sunnuntai 2. tammikuuta 2011

MENETÄMMEKÖ VAPAUTEMME?


NaturalNews.com

30.12. 2010  

Satoja lääkekasvituotteita tehdään laittomiksi kaikkialla EU:ssa alkuvuodest (1.4.2011)

Lähde:http://www.naturalnews.com/030873_EU_directive_medicinal_herbs.html

 Mike Adams, Health Ranger, NaturalNews Editor

(NaturalNews) Globaali yrttilääkkeitten, vitamiinien ja ravintolisien laittomaksi tekeminen jatkuu edelleen, ja vain neljän kuukauden kuluttua sadat yrttituotteet kriminalisoidaan UK:ssa ja kautta EU:n. Tämä kaikki on osa EU:n vuonna 2004 hyväksymää direktiiviä, jossa muodostetaan “suhteettoman suuret” esteet yrttilääkkeiden saannille vaalimalla niiden ”lisensointia” ennen kuin niitä voidaan myydä.
Direktiivin nimi on: Traditional Herbal Medicinal Products Directive (THMPD), Directive 2004/24/EC.

Lisensointivaatimukset oli kuitenkin alunpitäen suunniteltu varmistamaan se, että juuri mikään lääkekasvi, yrtti (herbs) ei voisi koskaan saada lisenssiä. Yhden yksittäisen yrtin lisensointi EU:ssa maksaa 125,000 liirasta 180 000 liiraan, ja koska yrttejä ei voi patentoida eikä niiden hintaa voida monopolisoida kuten lääkkeiden hintaa (pharmaceuticals), eikä useimmilla yrteillä yksinkertaisesti ole olemassa riittävää myyntivoiton tuottomarginaalia, jolla mikään yhtiö voisi kattaa niin suuret kustannukset.

Mutta tämä on vain eräs näkökulma. Maailman hallitukset ovat olleet salaliitossa farmaseuttisen lääketeollisuuden kanssa vuosikymmenien ajan tuhotakseen kilpailun julistamalla ravintolisät (nutritional supplements), yrttilääkkeet ja monet monet muut luonnon lääkkeet (natural medicine) pannaan.

Näin käy todella luonnonlääkkeillenne (medicine).

Jotkut ihmiset USA:ssa (USA) ajattelevat yhä skeptisesti, ettei näin voisi koskaan tapahtua heidän ”vapaassa maassaan”, kuitenkin niin tapahtuu juuri nyt Euroopassa (Europe), ja USA ei liene kaukana perässä. Vain neljän kuukauden kuluttua terveyskaupat (health) UK:ssa riisutaan nyt näin yhtäkkiä “laittomista” lääkekasveista, ja useat miljoonat ihmiset, jotka ovat tulleet riippuvaisiksi niistä turvallisina, luonnollisina (natural) ja ei-tuhoavana lääkemuotona pakotetaan muuttamaan hoitonsa farmaseuttisiin lääkkeisiin yrttien sijasta.

Ja tämä on tarkoitus. Kun nämä tuotteet (products) poistetaan hyllyiltä, hallitukset tietävät, että tämä paimentaa ihmiset lääkärien vastaanotoille, missä heille määrätään lääkkeitä, jotka hyödyttävät mahtavia yhtiöitä (corporations), jotka pitävät poliitikot vallassa (joka ikisessä länsimaassa).

Tämä saattaa myös ajaa ihmiset hankkimaan huonon laatukontrollin läpäisemiä lääkekasveja.
Kuten tri. Rob Verkerk Alliance For Natural Health´istä sanoi Independent-lehden artikkelissa (article), "Tuhannet ihmiset kautta Euroopan luottavat lääkekasven (medicines) kykyyn parantaa heidän elämänlaatuaan (life). Hei eivät käytä niitä siksi, että he olisivat sairaita – he käyttävät niitä pysyäkseen terveinä. Jos nämä lääkkeet poistetaan markkinoilta, ihmiset yrittävät löytää niitä muualta, kuten internetistä, missä on todellinen riski saada huonolaatuisia tuotteita, jotka eivät joko toimi tai ovat väärennettyjä.”  (http://www.independent.co.uk/life-s...)

Teidän on pyydettävä  “kuninkaalta” lupaa 

MHRA (UK Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency) on saanut 166 lupahakemusta yrttituotteiden (herbal) lisensointia varten ja on myöntänyt tähän mennessä 78 lupaa. Näettekö kuinka tämä toimii? Nyt täytyy saada ”hyväksyttyä” lisenssi, jos haluaa käyttää Luonnollista laillista oikeuttaan käyttää vapaasti Äiti Maan kasveja. Suuri Hallitus on varastanut Euroopan kansalaisilta heidän luonnolliset oikeutensa ja määrää poistamaan käytöstä monet näistä aiheuttaen täten kärsimystä ja jopa kuolemaa.  
Näin hallitukset aina toimivat lopulta: He laajentavat valtaansa (power) vapautenne (freedom) kustannuksella. Keskitetty kontrolli elämästänne maksimoimalla voitot mahtaville yhtiöille, jotka pysyvät näin toiminnassa. Näet tämän tapahtuvan nyt kautta Euroopan, ja jos emme laita pistettä tälle, sama tapahtuu pian Yhdysvalloissa myös. Tämä on tosiasiassa jo toteutumassa, kun FDA tekee laittomaksi tieteellisesti arvioidun ravintolisiä koskevan sananvapauden. Käynnissä on myös sota käsittelemättömän maidon saannista, eikä minun tarvinne mainitakaan vuosikymmeniä jatkunutta sotatilaa lääkkeellistä marihuanaa vastaan?   

Mitkä lääkekasvit ovat pannaanjulistusuhan alla?

Tässä muutamia niistä sadoista lääkekasveista, jotka Euroopassa aiotaan kieltää:

Ashwagandha (Withania somnifera), Intian ginseng; käytetty jo Ayurveda-lääketieteessä.

Cascara Sagrada (Frangula purshiana, Rhamnus purshianus), orapaatsama, laksatiivina käytetty ainakin jo 1000 vuoden ajan.

Skullcap, Scutellaria, vuohennokka; käytetty jo kiinalaisessa ja Amerikan intiaanien lääkinnässä (http://www.hort.purdue.edu/newcrop/ncnu02/v5-580.html)

Horny Goat Weed, Epimedium = varjohiipat, (muita nimiä: Rowdy Lamb Herb, Barrenwort, Bishop's Hat, Fairy Wings, Horny Goat Weed, eli Yin Yang Huo); Epimedium brevicornum on testattu Viagran luonnonlääkevastineena.

... ja satoja muita, erityisesti Traditional Chinese Medicine (=TMC) traditionaalisessa kiinalaisessa lääketieteessä käytettyjä lääkekasveja. 

Allekirjoita adressi

Toimenpiteet ovat käynnissä Euroopassa tämän hyvin tuhoisan direktiivin kumoamiseksi. Voit allekirjoittaa adressin:  http://www.gopetition.com/petition/...

Myös Alliance for Natural Health´in Euroopan toimisto työskentelee uutterasti yrityksessään turvata terveyden valinnan vapaus (health freedom) EU:n kansalaisille: http://www.anh-europe.org

He voivat todella käyttää juuri nyt rahallista tukeasi, jos olet harkinnut jonkinlaista vuoden lopun lahjoitusta. Terveyden valinnan vapaus on puolustamisen arvoista, ja kuten juuri nyt voimme nähdä, jos me emme vastusta tätä menetämme vapautemme saada käyttää luonnonlääkkeitä (remedies), vitamiineja, ravintolisiä ja ehkä jopa koko naturopaattisen lääketieteen.

On todellakin olemassa maailmanlaajuinen salaliitto, joka aikoo pakottaa teidät käyttämään farmaseuttisia lääkkeitä ja antamaan vallan kehostasi konventionaaliselle lääketieteelle (conventional medicine). Hallitukset ympäri maailmaa eivät todellakaan halua, että teillä on vapaus valita kuinka hoidatte omaa terveyttänne, koska “valinta” tarkoittaa, että sinä, kuten sananmukaisesti miljardit muutkin ihmiset koko planeetalla, eivät ehkä valitsisikaan itsensä myrkyttämistä konventionaalisen lääketieteen tappavilla lääkkeillä.

Lisää artikkeleita luettavaksi
                                                         * * * * *


Lääkekasveja on käytetty ainakin jo 60 000 vuoden ajan: Neandertalin ihmisten tiedetään käyttäneen niitä. http://en.wikipedia.org/wiki/Herbalism

LuontoÄiti on viisaudessaan antanut meille kaikki tarvitsemamme ravintoaineet ja lääkkeet – aivan ILMAISEKSI. Nyt korruptoituneet hallituksemme ja heidän osakkeidenomistajansa haluavat riistää Maan kansalaisia yhä nousevilla kustannuksilla kaikesta elämää ylläpitävästä toiminnasta. He haluavat muuttaa kaikki perustuslakeihimme perustuvat ihmisoikeudet: sanan vapauden ja terveydenhoidon valinnan vapautemme.

Tähän täytyy lisätä tämä Mike Adamsin haastattelu
ALEX JONESin video:  S.510 Food Safety Modernization Bill and Codex Alimentarius:


Yllä oleva artikkeli liittyy tähän sarjaan ”kansalaisten ihmisoikeuksien rajoittaminen ´terveydenhoidon´ saralla ja avulla” ja joka jatkuu tällä videolla mainituilla kolmella menetelmällä:

1)      Sikainfluenssarokotteen vaarallisuus – ei terveyttämme turvaava lääketieteen saavutus  - vaan näillä lääketieteellisin keinoin järjestetyillä ja suunnitelluilla epidemioilla ja niiden seurauksena ilmenevällä sairauksien lisääntymisellä maapallon väkiluvun vähentämiseksi
2)      Geenimanipulaation pakottaminen koko maailman kansojen ravinnon lähteeksi – ei ihmiskunnan pelastajaksi nälänhädästä vaan vaarallisena keinona väestön vähentämiseksi
3)      Codex Alimentariuksen voimaantulo koko maailman markkinoiden standardien samankaltaisilla määräyksillä vain taloudellisin perustein – ei ihmiskunnan terveyden ylläpitämiseksi vaan lääke- ja kemianteollisuuden pakkokäyttäjiksi ja osakkeenomistajien lypsylehmiksi


Allekirjoitetaan adresseja, osallistutaan oman maamme keskusteluihin ja äänestetään jaloillamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti