perjantai 18. joulukuuta 2009

ROKOTE- JA PANDEMIAHUIJAUKSESTA

PAINAVAA TEKSITÄ ANTTI HEIKKILÄN BLOGISTA:

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=155&kom=1#kom

 Lähettäkää eteenpäin! Tuosta englanninkielisestä blogistanini löytyy hakusanalla vaccines tai vaccination ehkä lisääkin tietoa!

Riikka Söyring:

Onko meillä syytä olla huolissamme?


Meillä on WHO, joka muuttaa vuoden 2008 pandemiamääräyksiä vuonna 2009 niin, että pandemiamääritelmä sopii nyt kausi-influenssaankin. Margaret Chan, WHO:n general director julisti pandemian alkaneeksi 11. kesäkuuta 2009. Vahva lobbaus on edistänyt WHO:n päätöstä luokitella sikainfluenssa pandemiaksi ja aloittaa massarokotukset.

WHO:n neuvonantajat lääketieteellisissä ja pandemia-asioissa, SAGE-group, ovat mm. tohtorit Ostenhaus, Hayden ja Monto. THL:n Juhani Eskola kuuluu hänkin SAGEen. Kaikki he saavat rahaa lääkeyhtiöiltä eri nimikkeiden alla. Ostenhaus, Hollannin terveysministerin neuvonantaja, jopa kolmeltatoista eri lääkefirmalta. Neuvonantajien lisäksi SAGEn kokoontuessa mukana istuvat useat suuret rokotevalmistajat "tarkkailijoitten" ominaisuudessa. WHO:n rahallisia tukijoita ovat mm. IMF (Maailmanpankki) ja nk. BigPharma (Bayer, GlaxoSmithKline, Merck, Novartis, Pfizer, Roche, Sanofi-Avensis).

WHO:n GAP-suunnitelman ja IAVI-projektin tarkoituksena on rokottaa koko maailman väestö kerran vuodessa. (kts. liitteet)

IAVI-projektia tukevat taloudellisesti Maailmanpankki ja suuret lääkeyhtiöt, kuten GlaxoSmithKline.

Tom Jefferson, epidemiologi Cochrain Centressä Roomassa, pitää asiaa ongelmallisena: "On huolestuttavaa, että monet WHO:n komitean jäsenet esiintyvät muilla titteleillä, vaikka todellisuudessa edustavat lääketeollisuutta," hän sanoo tanskalaisessa Information-lehdessä.

Lehdet ovat vihjailleet uudesta rokotuskierroksesta keväällä. Samaan aikaan Sampo-pankki mainostaa Fiksuilla Päivillä nopean tuoton määräaikaistalletuksia. Määräaikaistalletus tehdään GlaxoSmithKlinelle, joka puolestaan ilmoittaa omilla kotisivuillaan voitto-odotusten osakkeenomistajille olevan suotuisat.

Useat tutkijat ovat painottaneet, että yksi annos rokotetta on riittävä. Kuitenkin SAGEn 7. heinäkuuta pidetyn kokouksen muistiinpanoissa sanotaan: "On ehkä tarpeellista antaa kaksi annosta rokotetta, jotta suojaus varmistetaan." EMEA nimenomaan varoittaa antamassaan tiedotteessa kahden annoksen haitoista lapsille. Wolf Dieter Ludwig (Saksan lääkäriliitto) sanoo Der Spiegel-lehdessä: "Viranomaiset ovat vajonneet kampanjaan lääkeyhtiöitten kanssa, minkä tarkoituksena on vain tienata rahaa ei-olemassa olevan uhkan avulla".

Heinäkuussa EU:n komissio julkaisi loppuraportin lääketeollisuuden kilpailuaseman väärinkäytöksistä. Suuret lääkeyhtiöt estävät tehokkaampien lääkkeiden pääsyä markkinoille ja vaikeuttavat edullisempien rinnakkaislääkkeiden tuotantoa ja markkinointia. Lääketeollisuudessa voitot ovat jopa suuremmat kuin aseteollisuudessa. Lintuinfluenssa"pandemia" nosti Rochen (kts. myös Gilead Sciences Inc. sekä Donald Rumsfeld) pörssikäyrät pilviin Tamiflun myynnillä.
Sittemmin Cochrane-instituutin tutkijat ovat todenneet, ettei Tamiflun tehosta ole näyttöjä, koska valmistaja oli jättänyt loppupäätelmistä kahdeksan raporttia kokonaan pois.

Monella maalla on sopimuksia suurten lääkeyhtiöitten kanssa ja niitten on tästä syystä ostettava lääkkeitä pandemian puhjetessa.

194 maata, Suomi muiden mukana, on allekirjoittanut IHR-sopimuksen (International Health Regulations). Artiklat 21 ja 22 sallivat pakkorokotukset väestölle, kun WHO antaa pandemiamääräyksen. Suomi on yksi sopimuksen allekirjoittaneista maista. SAGEn kokoonpanon ollessa nykyisen kaltainen, pandemiamääräys on helppo antaa. Liian helppo.

Mitä rokotteet sisältävät?

Pandemrix: tiomersaali; 49,6% etyylielohopeaa ja etanolia. Etyylielohopea on ympäristö- ja hermomyrkky. Pandemrixissa sitä on 5 mg, joka ylittää lainsäädännössä määritellyt ylärajat/vrk. Tiomersaali heikentää elimistön omaa immuunisuojaa. Myöhemmin saattaa ilmetä tasapainotonta käytöstä sekä maksa- ja munuaisvaurioita (SCOEL/SUM/84). Pandemrixissa on myös formaldehydia 50 mg. Formaldehydi on syöpää aiheuttava sekä mutageeninen.

AS03, rokotteen mukana tuleva skvaleeni tulee elimistöön vieraana skvaleenina. Rokotteen skvaleeni ainesosineen laukaisee elimistön immuunijärjestelmän yrittämään tuhota elimistössä olevaa skvaleenia, niin rokotteessa olevaa kuin myös elimistössä olevaa luonnollista skvaleenia. Skvaleeni on tarpeellinen hermoston oikealle toiminnalle.

AS03 -adjuvantissa on polysorbaatti 80 (jauhoparanne) 4,86 milligrammaa, joka on erittäin myrkyllinen aine. Polysorbaatti 80:aa ei saa syödä, juoda. Ihokontaktikin voi aiheuttaa vaurioita. Pistoksena (injektiona) annettuna aine heikentää immuunijärjestelmää ja joissakin tapauksissa se aiheuttaa jopa kuoleman. Se aiheuttaa myös hedelmättömyyttä naisille (todettu rottakokeilla). Polysorbaatti 80 injektiona voi aiheuttaa mm. sydämentoiminnan muutoksia, sydänkohtauksia ja veritulppia. Sikiölle polysorbaatti 80 on adjuvantin eli tehosteaineen kanssa todella vaarallista. Ongelmat saattavat ilmetä vasta pitkän aikavälin päästä.

Novartiksen Celtura sisältää mm. MF59aa, joka kiellettiin Persianlahden sodan jälkeen vaarallisena neurologisia oireita aiheuttavana hermomyrkkynä ja on määritelty bioaseeksi. Novartis alkoi kehittää tätä H1N1-rokotetta elokuussa 2008.

Gardasil/Silgard HPV-rokote: polysorbate80, amorphous aluminum hydroxyphospate sulfate, sodium chloride, L-histidine, sodium borate aka Roach killer, siis torakkamyrkkyä joka aikanaan kiellettin liian vaarallisena koska sen jouduttua haavoihin, uhrit usein kuolivat. Gardasil on tarkoitettu mm. kohdunkaulasyövän torjuntaan ja sitä annetaan rutiininomaisesti neuvoloissa myös pojille.

THL on parhaillaan haastettuna Hallinto-oikeuteen. Heiltä vaaditaan papereita, jotka paljastaisivat Pandemrixin salaiset aineosat. Hankkeen takana on Teemu Välimäki, kts. liitteet; Infosota. Toistaiseksi THL on kieltäytynyt liikesalaisuuteen vedoten. THL on allekirjoittanut sopimuksen, jossa GlaxoSmithKline määrää "vihreällä" listalla mitä saa kertoa julkisesti ja "punaisella" listalla mitä ei.

Oikeuskanslerille ja Eduskunnan Oikeusasiamiehelle on tehty kantelu Sosiaali- ja Terveysministeriön sekä THL:n toiminnasta koskien tapaa, jolla tiedottamista on hoidettu sekä yksilön oikeuksien loukkaamisesta.

THL:n ja STM:n toiminta rikkoo Suomen Perustuslakia ja EU-lainsäädäntöä vastaan. Lain mukaan ihmisellä on oikeus informoituun päätöksentekoon (informed consent) ennen kuin hän tekee päätöksen rokotteen ottamisesta. Lain mukaan myös lapsille tulee tarjota heille heidän ikäänsä nähden sopivasti muotoiltua informaatiota.

Tämän lisäksi THL:n ja STM:n toiminta sotii Nürnbergin koodia, WMA:n (World Medical Association) Helsingin julistusta sekä YK:n Ihmisoikeuksien Julistusta vastaan.

lähdeaineisto kemikaaleista ja niiden vaikutuksista: EMEA, US Strategic Services Division

Suomen tilanne:

Suomessa Pandemrixia(kin) valvoo ja tutkii THL. THL:n rokotetutkimusrahoitus tulee GlaxoSmithKlinelta suhteessa GSK 6 miljoonaa euroa, Suomen valtio 1 miljoonaa euroa. Loppu tullee eri lähteistä kuten muilta lääkevalmistajilta.

Rokoteostopäätökset on Suomessa tehnyt THL. THL päätti ostaa GlaxoSmithKlinelta.

Rokotteita kokeillaan Suomen lastenneuvoloissa. Iltasanomat (7.12.) kertoo THL:n alkavan tutkia rokotteiden vaikusta. Nyt, kun miljoona suomalaista on rokotettu tutkimattomalla rokotteella! Tieto on epäsuorasti ilmaistuna myös THL:n omilla sivuilla.

THL ei tilannut adjuvantitonta rokotetta raskaana olevia ja lapsia varten, vaikka WHO niin suosittelee.

Pandemrixia ei ole hyväksytty rokotteeksi USAssa. Kanadassa GSK:n valmistama Pandemrixin sisartuote vedettiin pois käytöstä sen aiheutettua hälyttävän paljon mm. allergisia reaktioita. Ruotsissa rokotukset pienille lapsille on keskeytetty.

Hallitus esittää lakimuutosta, jolla lasten käyttö lääketieteellisiin kokeisiin lasten omalla suullisella suostumuksella, ilman vanhempien lupaa sallittaisiin. Jos lapsi ei kykene itse puhumaan, lapsen oletettu suostumus riittää. Kirjallista suostumusta ei tarvita. Lain on tarkoitus tulla voimaan heinäkuussa 2010.

Lakiesitys tehtiin apulaissyyttäjän moitittua lakia, jossa tarvitaan lupa vain toiselta vanhemmista. THL:n puolesta "Lex Puska" lakiesityksen ovat allekirjoittaneet pääjohtaja Pekka Puska ja osastonjohtaja Päivi Hämäläinen. (kts. liitteet)

Vasta perustetun, 1.11 2009, FIMEAn tehtävä toimijoiden valvojina ja arvioinnin suorittajina ei ole kadehdittava. Jo pikainen googlehaku paljasti, että testitulosten väärentäminen, epäsuotuisten tulosten pois jättäminen ja tutkijoiden uhkailu, lahjonta ja kiristys ovat sitä ns. maan tapaa lääkeyhtiöissä ja tiedepiireissä.

Suomen median tiedottamisen laatua sikainfluenssa-asioissa selvitti katsaus eri medioiden omistussuhteisiin, niin koti- kuin ulkomaillakin. Pandemian olemassa olokin on kyseenalainen ulkomailta saatujen tietojen mukaan.
Riikka Söyring

Lahjonnasta sen verran, että näitä tutkimusrahoja ei valvo kukaan tai niissä on hyvin väljät käyttösäännöt. Lääketehtaat eivät huutele perään vaikka asiat menevät överiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että rahan piiriin kuuluvat saavat elää muutamia vuosia high lifeä, lentää vähintään bisnessluokassa, hotellit ovat viittä tähteä, selänrapsuttajat ja kaikki muut tilpehöörit mukana. Joten kyllä virkamiehen kelpaa sillä mikään ei näy missään, että jäisi kiinni moisesta. Ihmisiä voidaan lahjoa uskomattoman pienillä summilla. Pää mene sekaisin kun isot pojat ottavat yhteyttä. Oma mitättömyys saa mahtavat puitteet. Ystäväni hoitaa suuryritysten tilejä. Hänkin on huomannut omituisuuden lääkeyhtiöiden tavassa toimia. Yhtiöllä on jokaisessa Euroopan maassa oma toimisto ja tilinpito ja rahoja siirretään ristiin. Esimerkiksi THL:n pomon lentolippu voi tulla Espanjasta jne.

Toinen korruption muoto on "palkinnot" missä Nobel edustaa yhtä puolta (Obaman rauhanpalkinto) mutta karkeimmillaan ovat nämä ruokateollisuuden palkinnot joista olen kirjoittanut

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=18

Lopussa lähteitä, joita Riikka on käyttänyt (valitettavasti suurin osa linkeistä ei ole kokonaan, eivätkä siksi toimi):

Riikan blogin osoite on: riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi

Sodium Borate
http://www.sefsc.noaa.gov/HTML…Borate.htm

Graafinen esitys WHO:n asiantuntijoiden rahoituskytköksistä
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/kopplingar-till-foretag-i-lakemedelsbranschen_3866223.svd?service=graphic

Tanskan Information-lehti
http://www.information.dk/215355

Lakiesitys "Vanhemmilta salaa"
http://www.stm.fi/c/document_library/get_file?folderId=42736&name=DLFE-10181.pdf

http://www.ssristories.com/index.php

SSRI-lääkityksen vaaroista
http://search.who.int/search?q=supporters%2Bglaxosmithkline&entqr=0&output=xml_no_dtd&sort=date%3AD%3AL%3Ad1&ie=utf8&client=WHO&sitesearch=&ud=1&site=default_collection&oe=UTF-8&proxystylesheet=WHO

http://www.rokotusinfo.fi/yhd/tiedotteet/tiedote_080928_html

http://www.theoneclickgroup.co…0109A1.pdf

Asiakirja, josta mm. kohta 25 on kiinnostava.

http://www.infosota.fi/2009/11…ien-takia/

Elohopea-raportti
http://ec.europa.eu/social/BlobServlet?docId=3852&langId=en

http://ec.europa.eu/social/Blo…;langId=en

Kadoksissa olevia mikrobiologeja

http://research.exercisingyour…px?ref=rss

Baxter BioPharma levittää viruksia
http://www.fightbackh1n1.com/2…ck+H1N1%29

CIA suspected of spreading viruses: an aeroplane shot down in China;
http://preventdisease.com/news/09/113009_CIA_operated_H1N1_aerial_spraying_plane_shot_down.shtml

http://preventdisease.com/news…down.shtml

WO/1999/034825) FERTILITY IMPAIRING VACCINE AND METHOD OF USE
http://www.wipo.int/pctdb/en/w…SPLAY=DESC

Seitz 2009 Vaccination-associated anaphylaxis in adults: diagnostic testing ruling out IgE-mediated vaccine allergy.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19428162

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17613700

Complement activation-related pseudoallergy: a new class of drug-induced acute immune toxicity.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16140450

Pharmacological effects of formulation vehicles : implications for cancer chemotherapy.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12844327

Freezing temperatures in the vaccine cold chain: a systematic literature review.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17382434

Cell death induced by vaccine adjuvants containing surfactants.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15063578

http://www.sciencedirect.com/s…d36a13785f

http://www.sciencedirect.com/s…8228b2e402

Formation of complement-activating particles in aqueous solutions of Taxol: possible role in hypersensitivity reactions.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11357884

Direct evidence that polysorbate-80-coated poly(butylcyanoacrylate) nanoparticles deliver drugs to the CNS via specific mechanisms requiring prior binding of drug to the nanoparticles.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12669961

Nanomedicine: current status and future prospects
http://www.fasebj.org/cgi/content/full/19/3/311

Hermeling Micelle-Associated Protein in Epoetin Formulations: A Risk Factor for Immunogenicity?
http://www.uu.nl/content/2003_08.pdf

The Adjuvant MF59: A 10-Year Perspective
http://www.springerlink.com/co…694421083/

http://www.newfluwiki2.com/tag/AS03
I’m Angry (or, The Shortest Version on What’s Wrong with some Swine Flu Vaccines)
http://www.newfluwiki2.com/dia…-by-SusanC

http://www.newfluwiki2.com/dia…1-vaccines

http://www.newfluwiki2.com/dia…e#emulsion
http://www.newfluwiki2.com/dia…naphylaxis

Oil-Based Adjuvants and Mechanisms for Increased Risk of Anaphylaxis
http://www.sciencedaily.com/ar…rticle.htm

http://www.sciencedaily.com/ar…dicine.htm
http://www.evira.fi/portal/fi/…nsaadanto/

http://www.evira.fi/uploads/We…026443.pdf

http://www.evira.fi/portal/fi/…si_asetus/

lisäaineasetus

http://eur-lex.europa.eu/LexUr…033:FI:PDF

aromiasetus
http://eur-lex.europa.eu/LexUr…050:FI:PDF

entsyymiasetus
http://eur-lex.europa.eu/LexUr…015:FI:PDF

hyväksymismenettelyasetus
http://eur-lex.europa.eu/LexUr…006:FI:PDF

Solutions To Help Those Forced
To Take The H1N1 Vaccine
http://preventdisease.com/news…ance.shtml

"none of the H1N1 vaccines being distributed in the United States contain squalene or other oil in water adjuvants"
http://articles.mercola.com/si…posed.aspx
Molecules 2009, 14, 3286-3312; doi:10.3390/molecules14093286 molecules ISSN 1420-3049
www.mdpi.com/journal/molecules
www.mdpi.com/journal/molecules

Rokotteet bioaseina
http://ec.europa.eu/social/Blo…;langId=en

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti