torstai 3. maaliskuuta 2011

HERMOVAURIOITA ROKOTUKSISTA ?


NaturalNews.com

2.3. 2011

Vesirokkorokote ja siihen liittyvät hermovauriot

Rosemary Mathis, SANE VAX, INC.´n johtaja                                                                   

 Lähde: http://www.naturalnews.com/031549_varicella_vaccine.html

(NaturalNews) The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) = Rokotteiden haittavaikutusten raportointijärjestelmä on liittovaltion organisaatio, jonka Kongressi perusti vuonna 1986 rokotteiden aiheuttamien haittavaikutusten dokumentoimista varten. Se sai lähes    10 000 raporttia vesirokkorokotteesta maaliskuun 1995 ja joulukuun 1999 väliseltä ajalta, ajalta, joka on vähemmän kuin 5 vuotta.                                                                                       FDA ja CDC tutkivat 6 574 raporttia näistä tehdyistä ilmoituksista – maaliskuun 17.
1995 ja heinäkuun 25. 1998 väliseltä ajalta.  Haittavaikutuksia oli tapahtunut 67,5/ 100 000 myytyä annosta (huomaa, että tämä ei koske jaettuja annoksia). Monet raportoidut haittavaikutukset koskivat hermovaurioita.

Hermovaurio on vaikea diagnosoida, koska se saattaa ilmetä minkä tahansa ruumiinosan toimintahäiriönä, johtuen siitä, mitkä hermot ovat vaurioituneet. Monet hermovaurion tyypilliset oireet ovat myös monien muiden sairauksien oireita. Kun tähän vielä lisätään  lääkäreitten haluttomuudet pitää rokotusta mahdollisena aiheuttajana, onkin katasrofin ainekset kasassa. 

Seuraavan luettelon raportoidut neurologiset sairaudet ovat ilmenneet vesirokkorokotuksen jälkeen, ja ne kaikki ovat joko aivohermojen, selkäydinhermojen tai ääreishermojen vaurioita:   

* Encephalitis = aivokuume - akuutti (yht´äkkinen sairauden puhkeaminen): aivotulehdus ja aivoinfektio. Oireet vaihtelevat johtuen siitä osasta aivoja, joka vahingoitui pahiten.
 
* Transverse Myelitis – poikittainen selkäydintulehdus, neurologinen sairaus, jonka aiheuttaa molemminpuolinen selkäytimen osan tulehdus.
Katkennut hermoimpulssien välittyminen aiheuttaa kipua tai tunto-ongelmia, lihasten heikkoutta tai halvaantumista, tai virtsarakon ja suolen toimintahäiriöitä. Selkäydintulehdus voi vaurioittaa selkäytimen siten, että vaurioituneen kohdan alapuolella on vähentynyttä tai täyttä tunnottomuutta.

* Guillain-Barrén Syndrooma – on akuutti etenevä heikkous ja huonontunut tunto jalassa tai säärissä ja sille on luonteenomaista tikkuilu tai tunnottomuus, joka alkaa puuttuvista syvien jänteiden reflekseistä, väsymyksestä ja epänormaaleista tuntemuksista, leviten vähitellen käsivarsiin ja yläkehoon ja johtaen joskus täydelliseen halvautumiseen tai kuolemaan.

* Bell's PalsyBellin kasvohalvaus syntyy, kun toisen kasvopuoliskon lihaksia säätelevä hermo vaurioituu tulehduksen seurauksena. Tämä kasvohermon vaurio, joka säätelee toisen kasvojen puolen lihaksia, aiheuttaa sen, että se puoli kasvoista rupeaa riippumaan.
Hermovaurio voi myös vaikuttaa makuaistiin ja kyynelten ja syljen eritykseen.
 
* Cerebellar Ataxiapikkuaivoataksia syntyy, kun ne osat hermostoa, jotka säätelevät liikkeitä ja tasapainoa, vahingoittuvat. Tästä aiheutuu yht´äkkinen sairauden puhkeaminen lihasten liikkumisessa, kävelyongelmina, silmien koordinaatiokyvyn heikentymisenä ja/tai kömpelönä puhumisena.

* Kuumeettomat kouristuskohtaukset – kohtaus, joka syntyy ilman kuumetta. The National Institute of Neurological Disorders and Stroke´n (NINDS) = Kansallisen neurologisten sairauksien ja infarktien instituutin mukaan ovat lääkärit kuvanneet enemmän kuin 30 erilaista kouristustyyppiä. Jotkut saattavat kestää vain muutaman sekunnin, jotkut muutaman minuutin ja on jopa mahdollista, että saa yhden ainoan kouristuksen eikä se toistu koskaan.  Vain silloin, kun henkilöllä on ollut kaksi tai useampia kohtauksia, hänellä harkitaan olevan epilepsia.

* Parestesiantuntoharhan seuraukseksi pannaan polttava tai pistelevä tunne, jota tunnetaan tavallisesti käsissä, käsivarsissa, säärissä tai jaloissa, mutta jota saattaa esiintyä myös kehon muissa osissa. Tunne, joka tapahtuu varoittamatta, on tavallisesti kivuton ja sitä kuvaillaan kihelmöintinä tai tunnottomuutena, ihon kihinänä tai kutinana.
Parestesiat johtuvat hermosolujen aistireaktioiden toimintahäiriöstä, tavallisesti perifeerisissä hermoissa. FDA ja CDC sanovat näitten tapahtumien olevan harvinaisia eikä mitään yhteyttä rokotteeseen ole näytetty toteen. Tämä voi olla oikea väittämä. Kuitenkin hermovaurio on aina vakava. Voi kestää kuukausien ajan fysikaalisessa hoidossa ennen normaalien toimintojen jonkinlaista tasapainottumista kun on kyse vaurioituneista hermoista.   

Kun harkitaan vesirokkorokotusta, pitää arvioida mahdollisia riskejä ja mahdollisia hyötyjä – vain silloin voi tehdä oikeaan tietoon perustuvan valinnan siitä onko vesirokkorokotus lapsellenne hyvä.  


Kirjoittajasta:
THE SANE VAX MISSION pyrkii edistämään Turvallisia, Kustannustehokkaita, Välttämättömiä & Tehokkaita Rokotteita ja Rokotuskäytäntöjä kouluttamalla ja tiedottamalla.
Uskomme tieteeseen perustuvaan lääketieteeseen. Ensisijainen tavoitteemme on tarjota välttämätöntä tietoa, jonka avulla voit tehdä oikeisiin tietoihin perustuvia päätöksiä terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Tuotamme myös linkkejä, jotka sisältävät auttavia lähteitä niille epäonnisille, jotka ovat saaneet rokotteiden aiheuttamia vaurioita.

 Artikkelit tällä sivustolla on kirjoittanut Norma Erickson, toimitusjohtaja ja Leslie Carol Botha, naistenterveyden (health) opettaja, radiotoimittaja ja varatoimitusjohtaja Public Relations for SANE Vax Inc.´ssa. Muita jäseniä ovat Rosemary Mathis, Gardasilista vaurioituneen tyttären äiti ja  Victim Support´n (= rokotevaurioituneiden uhrien tuki) varatoimitusjohtaja; Janny Stokvis, varatoimistusjohtaja,tutkija; Freda Birrell, sihteeri ja (HPV vaccine) HPV-rokote-lobbaaja United Kingdom /Scotland; ja Linda Thompson, rahastonhoitaja.

Vaadimme HPV-rokotteiden (
HPV vaccines) postamista markkinoilta siihen saakka kunnes riippumattomat turvallisuus- ja tehokkuustutkimukset niistä on tehty. Siihen asti panostamme opetuskampanjaan mediassa varoitaaksemme väestöä HPV-rokotteiden vaaroista (vaccines).

SANE Vax, Inc. osallistuu käänteentekevän One More Girl = Vielä yksi tyttö Dokumenttifilmin tuottamiseen. Ole hyvä ja liity tähän tapaamme välittää tietoa tästä projektista osoitteessa:   http://www.kickstarter.com/projects....

Lisää tietoa (information) saadaksesi vieraile sivustollamme: http://sanevax.org/

                              * * * * *
Vesirokko on yleensä vaaraton lastentauti. Tuntuu siltä, että rokote sitä vastaan on kehitetty lähinnä siksi, ettei vanhempien "tarvitse" jäädä kotiin sairasta lastaan hoitamaan ja työnantaja näin menetä työntekijänsä työpanosta. 

Nämä amerikkalaiset tutkimukset näin mittavista rokotusvaurioista vesirokkorokotteeseen liittyen saattavat mielestäni rokotuksen tarpeellisuuden ja turvallisuuden  todellakin kyseenalaiseksi. 

Narkolepsian oireet voivat vastaavasti liittyä juuri rokotteiden aiheuttamiin erilaisiin hermovaurioihin. Toivottavasti näitä yhteyksiä ei nyt voida tutkimuksissa kieltää tai jättää huomioimatta. Näin monet muutkin rokotusvauriot saadaan vähitellen päivänvaloon. 

Olihan viime viikolla 2 eri tapausta kuusi vuotta sitten Calmette-tuberkuloosirokotteen saaneista lapsista kertovien äitien kirjoitusta esim. KALEVA-lehdessä. Toinen lapsista kuoli melkein välittömästi ja toinen sai pitkäaikaishoitoa vaatineen vakavan luutuberkuloosin. Näistä ei mediamme tuolloin kertonut meille mitään. Vasta nyt viime vuonna tämä jo sairaalassa vastasyntyneille annettu  rokote on poistettu rokotusohjelmasta.

Kannattaa siis jokaisen aina tehdä haittavaikutusilmoitus vastaavista tapauksista joko yhdessä lääkärin tai apteekkihenkilöstön kanssa, jotta tilastot rokotehaitoista vihdoinkin saadaan asianmukaisesti arkistoitua ja tutkittua.

                                            * * * * *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti