torstai 24. lokakuuta 2013

Terveydenhuollon kulut

Lääketieteen tutkija Peter C. Gotzsche selvittää kuinka Big Pharma on korruptoinut terveydenhuollon
Postitettu: 21. lokakuuta 2013

Lähde:  http://buzz.naturalnews.com/001048-Big_Pharma-corrupted_healthcare-Peter_C._Gotzsche.html
  Video löytyykin nyt vain osoitteesta: (tekstitys englanniksi)
 http://buzz.naturalnews.com/001048-Big_Pharma-corrupted_healthcare-Peter_C._Gotzsche.html

 Tällä lokakuun 3. 2013 kuvatulla videolla  tri. Peter C. Gotzsche selvittää yleisölleen  Helsingör´ issä, Tanskassa, monia "gangsteri"-menetelmiä, joita farmaseuttinen teollisuus käyttää markkinoidakseen lääkkeitään vain markkinoimismielessä  kunnioittamatta lainkaan ihmishenkiä. Hän puhuu siitä, kuinka useiden tautien diagnoosikriteereitä on ´istutettu´ meille vuosikymmenien ajan, ja kuinka tämä nyt sallii lääkäreiden diagnosoida esim. masentuneeksi leskirouvan, vain kaksi viikkoa kuoleman  jälkeen - normaalin suruajan vielä jatkuessa. Hän siteeraa myös tilastoja, väittäen, että yksi paljon käytetty antidepressantti (= masennuslääke) aiheutti 50%:lle potilaista seksuaalisuuteen liittyviä ongelmia, Big Pharman ilmoittaman 5%:n  riskin sijasta. Gotzsche jatkaa osoittamalla muita lääketeollisuuden epäinhimillisyyksiä, joista monista hän kirjoittaa myös kirjassaan:   Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma has Corrupted Healthcare. (= Vaarallisia Lääkkeitä ja Järjestäytynyttä Rikollisuutta: Kuinka Big Pharma on Korruptoinut Terveydenhuollon). Katso tämä tietoa antava video ja tutki hänen kirjaansa nettikirjakaupoista!  (http://www.amazon.com/Deadly-Medicines-Organised-Crime-Healthcare/dp/1846198844/ref=la_B001JSCEI8_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1382627073&sr=1-1)

 YouTube´ssa selostettua: Reseptilääkkeet ovat kolmanneksi suurin kuolemaan johtavista syistä heti sydäntautien ja syövän jälkeen. Viimeisimmässä uraauurtavassa kirjassaan  Peter C. Gotzsche paljastaa lääketeollisuudet ja niiden typerän näytelmän petollisesta käytöksestään sekä tutkimuksessaan että markkinoinnissaan, missä moraalisesti ristiriitainen ihmiselämän haleksunta on yleisenä sääntönä. Hän vertailee vakuuttavasti läheisesti tupakkateollisuuden monialayrityksiä, ja paljastaa ainutlaatuisen totuuden niiden yritysten takaa, jotka tahtovat saada ymmälleen sekä yleisön että heidän poliitikkonsa. Kirja osoittaa, seikkaperäisessä näyttöön perustuvassa selonteossaan, tämän suunnattoman järjestelmän epäonnistumisen ja maailmanlaajuisen rikoksen, korruption, lahjonnan sekä tehottomuuden lääkkeitä koskevan määräysten mukaisen radikaalin muutostarpeen toteuttamisessa.             


                                                                 * * * * * 

Lääketieteen tutkijalääkäri Peter C. Gotzshe kertoo videolla lääketieteen korruptiosta ja terveydenhuollon nousevia kustannuksia koskevia aiheita kirjastaan.  - Hänen bloginsa: http://pharmagossip.blogspot.fi/2013/09/deadly-medicines-and-organized-crime-by.html

- Itseäni saattaa joku Suomessa pitää ´uskomushoitoihin´ hurahtaneena´ hörhönä, kun uskalsin kirjoittaa kirjani: MUUTOS KÄSISSÄMME - sairausbisneksen seitit; BoD 2013 (on muuten juuri nyt esillä heidän osastollaan Helsingin kirjamessuilla) Kirjaa ei kirjakauppojen hyllyiltä löydy, nettikirjakaupoista kyllä.  ( http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9522865907) Tätä blogia olen myös jo muutaman vuoden kirjoittanut asioita tutkiessani.... Olen jo hyvinkin kauan tiennyt näistä asioista, jopa paljon ennen työkyvyttömyyseläkkeelle pääsyäni..

- Tässäpä on kuitenkin samanlainen, parempi tieteellinen asiantuntija EU-parlamentissa, European Medicines Agency´ssä kommentoiva tosiasioiden paljastaja, joka on tutkinut itse näitä teollisuuden omia tutkimuksia! 
- Hän tutki 10 maailman suurinta lääkefirmaa ja totesi jokaisen tehneen USAn lakien mukaan "järjestelmällisen" rikoksen aina uudestaan ja uudestaan. Näistä Lääkefirmoista suurin on Pfizer. 
- Aluksi tri Gotzsche oli huolissaan psykiatristen lääkkeiden käytöstä ja niiden määräämisen perusteista DSM-II´n - DSM-V´n mukaisesti. Suositteluerot ovat muuttuneet valtavasti! - Lääketehtaitten hyväksi, kun saadaan diagnosoitua aina vaan enemmän ja enemmän ihmisiä, jopa pikkulapsia, niiden käyttäjiksi. Näistä lääkkeistä vierottuminen on todella vaikeaa!
- Tri Peter C.Gotzsche suosittelee lukemaan myös tri. Ben Coldacre´n kirjan Bad Pharma. Tästä kirjasta kirjoitti tri. Matti Tolonen hyvän artikkelin Minä Olen-lehteen tänä vuonna. 
- Statiini.paljastuksesta hän kertoo myös. Miten on, kun suuret määrät käyttäjien ottamista statiineista päätyy juomavesiimme kehoista poistuttuaan?(Vedenpuhdistamot eivät osaa neutraloida tai poistaa viemärivesistä lääkeaineita.- oma huomautukseni)
- Mitä voidaankaan tehdä:  
- > Käyttää 600 miljardia dollaria, jonka lääketeollisuus nettoaa lääkkeistään vuosittain, ihmisille hyödyllisemmällä tavalla - terveempiin ihmisiin! 

Big Pharma:
 https://www.youtube.com/watch?v=ISwN7-mPo7c

2 kommenttia:

 1. Tri Antti Heikkilän aiheeseen liittyvä artikkeli HPV-rokotteesta ja Gotzsche´sta:

  http://www.anttiheikkila.com/blogi/big-pharma-ja-mafia/

  VastaaPoista
 2. Tri Antti Heikkilä kirjoittaa mielipiteen nimellä ´Tärkein Kirja sitten Aikoihin´:

  http://ww.anttiheikkila.com/blogi/tarkein-kirja-sitten-aikoihin/

  arvioi Peter C Goetzschen juuri suomeksi ilmestynyttä kirjaa: Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus // Näin lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon.

  VastaaPoista