tiistai 15. joulukuuta 2009

CODEX ALIMENTARIUS VOIMAAN 31.12.2009


Vitamiini- ja ravintolisien käytöstä annetaan yleisesti vähättelevää ja vääristynyttä ”tieteellistä” tietoa. Ja kohta, 31.12.2009, kaikissa WTO-organisaatioon kuuluvissa maissa aiotaan toteuttaa Codex Alimentarius, jonka uskotaan turvaavan ja tasapainottavan kansainvälisten saantisuositusten yhdenmukaisuutta ravintolisien, elintarvikkeiden lisäaineiden ja maatalouden käyttämien myrkkyjen suhteen. Kuitenkin siinä tullaan hyväksymään laajalti aivan liian alhaiset terveyttä ylläpitäviksi tarkoitetut saantisuositukset sekä taas uudestaan monien sellaisten myrkkyjen käyttö, jotka on todettu terveydelle vaarallisiksi ja sen tähden kielletty. Vitamiinien saantisuositukset säädetään siinä niin alhaiselle tasolle, että kaikki ihmiset eivät enää pysy oireettomina ja heidät saadaan kemiallisten lääkkeitten käyttäjiksi loppuiäkseen. Voidaankin olettaa Codex Alimentariuksen olevan lähinnä teollisuuden tarpeita tukevaa toimintaa, ihmisten etu on unohdettu.

 Dr. Rima Laibowitz  MD on tutkinut asiaa erittäin monien vuosien ajan (1964 lähtien) perusteellisesti. Hän kertoo tutkimuksistaan videolla:tästä Suosittelen kaikkien hänen videoidensa katsomista.

Toinen video on Dr. Robert Verkerk´in, BSc MSc DIC PhD,  ANH:sta (Alliance for Natural Health)  : tästä .

 Kolmas suositeltava video löytyy tästä Siinä esitelmöi Ian R. Crain, jolla on takanaan 20 vuoden ura kansainvälisiltä öljykentiltä, jolloin hänellä oli tilaisuus asua ja työskennellä Keski-Idässä, myös Persianlahden II sodan aikana, pääpaikkanaan Eurooppa ja USA. Kokemusten seurauksena hän työskentelee nyt maailmanlaajuisten monikerroksisten harhakäsitysten paljastamiseksi.   -Valitettavasti videoita ei ole käännetty suomeksi.                    

Nyt v. 2009 on Duodecim julkaissut Ravitsemushoito Oppaan, jonka ravitsemusterapeutit ovat kirjoittaneet suunnaten sen lääkäreille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille ja muille terveydenhuollon ammattihenkilöille käytännön ravitsemusneuvonnan tueksi.                                                                                                      Tri Matti Tolonen kommentoi asiaa artikkelissaan Ravitsemusterapeuttien ajattelutapa murroksessatästä . On hyvä, että aikaisemmin ravitsemishoitoja uskomuslääkinnäksi luokitteleva lääkäriseura Duodecim on taipunut arvostamaan tältä alueelta löytyvää hyötyä potilaiden hoitoon. Kirjassa ei ole kuitenkaan vielä hyödynnetty kaikkea yli 50-vuotista tutkimustietoa tältä alalta. 

  Miten me suomalaiset olemme tietoisia näistä tulevista päätöksistä? Ovatko poliitikot pitäneet nämä asiat kansalaisilta tietämättömissä? Ainakaan niistä ei missään avoimesti keskustella tai saati sitten ole meillä kansanäänestyksiä järjestetty.

Nyt siis on viimeinen mahdollisuus äänestää CODEX`ia vastaan! Äänestyspaikka löytyy alempaa blogistani. 


                               * * * * *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti