maanantai 21. maaliskuuta 2011

TÄRKEÄ ÄIDIN JA LAPSEN LÄHEINEN SIDE


Tuhoavatko rokotteet lastenhoidon käytännöt ja tunnesiteet?


 Jeffry John Aufderheide | 18.3. 2011 |                                


                                    http://vactruth.com/wp-content/uploads/2009/10/Kissin-Baby.jpg


Mikä onkaan lumoavampaa kuin äiti imettämässä lastaan? Tämä on aikaa, jolloin lapsi tuntee olonsa ravituksi ja turvalliseksi – aikaa, jolloin on side molempien kahden välillä. Ei ainoastaan tunnepuolelta vaan myös fysiologiselta näkökannalta katsoen. Mikä tahansa, mikä saattaisi häiritä tätä sitoutuneisuuden aikaa, voisi olla hyvin järkyttävää uudelle äidille. Ryhdytäänpä keskustelemaan rokotuksista. 

Neuloille irvistäminen ei ole ollenkaan niin epätavallista myöskään aikuisille. Kuvittelepa nyt sitä, että vauva saa 4 – 6 rokotetta yhdellä kertaa. Monet teistä voivat kuvitella sen kivun, jonka lapsi tulee kokemaan.

Tätäkin järkyttävämpää on sen huomioon ottaminen, että on olemassa todellinen mahdollisuus, että rokotuksen aiheuttama trauma sekoittaa lisäksi hoitosuhteen ja siteet lasten ja heidän äitiensä välillä. Miksi tiedotan tästä?    

La Leche League´ta  pidetään parhaana auktoriteettina rintaruokinnasta. Kirja ”The Breastfeeding Answer Book”, yksi La Leche League´n julkaisu, ilmoittaa:  

“Kun lapsi läpikäy kivuliaita lääketieteellisiä hoitoja, kuten pistoksen kantapäähän, lääkepistoksen, selkäydinpunktion, tai ympärileikkauksen, hän saattaa sulkeutua ja kieltäytyy syömästä siihen asti kunnes tuntee voivansa paremmin.” [1]

The Centers for Disease Control’n yleinen rokotusohjelma (http://www.cdc.gov/vaccines…) suosittelee K-vitamiinia (myös Suomessa, suom.huom.) ja Hepatiitti-B-rokotetta annettavaksi heti syntymäpäivänä. Sitten suositellaan 5 rokotetta 2-kuukauden ikäisille vauvoille, 5 rokotetta 4-kuisille ja 4-6   6-kuisille (USAssa) – ja tässä päästiin vasta alkuun.

Pysähdytäänpä tähän hetkeksi. Kun mielipahaa vielä lisätään, niin puolustelut ja perustelut vauvojen lääkinnällisille rokottamisille monia kertoja tapahtuu mittaamalla stressihormoni kortisolia – eikä suinkaan tieteellisesti: huomioimalla äidin ja lapsen välistä dynamiikkaa.

Vaccines, the expert manual for the industry (= Rokotteet, asiantuntijan käsikirja toimialaa varten) toteaa:

“Tutkimukset kortisolitasoista ja rokotusten vaikutuksista lasten  käyttäytymiseen osoittavat, että vaikutukset ovat samanlaiset lapsilla, jotka saavat 2 rokotetta kerralla kuin  niillä, jotka saavat yhden ainoan rokotuksen, ja tämä viittaa siihen, että toinen rokote ei lisää stressiä.” [2]

Rokotuksista seuranneita reaktioita myönnetään harvoin, joten mitä tästä sitten oikein opitaan?

Älä välitä, sekuntiakaan, myrkyllisistä kemikaaleista (http://www.cdc.gov/vaccines…) tai tappavasta, syöpää aiheuttavasta apina-viruksesta (Simian Virus 40) (http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Risk/sv40), joita rokotteilla injektoidaan vauvaan? Varsinainen oppitunti, josta on oltava tietoinen, on vauvan jatkuva traumatisointi lastenlääkärille sopivan ajan takia (neuvolan Suomessa, suom. huom.) – eikä äidin ja lapsen takia. Onko tämä sinusta oikein?

Muistelepa vielä. Muuttuivatko lastesi rintaruokintakäytännöt rokotusten jälkeen? Sairastuivatko he viikon kahden jälkeen siitä, kun heidät oli rokotettu? Mitä sitten?  

Artikkelin viitteet:
 1. Bonding Matters. . .The Chemistry of Attachment. URL: http://thebabybond.com/BondingMatters.html
 2. The Breastfeeding Answer Book, Third Revised Edition. La Leche League. 2003. pg. 27
  Note: The same text this passage is from, to a degree, advocates vaccinations.
 3. Vaccines, 4th Edition. General Immunization Practices. pg. 103
 4. Recommended Immunization Schedule for Persons Aged 0 Through 6 Years (2011)
  Site accessed 03/16/2011.  URL:
  http://www.cdc.gov/vaccines/recs/schedules/child-schedule.htm#printable
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:
 1. Surat: Infant dies after consuming polio drops (Lapsi kuolee saatuaan polio-rokotetippoja.)
 2. Multiple Deaths Linked to Childhood Vaccines (Useita kuolemia lapsuusajan rokotuksista)
 3. Possible 400 Dead as UK Government Betrays Parents to Push Six Vaccines in One Day (Mahdollisesti 400 kuolemaa, kun UK´n hallitus johtaa harhaan vanhempia antamaan 6 rokotetta samana päivänä)
 4. 3 Easy Steps Parents Can Use to Form an Opinion About Vaccines ( 3 helppoa tapaa, joita vanhemmat voivat käyttää muodostaakseen mielipiteensä rokotuksista: 1. Mitä ainesosia rokotteet sisältävät? 2. Mitä nämä ainesosat todella ovat? ja 3.Mitä tämä rokote voi aiheuttaa lapselleni?)
 5. Part I: Saying “No” to vaccines says “No” to Rockefeller social control (Osa I: Sanomalla EI rokotuksille sanot EI Rockefeller´ien yhteiskunnalliselle valvonnalle: Rockefeller Foundation levittää poliota kehittämillään rokotteilla ympäri maailmaa.)
 6. What Do Vaccines & McCarthyism Have In Common? (Mitä yhtäläisyyksiä on rokotuksilla ja McCarthy´ismilla?)
 7. Catholics and Vaccines (Katolilaiset ja rokotteet: Monipuolinen artikkeli aineista, joita katolilaisten rokotteissa ei saa olla, esim. abortoitujen alkioiden soluja, aivosoluja tuhoavia myrkkyjä: natriunglutamaattia tai polysorbaatti-80 ym.. )
                                                                     * * * * *

Kannattaa AINA tutkia asioita itse! Lääketiede ei tutki kaikkia asioita siten kuin me oletamme. Voimmeko luottaa sen antamaan tietoon? Onko näitä tunnetraumoja tutkittu? Osaako lääketieteemme hoitaa niitä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti