keskiviikko 16. joulukuuta 2009

LÄÄKETEOLLISUUDEN BISNES JA UUSI TERVEYDENHUOLTOJÄRJESTELMÄ

 KAIKKI HALUAMME TERVEYTTÄ! Olemmeko eksyksissä? Voisivatko nämä ruokakassit (www.mercola.com`ista) auttaa? Suomensin tämän tohtori Matthias Rath`in "ennustus"- artikkelin, jotta voisimme ehkä nähdä suuntia tulevaisuuteemme.FARMASEUTTISEN LÄÄKETEOLLISUUDEN SAIRAUDELLA TEKEMÄ LIIKETOIMINTA

"The Laws of the Pharmaceutical Industry, ”Outlaw the Business with Disease”: Tohtori Matthias Rath M.D. ennustaa historiallisessa esityksessään nykyiset tapahtumat - jo 21.6.1997!

” On olemassa kokonainen teollisuuden ala, jolla on ollut synnynnäinen taloudellisiin seikkoihin perustuva kiinnostus estää, tukahduttaa ja saattaa huonoon maineeseen kaikki informaatio, joka koskee sairauksien lopettamista. Farmaseuttinen lääketeollisuus tekee yli triljoona dollaria rahaa vuodessa myymällä lääkkeitä kroonisiin sairauksiin. Nämä lääkkeet voivat lievittää oireita, mutta ne eivät paranna. Meidän on ymmärrettävä, että tämän teollisuuden elämäntehtävä on tehdä rahaa kroonisilla sairauksilla. Sairauksien parantaminen tai lopettaminen johtaa lääkemarkkinoiden romahtamiseen monilla biljoonilla dollareilla.

Rohkaisen teitä lukemaan lääketeollisuuden bisneksen luonteen avainasiat ja miettimään jokaista niistä. Nyt ymmärrätte, miksi meitä pommitetaan lääkeyhtiöiden mainoksilla, jotta meidät saataisiin uskomaan, että he ”etsivät parantavia hoitoja”, ” pyrkivät sairauksien ´eradication´(suomeksi = antaa väärää tietoa) kitkemiseen” tai ” lisäämään odotettavissa olevan elinajan pitenemistä” ja muita vääriä lupauksia. Näillä harhauttavilla väittämillä lääketeollisuus on pystynyt vuosikymmenien ajan naamioimaan liiketoimintansa todellisen luonteen – joka on saada mahdollisimman suuri hyöty jatkuvista (kroonisista) sairauksista.

Farmaseuttisen lääketeollisuuden ”sairaudella tekemä liiketoiminta” aiheuttaa enemmän kuolemia kuin kaikki ihmiskunnan käymät sodat yhteensä

Suoraan lääketeollisuuden liiketoiminnan seurauksena on enemmän ihmisiä kuollut ennalta ehkäistävissä oleviin sairauksiin kuin ihmiskunnan käymissä sodissa yhteensä. Seuraavassa tarkastellaan tähän tragediaan johtaneita vaiheita.

Esimerkiksi se tosiasia, että C-vitamiini stabiloi valtimoiden seinämät, on ollut tiedossa yli 200 vuotta, siitä lähtien kun James Lind paljasti C-vitamiinin puutteen aiheuttavan anemiaa ja keripukkia. Jokainen lääkeyhtiön johtaja, filosofian tohtori tai lääketieteen tohtori, joka kieltäytyy tietämästä tätä totuutta, on yksinkertaisesti epäuskoinen.

Miksi tätä tietoa ei sitten ole sovellettu lääketieteessä sydän- ja verisuonitauteja vastaan taisteltaessa? Miksi yleinen RDA (= suositeltu päiväannos) asetettiin 60 milligrammaan, määrään, joka hädin tuskin riittää estämään keripukin, mutta on todellakin riittävän alhainen aiheuttamaan sydän- ja verisuonitauti-epidemian? Seuraava antaa tähän vastauksen.

Lääkeyhtiöt ovat kautta tämän vuosisadan tienneet, että väestön optimaalinen vitamiinien saanti romahduttaisi monien miljoonien dollarien reseptilääkemarkkinat. Edelleen: vitamiineja ei voida  patentoida ja niistä saatavat voittomarginaalit ovat alhaiset. Tämän analyysin perusteella lääketeollisuuden hengissä pysyminen tuli riippuvaiseksi kahdesta strategiasta:

1) Tutkimuksen, tiedonsaannin ja vitamiinien käytön tai muiden luontaisten hoitojen estäminen kaikin mahdollisin keinoin.
2) Mainostamalla huijausta, että patentoidut synteettiset lääkkeet ovat vastaus ihmisten sairauksiin.

Lääketeollisuus on yhtä välttämätön valtiolle kuin syöpä on keholle

Kuinka on mahdollista, että miljoonat ihmiset ovat yhä halukkaita maksamaan biljoonia dollareita lääketeollisuuskartellille lääkkeistä, jotka eivät paranna vaan aiheuttavat jatkuvasti haittoja?

Vastaus tähän kysymykseen on, että viimeisen vuosisadan aikana lääkekartelli ja heidän lobbari-armeijansa ovat kehittäneet monimutkaisen kontrollointi hämmennyksen: solutuksen, rahalliset kannustuspalkkiot, lahjukset, manipuloinnin ja huijaukset. Tämän hämmennyksen tärkeimmät elementit esitetään seuraavassa.

Miljoonia ihmisiä ja potilaita on järjestelmällisesti huijattu näillä hämmentävillä teoilla:

1) Manipuloimalla tutkimuksia siten, että vain synteettisiä lääkkeitä, ei luontaisterapioita, pidetään ”lääkkeinä”.

2) Nämä ”lääkkeet” ovat saatavilla resepteillä, joita kirjoittavat lääkärit, joilla ei ole koulutusta ravintolääketieteestä ja jotka vastaanottavat rahallisia etuja määräämällä lääketeollisuuden lääkkeitä eikä luontaisterapioita.

3) Tähän huijaukseen sijoitetut, monien miljoonien dollarien mainoskampanjat puhuvat lääkkeitten puolesta, ja ne huijaavat yleisöä tarkoituksellisesti lääkkeitten vaikutuksista ja riskeistä sekä lääketeollisuuden epäeettisestä luonteesta.

4) Ohjesäännöt, jotka päättävät instanssit ja lainsäädäntö ovat tehneet lääketeollisuuden lobbaajien painostuksen alaisena, hylkäävät toteennäytetyt väittämät, jotka on tehty vitamiineista tai muista luonnonlääkkeistä.

Tulevaisuudessa millään kansakunnalla ei ole varaa rasittaa talouttaan lääketeollisuudella, joka kasvaa kuin syöpä ihmisten, kuntien ja kaupunkien ja julkisen sektorin. kustannuksella, jotka kaikki tukahtuvat räjähdysmäiseen terveydenhuollon kustannusten kasvuun ja lääkkeisiin, jotka eivät paranna.

2000-luku: Vapaaksi ihmisten terveysongelmasta

500 vuotta sitten Rooman kirkko hankki biljoonia taalereita (varhaisia dollareita) myymällä aneita, kuvitteellisia ”avaimia taivaaseen”, uskovaisilleen. Sitten petossuunnitelma romahti ja sen myötä paljon kirkon vaikutusvaltaa. Nykyään lääkekauppa käyttää samaa petossuunnitelmaa. Se yrittää myydä ”avaimia terveyteen” miljoonille ihmisille ja ottaa itselleen biljoonia dollareita vastineeksi illuusiosta = harhakäsityksestä, että lääketeollisuus on kiinnostunut terveydestämme.

Näiden asioiden epätervettä tilaa ajatellen, uuden terveydenhuoltojärjestelmän kiireellisyys on ilmiselvää. Tästä järjettömästä lääketeollisuuden ikeestä vapautuminen hyödyttää välittömästi miljoonia ihmisiä, talousyhteisöä ja kaikkien kansojen julkista sektoria. Tämä uusi terveydenhuoltojärjestelmä perustuu edistykselliseen tietoon ja miljoonien ihmisten myötävaikutukseen. Terveyden perusteet ovat tulleet ymmärrettäviksi, toteuttamiskelpoisiksi ja taloudellisesti kaikkien saataville. Ihmisten historiassa aikakausi, jolloin terveys oli annettu järjestettäväksi teollisuudelle, joka käytti sitä häpeämättömästi hyödykseen, on ohi ja poissa.

Uusi terveydenhuoltojärjestelmä keskittyy ensisijaisesti terveyden hoitoon, ennalta ehkäisyyn ja sairauksien lopettamiseen. Terveysneuvojat ja terveyskeskukset korvaavat monet nykypäivän hightec-keskukset. Jokainen terveysruokakauppa on kunnallisen terveyskeskuksen alkuna.

Uuden terveydenhuoltojärjestelmän rakentavat asiaansa omistautuneet suunnittelijat yhdessä lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten kasvavan joukon kanssa. Suurin osa terveydenhuollon ammattilaisista on heräämässä huomaamaan, että he itse ovat tehneet kompromisseja lääkeyhtiöiden kanssa ja että heistä on tullut lääkekeskeisen terveydenhoidon uhreja.

Lisää tietoa tri Rath`in sivuilta:
16th Century: Liberation from Illiteracy- ja 21th Century: Liberation from human Health “

Suomennos lähteestä: http://www4.dr-rath-foundation.org/ PHARMACEUTICAL-BUSINE…

                                                              * * * * *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti