keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Syöpätutkimuksesta

Tämä sarjakuva selittää nerokkaasti totuuden syöpätutkimuksesta.

Lähde:  http://www.chrisbeatcancer.com/this-cartoon-brilliantly-explains-the-truth-about-cancer-research/

Tämä koominen sarjakuva valaisee täydellisesti tosiasiaa siitä, että huolimatta teollisuuden väittämästä propagandasta, että: "Olemme lähempänä parantavaa hoitoa", monet syöpätutkijat myöntävät avoimesti, ettei koskaan tule olemaan farmaseuttista syöpähoitoa. 
He eivät ole lähelläkään sitä.
Mutta heille maksetaan siitä, että he jatkavat siihen uskomista, ja niin he sitten jatkavat. 

Piled Higher and Deeper by Jorge Cham
www.phdcomics.com

Kuva:http://www.phdcomics.com/comics/archive/phd042009s.gif

                                                       Sarjakuvan teksti:
" -  Viime vuonna minut kutsuttiin puhumaan tri.Anderson´in Syöväntutkimuskeskukseen.
- Katsellessani auditorion täyttymistä äärimmilleen en voinut olla kysymättä: ´Eikö ihmisillä ole parempaa tekemistä?´ - ´Kuten löytää parannuskeinoa syöpään??´
- Päivällisellä Houston Aquarium´issa, koulusta päästötodistuksen saaneet paljastivat minulle suuren salaisuuden syöpätutkimuksesta....- ´Ei tule koskaan olemaan parannuskeinoa syöpään.´ - ´Älä kerro rahoittajillemme.´

     Filosofian tohtori "Kertomuksia matkalta" puhuu ... SYÖVÄSTÄ    www.phdcomics.com

- ´ Tiedäthän, että syöpä ei ole vain yksi sairaus..´- Se ei ole ulkoa tuleva syy, joka käy kehosi kimppuun... ...tai jotakin, mitä kehostasi puuttuu ... - On monenlaisia syöpiä: ne voivat muuttua henkilöltä toiseen ...ja jopa samalla henkilöllä.
- Lopultakin ne, mitä etsimme, ovat pöytäkirjoja testisarjoista, jotka varmistavat, mitkä ovat kullekin potilaalle kulloinkin sopivimmat annettavat lääkkeet sairauden edetessä. - ´Anteeksi?´- ´ Täsmälleen.´
- Kun etsimme lahjoituksia: "antakaa meille miljoona dollaria syövän parantamisen löytämiseksi"... -             ... kuulostaa paljon paremmalta kuin, "antakaa meille miljoonia dollareita, niin löydämme miljoona tapaa parantaa miljoonanlaisia syöpiä"
- Ongelmahan on se, että syöpä ei ole vain yksi yksittäinen mutaatio...  Se on kokonainen kimppu mahdollisia mutaatioita, tai hajaannuksia, jotka  kaikki yhdessä mahdollistavat solulle:  Tehdä ohjelmoidut elinajan rajat ja kuinka monta kertaa sen DNA voidaan kopioida...  Se on prosessi, joka voi tapahtua monin eri tavoin ja monesta eri syystä, ja se tekee vaikeaksi yleisesti parantavan hoidon löytämisen.
- Petkuttavia mekanismeja tuhoutuneen DNAn löytämiseksi ja korjaamiseksi. ...  Verisuonten elvyttämistä, jotta keho saisi ravinteita.  ... Syöpäsolut kehittävät tuloksena keinon, kuinka petkuttaa kuolemaa sen kaikissa muodoissa...
- Muotoile sen omia kasvusignaaleja ja jätä huomiotta koko muun kehon tuottamat estävät aineet ... mutta jätä ottamatta lukuun se, että solujen omistaja ei kestä niitä.
- Kysyn isännältäni onko jonkin sellaisen, kuin syövän kanssa työskenteleminen, helppo tapa hänen tuntea motivaatiota tehdä tutkimustaan.. - ´ Kyllä se hälvenee ensimmäisen laboratoriokokeen jälkeen.´
- Kun projektisi on vain sellainen, pieni, alla olevan ongelman näkökulma monimutkaisessa ilmiössä, on helppo ajatella: ´Huokaus, mikä tässä oikein on se itse asia?´ ...´ Mutta potilaiden näkeminen täällä joka päivä muistuttaa minua siitä, että tämän työn tekeminen on tärkeää.´
- Joidenkin sairaus on iskenyt kotona: ´Ystävälläni diagnosoitiin syöpä ja 12 kuukauden kuluttua hän oli kuollut.´ ... Toisilla tämä tapahtuu vieläkin lähempänä: kirjauduttuaan filosofian tohtoriopiskelijaksi syöpätutkimukseen ja lähellä valmistumistaan, nuori nainen oli menossa säteilyhoitoon ja hänestä tulikin itsestään potilas. - ´Päätin  olla lopettamatta väitöskirjaani. En enää halua kuluttaan päiviäni laboratoriossa työskentelemiseen.´ ... ´Kiitos kuitenkin, että sai meidät hymyilemään.´ - Arvelen meidän kaikkien tekevän sitä, mitä  osaamme. "
    

Jos tämä sarjakuva saa sinun olosi tuntumaan vähän toivottomalta, niin älä lannistu!

Syövän tutkimus keskittyy (suurimmaksi osaksi) syövän mikro-ympäristöön ja siihen, miten syöpäsolut reagoivat lääkkeisiin, jättäen huomioimatta koko kehon makro-ympäristön. Tällöin ne ovatkin aivan väärässä.  

Oikea parantava hoito löytyy omasta kehostasi. Sitä kutsutaan paranemiseksi. 

Et ole sairas siksi, että sinulla on syöpä. Sinulla on syöpä koska olet sairas.

Syöpä on oire sairaasta kehosta, ei sen syy. Kehosi kehitti syövän, ja kehosi pystyy parantamaan sen, kun sen takana olevat syyt osoitetaan: altistuminen ympäristömyrkyille, huonolaatuinen ravinto, epäterveet elämäntavat, kuten reseptilääkkeiden käyttö, liikunnan ja unen puute ja lopuksi stressi. Joten minun on oltava erimieltä sen sarjakuvassa annetun  nimenomaisen lähtökohdan kanssa. Syövän SYY johtuu kehosi ulkopuolella olevista aiheuttajista sekä myös kehosi toimintojen pettämisestä, kuten immuunipuolustusjärjestelmän pettämisestä.

Sinun pitää parantaa koko keho.

Tapa, jolla teet sen, on kehosi itse itsensäparantamisen kyvyn korjaaminen, sen elvyttäminen ja puhdistaminen muuttamalla radikaalisti ruokavaliotasi sekä elintapaasi, ja liian ravinnon saamisen lopettaminen. Sinun pitää muuttaa elämäsi täysin!

Tällä samalla tavalla toimin itse, ja niin tekivät myös kaikki tuntemani luonnollisella tavalla syövästä parantuneet.

Jo olet uusi kävijä sivustollani, kannattaa aloittaa tutustumalla  FAQ sivulta. Sitten voit lukea kaikkien  luonnollisesti parantuneitten kokemukset: natural survivor stories , jotka olen jakanut tällä sivustolla. Tulet huomaamaan, että siitäkin huolimatta, mitä syöpäteollisuus haluaa sinin uskovan, syövän parantaminen on täysin mahdollista. Ihmiset tekevät sitä jo!

(((c)))

Hei! Olen Chris Wark.
Minulla diagnosoitiin 3-asteen paksunsuolensyöpä vuonna 2003, 26-vuotiaana.
Minut leikattiin, mutta kieltäydyin kemoterapiasta.
Sen sijaan käytin ravintoa ja luonnonmenetelmiä itseni parantamiseen.
Jumalan armosta olen elossa ja hyvin potkii, ja minulla ei ole syöpää!

Ole hyvä ja tykkää ja jaa. Postita ajatukesi alla!                                                  (- Kannattaa lukea kommentit alkuperäiseltä sivulta, englanniksi!)

7 Reasons To Subscribe To This Blog (= 7 syytä tilata tämän blogin viestit) 

 

                                     * * * * *

 

- Mitä tapahtuu syöpälääkäreille ja heidän keksimilleen hoidoille: Vankilaan! http://www.magneettimedia.com/vankilaan/

 

- Miten tarpeellinen on suolistosyövän ´ennaltaehkäisemiseen´ ja havaitsemiseen (Amerikassa jopa vuosittain) käytetty erittäin kallis colonoskopia?                        http://drmicozzi.com/videopromos/OneWord/EODDPAAF_DDP_OW_ColonCrisis_29.php

 

 - Katso myös edellisestä suomentamastani artikkelista mammografian käytöstä rintasyövän ´ennalta ehkäisyssä´. (Roosanauha (epä)tietoisuuskuukauden taustat) 


- Megan Sherow´in syöpätapaus: Teini-ikäinen paranee terminaalivaiheessa olevasta syövästä raakaravinnolla. Lääkärit eivät olleet optimistisia.:  http://www.naturalnews.com/042289_raw_food_diet_terminal_brain_cancer_Megan_Sherow.html#


-  Kaikkien aikojen suurin rahantekomenetelmä: Syöpä, ja miksi siitä hyötyvät eivät halua parannusta siihen.:          http://wakeup-world.com/2012/09/17/the-biggest-moneymaker-of-all-time-cancer-and-why-the-profiteers-dont-want-a-cure/  -- Artikkelissa ollut video tohtori Gersonin syövän terapiasta onkin nyt poistettu : koska kolmannet osapuolet (= syöpätehtailijat?) ovat tehneet useita ilmoituksia tekijänoikeusloukkauksista. - Näinhän se käy!!

- Syövästä selviytymisen käsikirja = Cancer survival Manual:
http://subscribe.agora-health.co.uk/pro/975SCSM-CSM.php?n=Cancer_Survival&code=E963P3A4


- David kieltäytyi kemoterapiasta ja parantui leukemiasta luonnollisesti:  
 http://www.chrisbeatcancer.com/david-refused-chemo-and-healed-leukemia-naturally/
(Niin myös tuntemani loistavan ruoan valmistajan mies jo vuosia sitten!)


- Tieteestä luovutaan: Uusien syöpälääkkeiden kliiniset kokeet jätetään nyt hyväksytysti väliin FDA´n suostumuksella. Selityksenä on näin saatava hintojen laskeminen.(Mutta tuloja lääketehtaille tutkimattomista lääkkeistä!):   
http://www.naturalnews.com/042492_cancer_drugs_clinical_trials_junk_science.html#ixzz2hjCFW3DQ

- Jne.  ... jne..........jne. ... jne. ....

- Pelon lietsominen on avain: Kalliit hoidot tuottavat rahaa. Ja nyt siis pyritään jo niistä tehtävät kliiniset kokeetkin jättämään väliin. --- Turvallisia syöpähoitojako?

1 kommentti:

  1. 5-vuotispäivitys miehen tilanteesta, joka paransi 4-asteessa olleen syöpänsä RUOKASOODALLA:

    http://www.naturalnews.com/042525_stage_IV_prostate_cancer_baking_soda_treatment_five_year_update.html

    VastaaPoista