torstai 3. helmikuuta 2011

LISÄÄ TIETOA ROKOTTEISTA


NaturalNews.com  Kuva: http://www.naturalnews.com/gallery/articles/SherriTenpenny.jpg

3.2.2011

Sherri Tenpenny varoittaa vanhempia rokotusten turvallisuudesta  NaturalNews´in haastattelussa  

Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews Editor

(NaturalNews) Ovatko rokotteet todella turvallisia ja tehokkaita?  
Yhä useammat ja useammat lisensoidut terveydenhuollon ammattilaiset alkavat kyseenalaistaa tämän oletuksen, ja se mitä he löytävät huomatessaan todellisen tieteellisen näytön puuttumisen rokotteiden oletetusta turvallisuudesta ja tehokkuudesta on itse asiassa varsin järkyttävää. 

Tänään Tri Sherri Tenpenny puhuu haastattelussaan Health Ranger´in kanssa NaturalNews.TV´ssä: http://naturalnews.tv/v.asp?v=4CD1F...

Tässä haastattelussa tri Tenpenny sanoo,

"Näyttää siltä, että vaikka lääketeollisuus (pharmaceutical industry) ei pidä lapsia minään muuna kuin tuotteidensa käyttöpaikkana, olivatpa ne sitten mitä tahansa ….olivatpa ne sitten rokotteita (vaccine), keinotekoisia elintarviketeollisuuden (industry) väriaineita, joitakin pillerilääkettä, ja sitten näemme, että nämä lapset eivät ole terveitä (healthy), he ovat kalpeita eivätä vaan näytä terveiltä.Ja sitten lääketeollisuus maalailee näitä onnellisten lasten kuvia, että jatkaisimme näiden lasten (kids) rokottamisia.
Ja jopa lastenlääkärien mielestä näitä sairaita lapsia pitää rokottaa enemmän!”

Tri Tenpenny peräänkuuluttaa myös rokoteteollisuuden suunnattomia eturistiriitoja ja   rokotteiden (vaccination) tyrkyttäjien oveluutta sanomalla:

"Raha (money) ei todellakaan saa olla rokoteteollisuuden tekopaikka. Big Pharma tekee rahaa kaikilla lääkkeillään (drugs), joita annetaan kaikkien niiden sairauksien hoitoon, joita seuraa sivuvaikutuksina rokotusten (vaccines) jälkeen."

"Jos voisimme vähentää rokotuksia 90 %:lla ja varmistaa jokaisen D-vitamiinitasot 60 – 80 ug/dl välille, ei meillä olisi tätä terveydenhoito-ongelmaa (health), josta verotetaan jokaista kuolemaan asti muka ihmisten terveydenhoidon nimissä.
Ihmiset olisivat terveitä.

Kaiken sellaisen taustalla olevan oletuksen, että rokotukset ovat perustellun tehokkaita terveyden hoidossa, tri Tenpenny kyseenalaistaa myös sanoen: 
"Oikeaa terveyttä ei voi rakentaa neulalla. Ihmisten piikittäminen jollakin, jolla yritetään pitää heidät terveinä, on 200-vuotinen erehdys.”
 Puhuessaan rokoteyhtiöiden (companies) päälliköistä, jotka tietoisesti päästivät markkinoille saastuneita rokotteita, jotka vahingoittivat ja tappoivat viattomia lapsia (children), tri Tenpenny sanoo:"Jotkut heistä pannaan vankilaan. Siksi, että olen varma siitä, että jotkut heistä aivan varmasti tiesivät mitä oli meneillään.” Hän jatkaa vertaamalla rokoteyhtiöitä ENRON´iin.

Tässä lisää aiheita, joista kuulet tässä haastattelussa:

• Miksi vanhemmat (parents)  ovat heräämässä näkemään totuuden rokotteiden vaaroista.

• Miksi rokotteet liittyvät astma- ja allergiaepidemioihimme.
 
• Miksi “rokotteet ovat koko lääketeollisuuden selkäranka”- -> koska ne luovat elinikäisen sairauden, joka vaatii kalliita lääkkeitä.    

• Kuinka rokotteet tehdään 63 erilaisesta kemikaalista, jotka voivat aiheuttaa vakavaa riskiä ja vahingoittaa ihmisten terveyttä.

• Miksi ihmisten terveenä pitämisestä ei saa voittoja, josta sitten seuraa se, että lääkeyhtiöt (drug) työskentelevät juuri saadakseen pidettyä ihmiset kiinni rappeuttavien sairausten kierteessä.  

• Miksi tulehdus ja tilapäinen sairaus ovat tosiasiassa tärkeitä osia pitkäaikaisen immuniteetin ja terveyden edistämisessä.

• Miksi psyykenlääkkeet voivat kasvattaa nuorille miehille “rinnat”. 

• Miksi rokotteista ei koskaan ole tehty yhtään virallista satunnaistettua, placebo-kontrolloitua kaksoissokkokoetta.

Kuuntele koko haastatteku: http://naturalnews.tv/v.asp?v=4CD1F...

Tutustu lisää tri Sherri Tenpenny´in hänen klinikkansa nettisivustolla:
http://tenpennyimc.com
 http://www.totuussyovasta.fi/muuta/rokotteet/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti