sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Lääkärit ja rokotevalmistajat

Tämän vuoksi lääkärit ovat rokotetehtailijoitten sätkynukkeja

doctor-sock-puppet

Lääkevalmistajat salaavat lääkäreiltä tiedot lääkkeiden ainesosista ja piilottavat salakavalat suunnitelmansa rokotetuotannossa niin, että lääkärit voivat tuntea edelleen luottamusta suositellessaan rokotteita. 

Lääkäreillä ei ole kerrassaan mitään mahdollisuutta tietää rokotteiden täydellistä koostumusta, eikä edes terveysauktoriteeteilläkään - tai ei tosiasiassa kenelläkään muullakaan.

Tässä seuraa muutamia tapoja, joita valmistajat käyttävät rokotteiden sisältämien ainesosien salaamiseen:

Markkinasalaisuudet

Joitakin “GRAS”-merkinnän saaneita aineita (= Generally Recognized as Safe = yelisesti turvalliseksi luokiteltu aine) ei ilmoiteta markkinasalaisuuksien takia. Näitä ovat monet öljyt, mm. pähkinäöljy.

Tämä on yksi syy, miksi maailmassa on monia miljoonia pähkinäallergikkoja ja monille muille rokotteiden sisältämille ainesosille allergisia ihmisiä. [1]

 

Erivapautus tuoteselostevaatimuksista

On uskomatonta, että melkein minkä tahansa ainesosan läsnäolo rokotteissa salataan sillä tavalla että valmistajat anovat vapautusta yleisistä merkitsemisvaatimuksista. 

Tätä vapautusta sovelletaan käytäntöön jopa neurotoksisten (= hermoille myrkyllisten) aineiden suhteen, kuten alumiinin, jota on lisätty moniin rokotteisiin parantamaan immuunivasteen syntymistä. 

Alumiinin salaamisesta rokotteissa selittää Tri. Paul King:

“Koska alumiinadjuvantit olivat “säänneltyjä” ainesosia rokotteissa jo ennen FDA´n perustamista, niiden sääntely perustuu tähän pykälään: 21 CFR Sec. 610.15a.

FDA on kuitenkin lisännyt pykälän (d) tähän vaatimukseen, ja siinä sanotaan: 
(d) Center for Biologics Evaluation and Research´in johtaja tai Center for Drug Evaluation and Research´in johtaja voi lisätä vastalauseen tai muun vaihtoehdon mihin tahansa tämän pykälän vaatimukseen. Tällaiset vastalause- tai muut vaatimukset tulee esittää kirjallisesti.”

 

Elohopeaa "elohopeaa sisältämättömissä" rokotteissa

“Monet rokotetuottajat alkoivat vapaaehtoisesti valmistaa ´niinkutsuttuja` elohopeasta vapaita rokotteita vuonna 1999. Doctor´s Data-tilaston tulokset kesäkuulta 2006  sotivat rokotevalmistajien väitteitä vastaan. Esimerkiksi jotkut nykyiset pakkausselosteet väittävät, että aavistuksenomaisen pieniä elohopeamääriä löytyy lopputuotteesta, mutta määrät ovat vain alentuneet suuressa määrin. Toiset väittävät tuottavansa täysin elohopeavapaita tuotteita. Kaikki neljä tutkittua pientä lääkepulloa sisälsivät elohopeaa, vaikka valmistajan väitteiden mukaan kahden lääkepullon piti olla täysin elohopeasta vapaita. Kaikki neljä lääkepulloa sisälsivät alumiinia; yhdessä oli 9-kertainen määrä enemmän kuin muissa kolmessa, eli valtava määrä tehostamaan elohopean myrkyllisyyttä. ”  (Health Advocacy in the Public Interest, 8/12/04)

 

Ravinnossa olevien proteiinijäämien salaaminen

“Ainoastaan VIIMEINEN valmistusvaiheen viljelmä on listattu pakkausselosteeseen. Siihen saakka he käyttävät RUOANTÄHTEITÄ!  Tämä on uusi lähde pienille ruoassa oleville proteiineille, jonka takia joku onneton lapsi tulee saamaan sen rokotteesta. Jokaista ihmisten tuntemaa ruokaöljyä voidaan käyttää rokotteissa. Ne ovat erittäin pitkälle puhdistettuja, joka tarkoittaa vain sitä, etteivät kaikki lapset saa ruoka-allergiaa, vain ne onnettomat, jotka ne jäljelle jääneet proteiinipartikkelit rokotteestaan saavat. Nämä öljyt, ja kuka tietää mitkä muut ainesosat kuuluvat “ itsestään selvästi yleisesti turvallisiin ainesosiin,”  joita edes hallituksemme ei ilmoita tietävänsä rokotteissa oleviksi.”

Charles Richet, Nobel Palkinnon voittanut tohtori, havaitsi (yli sata vuotta sitten), että kun proteiineja injektoidaan verenkiertoon, siitä seuraa allergian kehittyminen injektoidulle proteiinille. Toisin sanoen, ruoan sisältämät proteiinit rokotteissa voivat aiheuttaa ruoka-aine-allergioiden kehittymisen!” (Barbara Feick Gregory) [1]

 

 Vieraiden DNA-jäämien olemassaolo rokotteissa

Valmistajat tietävät, että rokotteet sisältävät jäämiä rokotteiden tuotannossa käytetystä kasvatusalustasta. Tähän kuuluvat: hyönteisten solut; hiivat; hiirten aivot; solukot sioista, koe-eläimistä, kaniineista, koirista ja vasikan imunesteestä; kananmunista; kanan alkioista; apinan munuaisista ja kivesten soluista; verkkokalvon soluista; abortoitujen ihmissikiöiden soluista; ja syöpäsoluista. [2]

 

 Mahdottomuus poistaa kaikkia vieraita DNA-jäämiä 

“Valmistajia on ohjeistettu varmistamaan, että lopullinen rokote sisältää vähemmän kuin 1 miljoonaa eläinperäistä soluainesta ja että eksykki-määrää DNA:ta saa olla vähemmän kuin 10 nano-grammaa/rokoteannos. Nämä ohjesäännöt myöntävät, että eläinperäistä DNA´ta injektoidaan ihmislapsiin sekä aikuisiin jokaisella rokoteannoksella. [3]

 

Vieraan DNAn läsnäolo voi olla jopa rokotevalmistajille tuntematonta  

Koska analysointimenetelmät ovat yhä kehittyneempiä, on löydetty odottamatta joitakin ainesosia kauan sen jälkeen kun näitä rokotteita on ollut markkinoilla  

Eräs monista esimerkeistä on SV40, apinoiden DNA, poliorokotteissa, joita ovat saaneet miljoonat ihmiset.  [4] [5]  Sitä on löydetty ihmisten pahanlaatuisista sairauksista ja se voi siirtyä sukupolvelta toiselle. 

Muita esimerkkejä rokotteiden saastuneisuudesta on ennalta arvaamaton sian DNA-virus rotavirus-rokotteissa ja retrovirus lintu-leukoosi-virus tuhkarokkorokotteessa.  [6]

Riippumaton tutkija havaitsi alumiiniin sitoutuneen yhdistelmä-DNA-Gardasil-rokotteessa, mikä on luokiteltu hengenvaaralliseksi. Seuraukset ovat tuntemattomia ja voivat olla kauhistuttavia.   [7] [8]

Lääkärit eivät tiedä kussakin annoksessa olevia seuraavien ainesosien määriä: 

Elohopea:

Tiomersaali-muodossa olevaa elohopeaa käytetään säilöntäaineena monia annoksia sisältävissä lääkepulloissa.Jos näitä lääkepulloja ei ravisteta kunnolla jokaisen otetun annoksen vetämisen jälkeen, viimeiset annokset sisältävät suuria määriä elohopeaa. Näin siksi, että elohopea on painavampaa kuin vesi ja laskeutuu lääkepullojen pohjalle. 

Lateksi-allergeeni:

Määrät vaihtelevat ruiskuista liukenevan kumi-komponenttien määristä ja lääkepullojen sulkijoista johtuen.

Mikrobiologinen saastuminen:

Lisääntyy ulosvedettyjen annosten määristä ja vetokerroista johtuen.

Virus-antigeeni:

Tämä voi tapahtua niiden partikkeleiden muodossa, jotka on suspensoitu rokotusnesteeseen. Antigeenimäärät vaihtelevat rokotetta antavan henkilön annostelutekniikasta johtuen.   

Koska useammat lääkärit esittävät asiaan liittyviä kysymyksiä, valmistajat ja terveysviranomaiset suunnittelevat yhä enemmän heidän tietojensaantiaan sellaisiksi, että lääkärit voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja myötämieliseksi rokotteiden suhteen.

 

Salakavalat suunitelmat valmistaa rokotteita ihmisten syöpäkasvaimista pidetään lääkäreiltä salassa 

Rokote- ja  "Vaccines and Related Biological Products Advisory Committeed (VRBPAC)" - kokouksessa syyskuun 19. 2012, jossa FDA ja rokotevalmistajat olivat edustettuina, oli aiheena:   Consideration of the Appropriateness of Cell Lines Derived From Human Tumors For Vaccine Manufacture (= Mietintä ihmisten kasvaimista johdettavien solulinjojen soveltuvuudesta rokotteiden valmistukseen).

Osa kokouksen käsikirjoituksesta saatiin talteen, ja se on paljastanut, että asiantuntijat ja valmistajat ovat huolestuneita siitä, että lääkärit saattavat tuntea olonsa epämiellyttäväksi aikomuksesta käyttää ihmisten syöpäkasvaimia rokotteiden valmistukseen.

Siellä keskusteltiin, kuten alta ilmenee, monista tavoista kätkeä tämä tieto lääkäreiltä ja yleisöltä, mm. jättää tämä ilmoittamatta tuoteselosteissa, ja siitä miten tämä inhottava rokotteen valmistusmenetelmä esitetään lääkäreille niin, että he voivat sen hyväksyä: 

TRI. DAUM (puheenjohtaja VRBPAC´issa) sanoo:

“ …muutamat ihmiset ovat sanoneet tämän suoraan — onko tämä tiedeyhteisön, ja toimivan lääketieteellisen yhteisön ja myöskin lakimiesten totuuden ymmärryksen mukaista?  

Ihmiset saavat kuulla, että me suosittelemme tai, että te teette niin, tai valmistajat käyttävät rokotteisiin syöpääaiheuttavia solulinjoja, ja sanovat: voi Luoja, vaikka tälle ei ole mitään tieteellistä näyttöä sanoa: voi Luoja.

 Arvelen, että meidän on parasta lopettaa tämä keskustelu alkuunsa ja aloittaa niistä ajatuksista, joista tri. Marcuse puhui, ja jotka ovat Tieteellisen Amerikkalaisuuden mukaisia, ja  käytännön työssä toimivien lääkäreiden artikkeleiden kaltaisia, joilla annetaan tietoa ammatinharjoittajille   -  ja lounaalla keskustelin muitten ihmisten kanssa, ja he puhuivat joistakin rokotteita hävittävistä yhteisöistä, jotka voivat nähdä suuren eron, vaikka siinä ei mitään tieteellistä eroa ei olekaan.”

 

Johtopäätelmä

 • Tähän asiaan liittyvä olennainen tiedottaminen on tietoisesti salattu lääkäreiltä siksi, etttä he voisivat tuntea olonsa mukavammaksi rokotteita suositellessaan. 
 • Lääkäreiden ja terveysviranomaisten on mahdotonta tietää rokotteiden täydellistä koostumusta. 
 • Rokotteita kampanjoivien ja myös terveysviranomaisten ja rokotteita  suosittelevien ja antavien lääkäreiden moraalinen etiikka pitäisi kyseenalaistaa siksi, koska rokotteiden koostumukset ovat tuntemattomia. 
 • Laillinen oikeutus rokotteiden yleiseen käyttöön hyväksymiseen pitäisi kyseenalaistaa, koska niiden ainesosia ei tiedetä.      
 • “Tietoihin perustuva suostumus” on mahdotonta, jos olennaisen tiedon saaminen on salattu.

Lähteet

 1. http://barbfeick.com/vaccinations/allergy/605-1gras.html
 2. http://vactruth.com/2012/01/21/fly-in-my-vaccine-soup/
 3. http://www.newswithviews.com/Tenpenny/sherri123.htm
 4. http://vaxtruth.org/2012/04/the-polio-vaccine-part-3-2/
 5. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2631857/pdf/11485673.pdf
 6. http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/04/17/major-vaccine-suspended…
 7. http://sanevax.org/sane-vax-inc-announces-the-discovery-of-viral-hpv-dna-contaminant-in-gardasil/
 8. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC388511/pdf/pnas00060-0007.pdf           

                                                       * * * * *

Olen lukenut, että esim. elohopeaa ei tarvitse mainita tuoteselosteessa siksi, että sitä käytetään nykyään rokotteen aikaisemmassa valmistusvaiheessa. (tri Rashid Buttar)

Syöpärokotteita ihmisten kasvaimista on jo käytössä http://vactruth.com/2014/11/30/vaccines-made-from-cancer-tumors/

Mitä rokotteet sisältävät:  http://vaxtruth.org/2011/08/vaccine-ingredients/

Sikotauti-rokote:  http://edgytruth.com/2015/11/06/vaccine-fraud-exposed-by-two-merck-virologists-company-faked-mumps-vaccine-efficacy-results-for-over-a-decade-says-lawsuit/#

Alumiini ja autoimmuunisairaudet: http://www.greenmedinfo.com/blog/attacking-ourselves-top-doctors-reveal-vaccines-turn-our-immune-system-against-us

2 lasta kuolee Ranskassa rotavirus-rokotteeseen:  http://www.thelocal.fr/20150401/two-babies-die-in-france-after-vaccination

 http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1311738

 amalgaami: https://wddty.com/news/2017/01/mercury-fillings-face-europe-wide-ban.html

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti