdessä Big Pharman voimakkaan vaikutuksen kanssa saada enemmän lapsia (children)  lääkityksen piiriin, näyttää olevan todellinen vaikuttava tekijä tämän psyykensairaus- "epidemian" takana.

"[Tämän CDC´n] raportin luulisi sisältävän joitakin mielipiteitä, jotka arvioisivat mielenterveyteen liittyvien sairauksien lisääntymistä," kirjoittaa Raven Clabough osoitteessa TheNewAmerican.com. "Kuitenkin paljon tästä lisääntymistasosta voidaan lukea monen muun asian syyksi: mm. hurjasti lisääntynyt  näitten tilojen määritteleminen, kasvavassa määrin voimakkaampi lääketeollisuuden vaikutus sekä  lääketieteellisen yhteisön yleinen ymmärtämmättömyys virheellisen ravinnon vaikutuksista."

Toisin sanoen, ei todennäköisesti ole niin, että useammat nykypäivän lapset olisivat mielenterveydeltään sairaita, vaan pikemminkin niin, että metaalisten sairauksien diagnosointikriteerit ovat
olennaisesti lisääntyneet. Ja kuitenkin samanaikaisesti nykyajan lapset altistuvat ympäristömyrkyille, geneettisesti muunnelluille organismeille (GMOt; varsinkin USAssa, suom.huom.), ravinnon väriaineille, lisäaineille sekä muille sellaisille myrkyllisille aineille paljon suuremmissa määrin kuin edeltäneet sukupolvet, aineille, joilla on vakavia seuraamuksia heidän käyttäytymiseensä.

Hiljattain ilmestynyt tutkimus antaa ymmärtää, että esim. gluteiini-intoleranssi ja allergia liittyvät suoraan käytöshäiriöihin kuten ADHD`hen. Samoin on myös GMO-tuotteiden osoitettu käynnistävän mielenterveysongelmiin liittyviä merkkejä ja oireita, erityisesti kasvavilla lapsilla.  Ravinto yleensä ja sen puute näyttävät olevan suurin tekijä mielenterveydellisten käytösoireiden taustalla, ja tämä viittaa siihen, että lääketieteen asiantuntijoiden lähestymistapa tähän ongelmaan on täysin väärä.

"Meidän tarvitsee ottaa huomioon
vain nämä: paljon sokeria ja vähän kuituja, sekä lisäaineilla säilyviksi tehdyt ruoka-aineet, joita monet ihmiset kuluttavat säännöllisesti, ja tähän lisätään vielä näiden ravintoaineiden huonontunut imeytyminen, joka johtuu suoraan tälläisesta huonosta ravinnon saannista," kirjoittaa tri. Hyla Cass, M.D., kirjassaan St. John's Wort: Nature's Blues Buster (= Mäkikuisma: Luonnollinen raskasmielisyyden poistaja), joka selvittää huonon ravinon ja mielenterveysongelmien välistä yhteyttä. 

"Monet ihmiset eivät yksinkertaisesti saa hyvään terveyteensä tarvittavia tärkeitä ravintoaineita," hän lisää. "Heistä on yht´äkkiä tullut ylensyöneitä ja aliravittuja, ja heidän huonosti ravitussa kehossaan on ravitsemushäiriöiset aivot."

Artikkeliin liittyvät lähteet:

http://atlanta.cbslocal.com

http://www.thenewamerican.com

http://www.globalhealingcenter.com


                                * * * * *

Making a Killing: The Untold Story of Psychotropis Drugging - Full Movie (Documentary) = Tappaminen: Aiemmin kertomaton tarina psykotrooppisesta, psyykkisiin toimintoihin vaikuttava lääke tms., lääkityksestä.
Todellinen tausta psykkisten hoitojen takana: 72 miljardin dollarin bisness vakuutusrahoituksessa vuodessa USAssa ym.
 http://www.youtube.com/watch?v=UDlH9sV0lHU http://www.collective-evolution.com/2014/11/25/the-creative-gifts-of-adhd-disorder-or-gift-real-or-fictitious/

https://www.youtube.com/watch?v=yaAQRfxpSjI

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2015/09/adhd-yksi-psykiatrian-suurin-huijaus.html 

 http://www.naturalnews.com/045510_brain_toxins_fluoride_heavy_metals.html

 http://magneettimedia.com/professori-szasz-kertoo-mita-psykiatria-on/

 http://akukopakkala.fi/tiedepommi-mullistaa-masennuksenhoidon/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti