keskiviikko 2. helmikuuta 2011

INFLUENSSA- JA MPR-ROKOTTEET PALJASTUVAT........


NaturalNews.com

1.2. 2011

NaturalNews exclusive: Kansainvälinen lääketieteellinen rokoteneuvosto kumoaa rokotepropagandan myyttejä teollisuutta romahduttavalla raportilla
http://www.naturalnews.com/gallery/articles/Vaccines-GetTheFullStory_150.jpg

Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews Editor

(NaturalNews) Kun kuunnellaan rokoteteollisuuden kannattajia, niin rokotteet perustuvat  vahvalle tieteelliselle perustalle, joka todistaa ne täysin turvallisiksi ja hyvin tehokkaiksi.
 Nämä uskomukset eivät kuitenkaan perustu todelliseen tieteeseen vaan ennemminkin sitkeään rokotemytologiaan, jota ovat levittäneet rokoteteollisuus, lääkärikunta ja jopa hallitukset, jotka ovat vastuussa taloudellisestirokotteiden aiheuttamista haitoista.  
Tänään on International Medical Council on Vaccination (www.VaccinationCouncil.org) julkistanut, yksinomaan NaturalNews.com´in kautta, uraa uurtavan dokumentin, joka sisältää yli 80 sellaisen perhelääkärin, aivokirurgin ja patologian, kemian ja immunologian professorin allekirjoitukset, jotka tuovat julki asiakirjassa, että rokotteet aiheuttavat merkittävää haittaa lasten terveydelle eikä ”rokotemytologialla” ole mitään todellista tieteellistä perustaa, jonka perusteella voitaisiin väittää rokotteiden olevan jollain tavalla lapsille hyväksi.
Tämän käänteentekevän dokumentin, jota kutsutaan nimellä Vaccines: Get the Full Story = Rokotteet: Löydä koko tarina, voi ladata ilmaiseksi NaturalNews.com.´ista. Klikkaa tämän raportin otsikkokuvaa suoraan lataussivulle, mistä löytyy lataukset 9 kielellä, myös espanjaksi, ranskaksi, hebreaksi ja venäjäksi. (löytyy myös alemmasta linkistä) 
Teillä on lupa laittaa tämä raportti levitykseen. Olkaa hyvä ja jakakaa sivusto muille, jotta äidit ja vanhemmat voivat opiskella rokotteisiin liittyvistä vaaroista ja siten suojella lapsiaan rokotusten aiheuttamilta vaaroilta.
 
Rokoteteollisuuden viesti on kuin rikki mennyt levy: Rokotteet ovat ”turvallisia ja tehokkaita”, he sanovat. Mutta valheen toistaminen yhä uudelleen ja uudelleen ei tee siitä maagisesti totta. Minkä tahansa tällaisen turvallisuus- tai tehokkuusilmoituksen tulee perustua tosiasiallisiin tutkimuksiin, ja aito tiede ei kerta kaikkiaan sisällä tällaista tietoa rokotteista. Tiesittekö esimerkiksi sitä, että MPR- ja influenssarokotteita ei ole koskaan testattu kliinisesti (3-vaiheen tutkimus, suom.huom.) rokottamattomilla henkilöillä?    
Tiesittekö myös, että vaikka rokotteet voivat aiheuttaa lapsille sellaisia pitkäaikaisia vaurioita, jotka ilmenevät vasta kuukausia tai jopa vuosia myöhemmin, niitä arvioidaan vain haittavaikutuksina ja vain 2 – 3 viikon ajalta?

Mitä tästä vapaasti ladattavasta raportista selviää?
Tässä esimerkkejä siitä, mitä tästä silmät avaavasta Medical Council on Vaccination´in raportista löytyy (www.VaccinationCouncil.org).

• Luettelo niistä monista lääkäreistä (MD), filosofian tohtoreista (PhD), ravintotieteen tohtoreista (ND) ja muista lääketieteen asiantuntijoista, jotka ovat allekirjoittaneet tämän dokumentin ja kyseenalaistavat kriittisesti myytin, että rokotteet ovat tutkitusti sekä turvallisia että tehokkaita.  


• Miksi rokotteita EI KOSKAAN ole tutkitusti todistettu turvallisiksi ja tehokkaiksi 

• Luettelo joistakin vakavista rokotteiden aiheuttamista terveyteen vaikuttavista haittavaikutuksista
• Miksi autismi liittyy rokotteisiin.
• Farmaseuttisen lääketeollisuuden halu saada tuloja kannustamalla sinnikkäästi rokotteiden käyttöä.

• Luettelo sairaudestanne hyötyvistä instituutioista ja järjestöistä.

• Järkyttävä totuus siitä, mitä ainesosia rokotteiden valmistamiseen käytetään (abortoitujen sikiöiden kudoksia, 59 erilaista kemikaalia, sairaiden eläinten DNA:ta ja niin edelleen).

• Katsaus joistakin rokotteiden vaarallisimmista ainesosista, mm. alumiinista ja formaldehydistä.

• Totuus eturistiriidoista rokoteyhteisössä ja miksi lääkärit hyötyvät rokotustoimintaperiaatteista.
• Miksi rokotettujen lasten terveysodotukset ovat paljon huonommat kuin rokottamattomilla lapsilla (ja miksi rokoteteollisuus kieltäytyy testaamasta rokotteita pitkäaikaisseurannoissa rokottamattomilla lapsilla).

• Kuinka pidättyä “pakollisista” rokotuksista.

• Tärkeä neuvo vanhemmille kuinka suojella lastenne terveyttä KIELTÄYTYMÄLLÄ rokotuksista.  
• Online-arkistot, joista voi opiskella lisää rokotteiden vaaroista.  
 
• Suositeltavaan jatko-opiskeluun soveltuvan materiaalin luettelo.
Lataa tämä raportti nyt heti klikkaamalla artikkelin kuvaa tai alempaa löytyvästä linkistä. Ja voit jakaa tätä dokumenttia toisille.

NaturalNews esittää tällä viikolla myös kaksi haastattelua niistä kahdesta lääkäristä, jotka ovat allekirjoittaneet tämän raportin:  Drs Sherri Tenpenny ja Suzanne Humphries. Heidän haastattelunsa lähetetään kokonaisuudessaan täällä NaturalNews´issä tällä viikolla. Perjantaina (ellei jo aikaisemmin) esitämme myös kamera-haastattelun Dr Andrew Wakefield´in kanssa, joka keskustelee kanssamme autismin oireista, miksi rokotteilla on mahdollisesti niin vaarallisia haittavaikutuksia lapsille, ja mitä vanhemmat voivat tehdä suojellakseen lapsiaan rokotusten vaaroilta.

Miksi tämä raportti on pakko lukea

Tämä International Medical Council on Vaccination´in (www.VaccinationCouncil.org) raportti on ehdottomasti kaikkien vanhempien kaikkialla maailmassa pakko lukea. Se kuvaa vähän tiedettyjä tosiasioita rokotteista, lapsista ja immuunipuolustusjärjestelmästä, asioita, joita rokotteiden valmistajat ja hallituksen terveysviranomaiset eivät halua panna kiertämään. Valitsittepa sitten lastenne rokottamisen tai ette, olette itsellenne velkaa sen, että kuulette tarinan molemmat puolet ennen päätöksen tekoa, ja tämä raportti kertoo teille sen osan tarinasta, jota lääkärinne ei todennäköisesti tiedä eikä hallituksenne ehdottomasti halua teidän kuulevan.  
Näin siksi, että hallitukset sitoutuvat ottamaan rokotushaittojen taloudelliset riskit hallitustensa korvausohjelmien kautta. Joten on hallitusten edun mukaista, ettei rokotteiden osoiteta koskaan aiheuttavan haittaa.


Miksi rokoteteollisuus haluaa niin epätoivoisesti vaientaa eriävät mielipiteet
Tänään uskon rokoteteollisuuden horjuvan. Kun totuus MPR-rokotteen ja autismin, Gardasil-rokotteen aiheuttamien kuolemien ja rokotteiden sisältämien kauhistuttavien ainesosien välisistä yhteyksistä tulee lopultakin esille, yhä useammat ja useammat vanhemmat saavat yhä enemmän tietoa ja valitsevat rokottamattomuuden lapsilleen.
Tämä panee rokoteteollisuuden reagoimaan epätoivoisesti. Siksi British Medical Journal (BMJ) on sortunut tekemään bloggeri Brian Deer´in nimellä julkaistuja artikkeleita levittääkseen tosiasiassa vääriin syytöksiin perustuvia väitteitä joistakin lääketieteen maailman huippuasiantuntijoista, jotka ovat oikeutetusti kyseenalaistaneet rokotteiden turvallisuuden (kuten tri Andrew Wakefield). Moitteeton kuuliaisuus konventionaaliselle rokotusmytologialle on niin keskeisessä asemassa farmaseuttisen teollisuuden jatkuvalle kannattavuudelle, että rokotevalmistajat turvautuvat käytännöllisesti katsoen mihin tahansa suojellakseen reviiriään ja yrittävät vaientaa jokaisen, joka kyseenalaistaa, voisiko sanoa, dogmaattisen harhakuvitelman rokotteiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta.     
Rokotteiden puolestapuhujat kieltäytyvät väittelemästä rokotteita koskevista tosiasiallisista faktoista. Koska, jos tosiasiat paljastettaisiin, kävisi ilmi, että rokoteteollisuus perustuu melkein pelkästään vilpilliseen tieteeseen ja hyötyjen tavoitteluun. Näihin tosiasioihin kuuluu mm.:

• Rokotteita ei ole juuri koskaan tutkittu satunnaistetuissa placebo-kontrolloiduissa kaksoissokkokokeissa käyttäen asianmukaista placeboa kuten suolaliuosta. Sen sijaan rokoteteollisuus käyttää muita rokotteita “placeboina” tarkoituksenaan yrittää salata noiden rokotteiden haittavaikutukset.     

• Virusta sisältävät, rokotteissa käytettävät ainesosat ovat suorastaan kauhistuttavia, ja ne sisältävät salamyhkäisiä viruksia, joita ei pakkausten päällysmerkinnöissä ilmoiteta, kuten sairastuneista eläimistä, naudoista tai apinoista, otettua DNA:ta.
• Rokotteissa käytetyt kemikaalit tunnetaan neurotoksiineina = hermomyrkkyinä, ja niihin kuuluu elohopea, alumiini ja formaldehydi. Näitten kemiallisten myrkkyjen käyttöä ei edes kiistetä rokoteteollisuudessa. Vielä pahempaa on näiden kemikaalien injektoiminen kehoon ja niiden läpäiseminen ruuansulastu/maksajärjestelmän, joka auttaa tavallisesti neutraloimaan myrkylliset aineet, jotka on saatettu nielaista. Tämän takia rokotteiden helppoheikkien, kuten tri Oz´in, väitteet “että kaloissa on enemmän elohopeaa kuin rokotteissa” ovat älyllisesti epärehellisiä ja harhaanjohtavia. Ihmiset eivät ruiskuta lapsiinsa kalaa.

• Valtavirran medialla on huimia eturistiriitoja kun he raportoivat rokotteista, koska lähes kaikki median julkaisut ovat riippuvaisia lääketeollisuuden mainosrahoista, jotta ne pysyvät käynnissä. Tämän takia suositut uutishenkilöt kuten Anderson Cooper ja George Stephanopoulos saattavat laajalti huonoon maineeseen itsensä, kun he esittävät suorissa lähetyksissä vahtikoiria, jotka hyökkäävät esim. sellaisia ihmisiä vastaan kuin tri Andrew Wakefield. Huomaatteko, etteivät he koskaan paljasta omia rahallisia yhteyksiään Big Pharmaan?
 • Jopa hallituksilla on valtavia syitä varmistaa, ettei MPR-rokotteita (ja muita rokotteita) esitetä haitallisina, koska ne ovat sitoutuneet rokotehaittoihin luotuaan niitä varten   erityiskorvausrahastot, jotka maksavat korvauksia rokotusvaurioista.  Jos rokotteiden todelliset haitat tunnettaisiin ja myönnettäisiin laajemmin, siitä seuraisi rokotevaurioituneiden vanhempien oikeuksien rahallisen arvon nousevan kaikkiaan triljooniin dollareihin.
• Kun puhutaan rokotteiden uhreista USAn hallitus myöntää tavallisesti, että rokotteet aiheuttavat autismia ja muita haittavaikutuksia lapsille Vaccine Injury Compensation Trust Fund´n korvausjärjestelmänsä kautta, joka on maksanut kymmeniä miljoonia dollareita tuomarien päätösten perusteella vanhemmille, joiden lasten on todistetusti näytetty vaurioituneen rokotteiden takia.  

... tämä tarina menee yhä vain syvemmälle. Mitä enemmän tarkastelee faktoja, sitä enemmän ymmärtää, että rokoteteollisuus on yltäpäältä eturistiriidoissa, puoskaritieteessä, hyödyntavoittelussa, korruptoituneissa henkilöissä ja on täysin piittaamaton lasten turvallisuudesta. Rokoteteollisuus on käytännöllisesti katsoen yksi vaarallisimmista esimerkeistä modernista järjestäytyneestä rikollisuudesta. Sen mekanismi on hyöty ja monopolit ja se puolustaa valtaansa jatkuvilla pelottelukampanjoillaan, sensuurilla, taloudellisilla vaikutuksilla ja valetieteellä.  
Tämä tarina alkaa juuri nyt tulla ilmi. Katso NaturalNews.com´ista, kuinka tämä kehitystarina jatkuu kattavasti.

Miksi rokoteteollisuus ei halua, että tämä raportti luetaan? 

Ällistyt takuuvarmasti siitä, mitä opit rokotteiden haitoista ja vaaroista, myös MPR-rokotteista, kuten tämä raportti paljastaa.

Klikkaa viereistä neliötä ladataksesi tämän raportin ja katso itse: Click here to download this report and see for yourself.

Tämä on tietoa, jota rokoteteollisuus ei halua luettavan.
He eivät halua edes lääkäreitten oppivan tätä, koska mitä enemmän lääkärit alkavat tutkia tätä aihetta, sitä enemmän he vakuuttuvat siitä, että heille on valehdeltu rokotteiden turvallisuudesta ja niiden tehosta.
Tosiasiassa monet lääkärit, jotka ovat olleet vahvasti rokotuksia kannattavia, ovat nyt niitä asiantuntijoita, jotka varoittavat suorasanaisimmin rokotusten vaaroista. Nyt he kyseenalaistavat rokotteiden laillisten tieteellisten kokeiden puutteen, ja nyt he käsittävät, että rokoteteollisuus on sotkeutunut laajamittaiseen
“smoke-and-mirrors”-kepposeen myydessään vaarallisia lääkkeitä, joilla on vakavia, elinikäisiä haittoja sekä lapsille että aikuisille.

Niitä lääkäreitä kohtaan, jotka vastustavat rokoteteollisuutta, kohdistuvat salakavalimmat ja poliittisimmat hyökkäykset rokotteiden puoltajien taholta, mutta heidät nähdään joka tapauksessa sankareina sen kasvavan vanhempien joukon (varsinkin äitien) silmissä, joka kykenee näkemään rokoteteollisuuden valheiden läpi.
Jopa ne vanhemmat, joiden lapsia tutkittiin tri Wakefield´in alkuperäisessä Lancet-lehdessä julkaistussa artikkelissa, kannattavat hänen etiikkaansa ja hänen tutkimustaan voimakkaasti.
Näin sanoi Julia Ahier muistiinpanoissa BMJ´n hyökkäyksestä tri Wakefieldinä vastaan:
“Olen täysin vakuuttunut, että MPR-rokote laukaisi poikani tilan, kun ensimmäiset kivuliaat  ongelmat alkoivat ensimmäisenä rokotuksen jälkeisenä iltana ja hänen osaamiensa taitojen puute alkoi myös sen jälkeen ja kun hän ennen rokotusta oli kasvanut hyvää vauhtia MPR-rokotteen saatuaan kasvu hidastui selvästi.   

“Olen sitä mieltä, että tri Wakefield on yrittänyt vain auttaa näitä lapsia eikä hän ole tehnyt mitään, mitä me vanhemmat emme haluneet hänen tekevän. Syytökset olivat epäoikeudenmukaisia, koska niitä eivät esittäneet sellaiset, ihmiset, jotka olivat tehneet lapsille lääketieteellisiä tutkimuksia eivätkä heidän vanhempansa
”Tohtori Wakefield ei hankkinut ketään tutkimusryhmäänsä. Meidän tapauksessamme pojallemme antoi alkuperäisen lähetteen professori Walker-Smith toisesta sairaalasta kun pyysin lähetettä tri Wakefild´ille ja paikallinen lastenlääkärimme esitti sitten lähetettä hänelle.

”Tri Wakefield oli kiltein, myötätuntoisin lääkäri, joka koskaan oli ollut kiinnostunut lapsemme tapauksesta. Hän ei esittänyt mitään toimenpiteitä lapsellemme, ne tehtiin muitten lääkäreitten kanssa suostumuksellamme ja muitten lääkäreitten suostumuksella. Mikään lapsellemme tehdyistä kokeista ei ollut tahtoamme vastaan. Ei ilmennyt mitään tunteetonta käyttäytymistä. En koskaan ole keskustellut enkä edes aikonut keskustella Brian Deer´in kanssa.”

Mistä löytyy lisää tietoa – tärkeitä nettisivustoja

Kannustan todella liittymään tri Gary Null´in kannattajaksi (www.GaryNull.com), hän tekee parasta mahdollista tutkivaa journalismia tästä aiheesta kaikkialla maailmassa. Hänen nelituntinen uusi tulkintansa BMJ´stä, Brian Deer´istä ja väärien syytteiden patoumasta tri Wakefield´iä vastaan on ehkä yksittäinen tärkein tutkiva juttu, joka koskaan on tuotettu tästä aiheesta. Se saa BMJ´n oman, Brian Deer´in raportin näyttämään juopuneen bloggerin myöhäisyön piiperrykseltä.   

Hänen luvallaan olemme tehneet ladattavan nauhan tänne NaturalNews´iin:

http://www.naturalnews.com/files/Ga...

Voit seurata Gary Null´ia linkeistä: www.ProgressiveRadioNetwork.com ja www.GaryNull.com

Lisää tutkittavia nettisivustoja:
International Medical Council on Vaccination
www.vaccinationcouncil.org
ThinkTwice Global Vaccine Institute
www.thinktwice.com
Vaccination Liberation
www.vaclib.org
U.S. doctors who don't vaccinate
www.novaxdoctors.webs.com
Holistic Moms
www.holisticmoms.org
Moms Like Me
www.momslikeme.com
Dr. Sherri Tenpenny
www.drtenpenny.com
Facebook
www.facebook.com/vaccineinfo

                                                  * * * * *

 Monia vuosia sitten kirjoitin seuraavasti omaan pöytälaatikkooni:

KOKEMUKSIA ROKOTUKSISTA

  Kiinnostuin homeopatiasta ja vaihtoehtolääkinnästä jo opiskellessani 1970-luvulla proviisoriksi Helsingin Yliopiston Farmasianlaitoksella. Odotin innokkaan asitä hetkeä, jolloin oikea farmasian opetus todenteolla alkaisi. Sitä sain turhaan odottaa. 

  Samanaikaisesti tutustuin Rudolf Steinerin ja lääkäri Ita Wegmanin perusteisiin antroposofisesta lääketieteestä. Sieltä avautui kiinnostava maailma! Homeopatia ja ennaltaehkäisevä, immuunipuolustuskykyä parantava elämäntapa löytyivät. Tämä suunta sopi minulle hyvin, koska ammatinvalinnastani huolimatta en ole itse halunnut käyttää kemiallisia lääkkeitä enkä ole uskonut niiden mahdollisuuksiin pitkälle tulevaisuuteen.
   Perehtymiseni antroposofiseen lastenhoitoon lisääntyi omien lasten syntymän myötä. Lasten luonnonmukainen hoito, ravinto ja sairauksien hoito sai uutta merkitystä.
Vanhimman lapsen saatua ensimmäisen kolmoisrokotteensa seuraukset olivat pelottavat. Hän kouristeli kuumeisena kiljuen muutaman tunnin ajan kankeana sylissäni. Rukouksen voimalla uskon tilanteen lauenneen. Seuraavan kerran neuvola suositteli puolta annosta. Seuraukset olivat samat. Siitä lähtien viiden lapseni rokottamatta jättäminen on täällä Pohjois-Suomen maaseudulla ollut jatkuva närästyksen ja huomion aihe. Monta vakavaa lääkärin puhuttelua on käyty sairaalassa ja neuvolassa.
  Myös erilainen, luonnonmukainen pienten lasten ravinto-ohjelma herätti neuvolahenkilökunnan kauhistelua, varsinkin kun tiedettiin minun olleen kasvissyöjä jo vuosien ajan ennen ensimmäisen lapseni odotusta. Mutta esim. koliikin takia muistan valvoneeni vain yhden yön vauvan kanssa. Silloinkin vaiva helpottui hetkessä, kun hän sai pullollisen hyvin laimeaa kamomillateetä maustettuna hitusella hunajaa keinutuolissa sylissäni.

  Tietysti lapseni ovat sairastaneet tavallisia lastentauteja, kuten vesirokon, flunssaa ja vatsatautia ym. Joku korvatulehduskin on yrittänyt. Aina on selvitty kotikonstein homeopatialla tautia hoitaen. Kuumeisiin ei kukaan lapsistani ole koskaan saanut kuumetta alentavaa apteekin lääkettä. Kuumehan lietsoo omaa immuunipuolustuskykyä poistamaan taudin aiheuttajat elimistöstä ilman jälkitautien vaaraa. Maalaisjärki kuitenkin on kuumeen kanssa tarpeellinen. Terveyskeskuksessa on neljän pojan ja yhden tytön kanssa tarvinnut käydä vain pienten tapaturmien ompeluksessa. Antibiooteiltakin on säästytty.
  Koulussa lapseni ovat saaneet osakseen jonkin verran painostusta luokkatovereiltaan, koska heitä ei ole rokotettu neuvolan suositusten mukaan. Esim. "kouluunmenopiikin" pois jättö sai tyttären toverin toteamaan, ettei hän saa tulla kouluun. Kouluterveydenhoitajan tarkastuksiin olenkin aina laittanut lapsille mukaan allekirjoittamani kiellon rokotuksista.

  Nyt onkin sitten mielestäni kaikkein vaikein aika rokotusten suhteen tullut ajankohtaiseksi, kun kaksi vanhinta poikaani on mennyt armeijaan. Suomen armeijan varusmiehet on perustuslain mukaan pakko rokottaa, ellei heillä ole läkärin antamaa lausuntoa lääketieteellisistä kieltäytymisperusteista. (Tarkistin asian terveysministeri Sinikka Mönkäreeltä ja puolustusministeri Anneli Tainalta.)  Molemmat poikani saivat siis kielloista huolimatta kaikki neljä rokotusta yhdellä kerralla, myös vaikka osa oli ennestään voimassa, kun ne oli juuri ennen armeijaan menoa otettu. Toinen poika sai toista viikkoa kestävän hyvin korkean kuumeen ja joutui sairaalaan. Kotiin hän pystyi ilmoittamaan tilastaan vasta viikon kuluttua. Antibioottikuurit olivat hoitona ensimmäisen kerran hänen elämässään. Toisen pojan tapaus oli hyvin samanlainen. Onneksi heidän kohtalonaan ei sentään ollut kuolla aivokalvontulehdukseen tai sairastua muihin vakaviin tauteihin rokotusten seurauksena, kuten useat muut. Seuraavan pojan armeijaanlähtökutsunnat ovat jo syksyllä. Miten käy hänen, joka ei myöskään ole saanut yhtään antibioottia elämässään ja jolla ei ole reikääkän hampaissaan? - Hän otti rokotuksensa siviilissä etukäteen pienissä erissä, mutta sairastui samaan aikaan, kun muut alokkaat rokotettiin armeijan aluksi.

  Tuttavaperheen kevään ylioppilaspoika kuoli aivokalvontulehdukseen syksyn armeijarokotusten jälkeen.
 Kiinnostukseni rokotuksiin sai minut matkustamaan toukokuussa 1998 Suomen Luontaisterveyden Liitto ry:n järjestämään seminaariin Helsinkiin. Australialaisen filosofian tohtori Viera Scheibnerin luento oli kokonaisuudessaan minulle sitä tieteellisesti todistettua lääketieteellistä tutkimusta, jota olin odottanut vuosien ajan. Kiitos tohtori Scheibnerin minulla on nyt perusteita, jotka osoittavat omatkin tietoni tosiksi.

  Kun oululainen KALEVA-lehti julkaisi 11.5.-98 etusivun jutun, ettei MPR-rokotuksilla ole sivuvaikutuksia, en enää voinut olla ottamatta kantaa. Kävin keskusteluja Pohjois-Suomen homeopaattien ja Arktisen Modernin Luontaisterapia ry:n johtohenkilöiden kanssa. Seurauksena julkaistiin 23.5.-98 Kaleva-lehden mielipideosastossa artikkeli, jonka kirjoitin yhdessä homeopaatti, erikoissairaanhoitaja ystäväni kanssa. Koska kirjoituksen oli tarkoitus herättää keskustelua yleisössä ja terveydenhuoltohenkilöstössä yleensä, se oli lyhyt yleiskatsaus luennosta, jonka sisältö saattaisi aiheuttaa pelkoa ja hämmennystä tavalliselle ihmiselle. Luento sisälsi niin paljon vakavaa faktaa tutkimustietojen manipuloinnista ja siitä, miten vähän tavallinen kansa saa näistä asioista tietoa (saivatkohan lääkäritkään?).

  Artikkeli päätyi lääketieteen opiskelijoiden koekysymykseksi Oulun Yliopistoon. Opiskelijoiden piti perustella kriittisesti, miksi artikkelin kirjottaneita oli harhautettu ja mitä virheitä artikelissa oli. Se oli varmasti myös hyvien naurujen kohteena yliopistolla, kuka ties.
  Olivatpa proviisori ja erikoissairaanhoitaja homeopaatit nyt päästäneet pahan!!

  Toivon todella, että rehellinen keskustelu rokotuksista voidaan aloittaa!
                - Samaa toivon nyt yli 12 vuotta myöhemmin!


 http://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.pdf

5 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä kirjoituksesta! Nämä rokoteasiat ovat juuri ajankohtasia minulle. Harmittaa vain etten tajunnut kyseenalaistaa mitään kahden ensimmäisen lapsen kohdalla. Jostakin pisti silmään homeopaattiset rokotukset, mutta en ole kerennyt vielä perehtyä niihin tarkemmin. Tuntuisi mielekkäämmältä suojata lapsena sellaisella...

  Meilläkään ei onneksi ole tarvinnut yhtään antibiottikuuria syöttää lapsille. Luonnonmukaisilla keinoilla ollaan menty tähän asti ja terveellisellä ruokavaliolla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kaisu!
  Tämä rokote - narkolepsia kauheus herättää toivottavasti ainakin LASTEN VANHEMMAT taistelemaan lastensa oikeuksien ja terveyden puolesta.
  Saadaksemme asialle huomiota laitan tähän linkin, jossa vaaditaan Risikon, Puskan ja Kilven eroa THL:stä:
  http://www.adressit.com/allekirjoitukset/vaadimme_paula_risikon_terhi_kilven_seka_pekka_puskan_eroa/

  ANTTI HEIKKILÄN blogissa sain häneltä hyvän kommentin viimeisimmän kirjoituksen keskustelupalstalla: Koko terveydenhuoltojärjestelmämme horjuu!! THL:ssä ei taida olla töissä ketään, jolla ei olisi jonkinlaisia siteitä, eturistiriitoja, Big Pharman kanssa.

  Meidän pitäisikin saada kaikkien eduskuntavaaliehdokkaidemme kannat näihin ongelmiin ennen tulevan uuden eduskunnan valintaa. - Äänestetään!
  Luodaan toimivampia menetelmiä vanhojen toimimattomien tilalle!

  VastaaPoista
 3. Tuo ensimmäinen kommentti, joka oli lihavoitu, haluaisin täsmentää sitä kommentillani: THL:n nettisivuilla tosiaan väitetään, että rokotukset ovat armeijassa pakollisia. Poikani astui juuri armeijan harmaisiin, ja hän kertoi rokotustilaisuudessa, ettei halua rokotteita. Rokotevapaaehtoisuus on Suomen laissa selkeästi ilmaistu. Lääkintähenkilökunta ei rokottanut häntä. He ilmoittivat, että pääesikunnasta on tullut määräys jonka mukaan alokkaille ei saa kertoa että rokotukset ovat vapaaehtoisia.

  Toisin sanoen kansalaisille annetaan väärää tietoa tahallisesti.

  VastaaPoista
 4. Juhanille kovasti kiitoksia!

  Näin meille kansalaisille annetaan niukasti tai ei ollenkaan tietoa todellisista oikeuksistamme! Kannattaa tämänkin paljastuksen perusteella KYSEENALAISTAA KAIKKI TIEDOT ja tutkia asioita ITSE!

  On siis äärettömän tärkeää kaikkien tietää, että ARMEIJAROKOTUKSET EIVÄT OLE PAKOLLISIA!

  Sekä terveys- että puolustusministereiltä saamani tiedot tuolloin 1990-luvun lopussa olivat jyrkkiä: rokotukset ovat pakollisia! Sinisilmäisenä siis minäkin jätin lisätutkimukset tekemättä. Tuo lakipykälä jäi tutkimatta!
  Auktoriteetteihin uskova siis minäkin - kuitenkin!!

  VastaaPoista
 5. Vielä lisäys armeijarokotuksiin. Seuraavasta linkistä voi käydä lukemassa armeijassa ilman rokotuksia selvinneen kertomuksen:

  http://www.iskuryhma.com/2011/03/rokotusten-ottaminen-armeijassa-ei-ole.html

  VastaaPoista