maanantai 27. toukokuuta 2013

Totuuksia rokotteista


Rokotteista ilmenee yhä suurempia ongelmia


26.4.2012
By


By Greg Davidson
Food Freedom News

Bill Gates puhui Sanjay Gupta´lle CNN´ssä helmikuussa 2011, sanoen, että rokoteskeptikot tappavat lapsia (skeptics of vaccines are killing children ). Mutta vuodesta 2011 oli tuleva vuosi, jolloin Gates´in oma poliorokotekampanja Intiassa halvaannutti 47,500 lasta ja näistä halvaantuneista kuoli kaksi kertaa suurempi määrä kuin luonnollisesti polion saaneista henkilöistä. Gates’in polionhävittämisohjelmassa on kaksi ongelmaa.

Ensiksi: Tämä on  tietellisesti perättömään väitteeseen  perustuvaa , koska on ollut tiedossa kymmenen vuoden ajan, ettei poliota voida hävittää perin juurin - ei siitä lähtien, kun biotekniikkateollisuus oli kehittänyt  synteettisen polioviruksen. Viimeisessä  Indian Journal of Medical Ethics - julkaisussa Neetu Vashisht ja Jacob Puliyel St. Stephens Hospital Delhistä selvittävät:

“Typerä näytelmä polion poiskitkemisestä ja ne suuret säästöt, jotka se tulisi tuottamaan, ovat pysyneet hengissä itsepintaisesti. Tämä on paradoksi siitäkin huolimatta, että WHO´n johtaja, Margret Chan ja Bill Gates yrittävät kerätä tukea polion poiskitkemiseen (22). Tieteellisen yhteisön tiedossa on ollut yli 10 vuoden ajan, että polion poiskitkeminen on mahdotonta. Näin on siksi, että vuonna 2002 tiedemiehet ovat syntetisoineet koeputkessa kemikaalin nimeltään poliovirus; kokemukseen nojautuvan kaavan mukaan: C332,652H492,388N98,245O131,196P7, 501S2,340. On osoitettu, että sijoittamalla atomeja peräkkäin, voi ilmaantua hiukkanen, jolla on tarvittavat ominaisuudet, jotka tarvitaan sen lisääntymiseen ja hengissä pysymiseen luonnossa (23, 24).”

Wimmer kirjoittaa, että polioviruksen koeputkisyntetisointi on pyyhkäissyt pois kaikki mahdollisuudet hävittää poliovirus tulevaisuudessa. Poliovirusta ei voida julistaa kadonneeksi, koska sen genomin kaava tunnetaan ja moderni bioteknologia pystyy herättämään sen henkiin koeputkessa milloin vain. Ihminen ei siten voi koskaan päästää käsistään vartiointiaan polioviruksesta.Tosiaankin, nyt 18-vuotias globaali polioviruksen hävittämiskampanja tulee jatkumaan jossain muodossa ikuisesti. Kauan aikaa luvattuja ´loputtomia´ rahallisia hyötyjä siitä, kun  poliovirusta vastaan järjestettävistä rokottamisista voidaan luopua, ei tavoiteta milloinkaan (24). Se liikkeellepaneva voima, mikä ´hävittämisajatuksella´ on toimintatapojen suunnittelijoille, tulee katoamaan  heti, kun tämä totuus tulee laajalti tunnetuksi. ”

Toiseksi: tulee se, että tämä synteettinen poliovirus, joka luotiin biotekniikan laboratorioissa, on tartuttavampi ja todennäköisesti tappavampi kuin luonnollinen poliovirus.

Biotekninen teollisuus on luonut muitakin uusia synteetteisiä viruksia. Hinkuyskä on toinen. Myös siinä suhteessa maailma tulee näkemään lisääntyvässä määrin hinkuyskätapauksia rokotettujen joukossa, ja itseasiassa, sairaus leviää heidän joukossaan (the diseases is spreading among them) . Erityisen tärkeitä ovat suhteet uuteen bakteerikantaan. Onkohan tämäkin biotekninen synteettinen virus?  

“Tri. Fritz Mooi, tunnettu alankomaalainen tiedemies, joka on tutkinut hinkuyskäbakteerin mutaatioita 15 vuoden ajan, sanoi, että entistä virulentimpi bakteerilaji myötävaikuttaa tautien puhkeamisiin.”

Samanaikaisesti tuhkarokkorokotteet osoittavat samaa taipumusta aiheuttaa sitä sairautta, mitä vastaan niiden on tarkoitus estää ( cause the disease they are supposed to prevent ). Suurimman tuhkarokon puhkeamisen aikana Amerikassa vuodesta 2000 lähtien: Quebec´issä meneillään oleva epidemia, (Largest measles outbreak in the Americas since 2000: Quebec Ongoing Epidemic ), Philippe Belanger, sosiaalipalveluministeri Québec´issä, Montréal´issa, toi julki:

“Samalla, kun tämä yhä käynnissä oleva taudin puhkeaminen kohdistuu suuressa määrin rokottamattomiin henkilöihin, suuri joukko niitä sairaustapauksia, jotka ovat saaneet kaksi rokoteannosta herättää huolta rokotteen tehokkuudesta. Kuitenkin viesti koteihin on edelleen:  ottakaa rokotteet."

Gaia Health -nettisivusto paheksuu tätä viimeistä lausetta: " Belanger liioittelee tosiasioita. Joillakin alueilla, kuten , De Serres’n tutkimus osoittaa, suurempi osa rokotetuista on sairastunut tuhkarokkoon."
 
Tri. Gaston De Serres, infektiotautien erikoisasiantuntija Quebec’in yleisen terveydenhuollon laitoksesta, on päätutkijana toisessa tutkimuksessa ( another study), joka osoittaa, että oli 52 tuhkarokkotapausta kaikkiaan 98:sta teini-ikäisestä, jotka olivat täysin rokotettuja, raportoi Gaia Health.

“Tarkalleen: miksi rokotteen ottamista ´viestinä koteihin´ ei nähdä selitettävän tarkemmin," sanoo Gaia Health. “Kuten niin usein rokotusten ottamisista kirjoitettaessa, rokotteiden ottamisen tarpeellisuus uskotaan ilman muuta."

WHO´n julkaisemattomaan tutkimukseen, ´Tuhkarokon saamisen riski rokotetuilla ja rokottamattomilla´,  perustuen, Mr. Belanger´in ei pitäisi olla yllättynyt siitä, että tuhkarokkoa vastaan rokotetut voivat saada tuhkarokon. Tosiasiassa sitä pitäisi odottaa.

(Studies over many years have shown vaccines )Tutkimukset monien vuosien ajalta osoittavat rokotusten aiheuttavan juuri niitä sairauksia, joita niiden väitetään estävän, ja aiheuttavan jopa enemmän sairauksia. Mutta uudet rokotteita käsittelevät julkaisut ulottuvat jopa näitä järkyttäviä tosiasioita pidemmälle: 
 • Rokotteet tuhkarokkoa, hinkuyskää ja poliota vastaan eivät ole lainkaan estäneet niitä sairauksia, mitä vastaan niiden taataan antavan suojan varmasti;
 • Joissakin tapauksissa, kuten poliossa, rokotteet aiheuttavat sairauksia, joita niiden kuvitellaan estävän ja ne ovat tarttuvampaa lajia;
 • Ainakin poliossa, sairautta ei voida hävittää, koska biotekniikkateollisuus on kehittänyt synteettisen bakteerikannan ( ja tämä voi soveltua moniin muihinkin sairausviruksiin, joita biotekninen/rokoteteollisuus parhaillaan työstää): ja
 • Uusi synteettinen kanta, jota on käytetty poliorokotteessa, on tartuttavampi, tehden rokottamisesta vielä vaarallisempaa kuin luonnollisen sairauden sairastaminen olisi. Onko tämä totta muittenkin rokotteiden suhteen?
Ilmeisesti, on aika vakavaa, jos rokotteet aiheuttavat sairauksia ja polion suhteen aloittavat vielä tappavampia bakteerikantoja. Mutta tähän eivät rajoitu uudet vakavat huolet rokotteiden suhteen.  Kaksi muuta asiaa vaatii nyt huomiota:  

1.  Polysorbaatti 80´n käyttö  – steriiliyttä aiheuttavan aineen käyttö - kaikissa lapsille pakollisissa rokotteissa USAssa ja kasvavassa määrin myös pakollisessa influenssarokotteessa.  Tämä aine on epäilemättä sterilisoiva aine, koska se on siinä määrin tehokasta ainetta , että se luokiteltu suosituksi farmaseuttisen lääketeollisuuden patentoimassa tuotteessa nimeltään " Hedelmällisyyttä heikentävä rokote".  (USAn lapset altistuvat sille 60 tai vieläkin useamman kerran, syntymäpäivästään alkaen.) Organic Health Adviser (= Orgaanisen Terveyden neuvonantaja) kirjoittaa:

World Intellectual Property Organization´issa on vetämässä patenttihakemus ´hedelmällisyyttä heikentävälle rokotteelle´. The University of Georgia Research Foundation on listattu patentin anojaksi.  Patenttihakemuksen selosteosiossa on listattuna Tween 80 (=Polysorbaatti 80)  nimetyksi ainesosaksi:
“’Parempana ilmentymänä rokote sulkee sisäänsä öljyn, mieluummin biologisesti hajoavan öljyn kuten skvaleenin, jonka määrä on noin 2.5%  - 15% sisällöstä, pikemmin kuitenkin n. 8% -  12%. Rokotteen valmistuksessa on edullista yhdistellä konsentroituja, öljypohjaisia adjuvanttiyhdistelmiä ja antigeenia, pZP-glykoproteiinia, sisältävän vesiliuoksen kanssa. Tyypillisesti rokote valmistetaan käyttämällä adjuvanttikonsentraatiota, joka sisältää lesitiiniä (n. 5% - 15% paino/tilavuudesta, parhaiten 12% paino/tilavuus) ja STDCM (mieluiten n. 25 mg/ml -  n. 50 mg/ml) skvaleeniöljyssä. Termi "% wt/vol" tarkoittaa g/100ml. Vesiliuos, joka sisältää eristettyä pZP- glykoproteiinia, on puskuroitu fosfaattisuolaliuoksella (PBS), ja se sisältää lisäksi mielellään Tween 80´tä (n.0.2% tilavuus/tilavuus - n. 0.8% vol/vol, mieluiten n. 0.4% vol/vol).’”

 William Engdahl ´in lähettämää Bill Gates´ille:

“…. Keskeinen aihe ja salaisen raharuhtinaitten Good Club-kokouksen tarkoitus oli Bill Gates´in tärkein huoli,  hänen itsensä esittämänä, nimittäin se kuinka he voisivat edistää tehokkaammin tavoitettaan syntymien säännöstelystä ja globaalista väestön vähentämisestä.”

Rokotekokeet keskitysleireillä (experiments in the concentration camps) oli suunniteltu tätä varten.

“[ Kansalaiset tuntevat] Mengele’n kokeet kaksosilla, ja ehkä muutkin Auschwitzin vangeille tehdyt kokeet, mutta näyttävät olevan tietämättömiä tai ovat unohtaneet yhden erityislaatuisen lääketieteellisen kokeen  – sterilisaatiokokeet, jotka tehtiin testaamattomilla, tuntemattomilla rokotteilla juutalaisnaisille, jotka eivät voineet niistä kieltäytyä.

“Auschwitz oli suurin ja eräs huonomaineisin leiri ja useiden ´lääketieteellisten´ kokeilujen  tapahtumapaikka. Tämä historiallinen tutkimus käyttää ensisijaisena lähteenään dokumentteja, jotka on saatu arkistoista Englannista ja Saksasta, ja ne kuvaavat eräänlaisia Auschwitzissa tehtyjä kokeita   — sterilisaatiokokeita …”

2.  Tällainen ´patentoidun älyllisen omaisuuden´ käyttöönotto kaikille amerikkalaisille lapsille ja monille täysikäisille, nostattaa oikeudellisia kysymyksiä siitä, kenellä on oikeus heidän kehoihinsa, vereensä, elimiinsä jne. Kaikissa uusissa rokotteissa käytetään patentoituja geneettisesti muunneltuja keinotekoisia ainesosia (GMOt), jotka sitten injektoidaan ihmisten DNA´han samalla tavalla kuin biotekninen teollisuus työntää GMO´ta kasvien siementen DNA´han. Biotekninen teollisuus on agressiivinen vaatimuksissaan saada omistusoikeudet siihen, mitä se väittää älylliseksi oikeudekseen, jopa vastoin maanviljelijöiden maanomistusta, kun se itse saastuttanut sadon heidän tahtonsa vastaisesti GMO-kasvien vapaan pölyttymisen kautta. Jos ihmiset eivät ymmärrä sitä, että heidän ihmis-DNA´nsa on saastumassa rokotteissa olevilla patentoiduilla GMO-ainesosilla, jotka ovat täten tulossa tämän ´älyomaisuuden´ suojaamiksi. Mitään asioita siitä, keiden omaisuutta ihmisten DNA´sta on tulossa, ei ole mainittu missään eikä siitä siten edes keskustella koskaan..  

Sairaanhoitajista ja sterilisointikokeista Auscwitz´issa, postmodernistin  näkökulmasta (Nurses and the sterilization experiments of Auschwitz: a postmodernist perspective), uudesta eettisestä näkökulmasta puhuen kertoo entinen Auschwitz´issä ollut:

“Tämän uuden etiikan ytimestä on todistuksena kärsimys, joka peilautuu natsien yrityksessä alentaa ihminen pelkäksi biologiseksi aineeksi, alennustilan asteelle, joka  hävittää ne merkittävät erikoislaadut, jotka ovat inhimillisen ja ei-inhimillisen välillä, elämän ja kuoleman välillä, etiikan ja fysiologian välillä.”

Moderni lääketeollisuus (modern pharmaceutical industry) havittelee näitä hämäriä erikoislaatuisuuksia:

“Nämä yhtiöt ovat patentoimassa ahnaasti maapallon elinmuotoja - sen kasveja, bakteereita, viruksia, eläimiä ja jopa ihmisen geneettistä alkuperää.  Kasvien, eläinten ja ihmisten jäljentämistä tulevat viimein kontrolloimaan nämä yhtiöt, geneettisesti muuntelemalla, mielikuvituksellisia elämänmuotoja yhdistelemällä ja taloudellista hyötymistä hyväksi käyttäen.”

3.  Pandemian aikaiset lait asetti voimaan Bush (jonka perhe on läheisissä yhteyksissä lääketeollisuuteen (closely tied to the pharmaceutical/biotech industry), ja joka rikastui Saksassa) ja niiltä puuttuu yleiset terveydelliset lakiesitykset ( lack public health measures), mutta ne mahdollistavat lääketieteellisen sotalain vakiinnuttamisen ja testaamattomien (jopa tuntemattomien) rokotteiden pakkoantamisen koko väestölle, hallituksen tarvitsematta mitään todisteita hätätilasta ( without the government needing proof an emergency)  eikä edes sairauden olemassa olosta.

Maailman rikkaimmat ihmiset, mm. Gates, ovat kiinnostuneita väestön voimakkaasta vähentämisestä. Bush´in lait pandemian aikana ovat  kyllin epämääräisiä, jotta niihin voidaan turvautua milloin vain ja antaa rajoittamaton valta jokaisen kehosta, ravistellen hereille natseihin rinnastettavat teot, jotka myös pakottivat tuntemattomia ja tutkimattomia rokotteita (unknown and untested vaccines) ihmisille, kirjoittaa tri. Matthias Rath:

IG Farben kartellin lääketieteelliset osastot käyttivät keskitysleirien uhreja omalla tavallaan: tuhansia heistä kuoli ihmiskokeiden aikana, samoin kuin käy uusien ja tuntemattomien rokotteiden testauksissa.”

Lääketeollisuus käytti virheellistä käsitystä, että rokotteet ovat ihmisiä pelastavia ihmeitä, ja nykyiseen  (ongoing)  ja todella vaikuttavaan perättömään väitteeseen perustuen ( falsehood that a flu pandemic killed millions in 1918), että influenssa tappoi miljoonia vuonna 1918, säädetään nyt törkeästi perustuslain vastaisia lakeja, joihin voidaan turvautua milloin vain. Nuo lait voisivat käyttää meidän omia sotavoimiamme  huomaamattomana välineenä vahingoittamaan ja  mahdollisesti tappamaan amerikkalaisia. 

Vuonna 2005, tutkijat Susan Benedict ja Jane M. Georges mainitsivat  (noted) :

Foucault (1979, 140) käytti termiä ‘bio-voima’ ilmaisemaan teknologian käyttöä alistamisen välineenä ….  Agamben vakuuttaa, että etiikka, joka on jäljellä ´Auschwitzin jälkeen´, on todistamisen etiikkaa, ja sellaisen etiikan perustehtävä on todistajien kuuleminen.”

Mutta Bill Gates, jonka rokotteet ovat todisteepäkunnossattavasti halvaannuttaneet tuhansia intialaisia lapsia ja tappaneet kaksi kertaa saman määrän minkä luonnolliset sairaudet olisivat tappaneet tai halvaannuttaneet, yritti  haastattelussaan Sanjay Gupta´n kanssa CNN´n lähetyksessä saada jokaisen lakkaamaan olemasta todistajina oikeudessa. Hän syytti jokaista, joka epäili rokotteiden tappavan lapsia - tähän ryhmään kuuluivat vanhemmat, joiden lapset olivat vaurioituneet rokotuk koiria hoitamassa ja vieläkin aika epäkunnsista ( whose children have been injured by vaccines ) tai olivat kuolleet niihin.
Tällaisten Gates´in sanojen on tarkoitus  tukkia  “todistajanlausunnot”, lopettaa ihmiset olemasta mitä tuskallisimpien asioiden todistajina (bearing the most painful of witness)

                                                          * * * * *

 http://www.magneettimedia.com/miksi-rokotuksia-tulisi-valttaa/

 http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/bill-gates-luennoi-pentagonissa.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+HavaintojaUudestaMaailmanjrjestyksest+%28Havaintoja+uudesta+maailmanj%C3%


http://elamakasissamme.blogspot.fi/2012/01/luottamus-rokotteisiin.htmlA4rjestyksest%C3%A4%29

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2015/03/rokotusten-unohdettu-historia.html

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/05/totuuksia-rokotteista.html

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2014/12/rokotusten-joukkosuoja.html

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2011/05/rokotatko-tamankin-jalkeen-itsesi-ja.html

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2010/01/rokotuksista.html

http://blogs.naturalnews.com/using-medical-industry-assist-depopulation-efforts-2/1 kommentti:

 1. Olen jatkanut itse perheeni hoitamista homeopatialla, kun omahomeopaattimme on lopettanut toimintansa. Olen opiskellut parinkymmenen vuoden aikana aihetta paljon, sekä ihmisten että eläinten hoidon kannalta. Lääkäriä emme ole onneksi tarvinneet juuri lainkaan, hoitoina käytämme homeopatian lisäksi vyöhyketerapiaa ja osteopatiaa.
  Homeopatia on erittäin kiinnostava hoitomuoto, joka voisi auttaa todella monia. Silti useimmat kieltäytyvät edes kokeilemasta, vaikka mitään menetettävää ei olisi. Moni tietenkin odottaa välitöntä apua, mikä ei yleensä ole edes mahdollista. Nykyihmisen painolastina on niin paljon kemikaalien ja jopa perimän tuomaa painolastia, että todellinen paraneminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.
  Pahoin pelkään, että rokotusten antamien vain lisääntyy, niitä tulee koko ajan lisää. Ihminen yrittää voittaa luonnon, mutta omalla kustannuksellaan. Mielestäni terveyden- ja sairaanhoidon pitäisi keskittyä tutkimaan niitä mekanismeja, jotka parantavat perusterveyttämme ja sitä kautta puolustuskykyämme sen sijaan, etta myrkytämme ruumiimme lääketeollisuuden tutkimattomilla tuotteilla. Terve ja hyvinvoiva ihminen tai eläin ei ole altis sairastumaan, ja paranee sairauksista itse.
  Puolustuskyvyn kehittymiseen vaikuttavat osaltaan sairastetut taudit. Luonto on testannut ja valmistanut ihmisenkin kehoa ennen tavallisilla ”lastentaudeilla”, kuten tuhka-, vesi- ja vihurirokolla ja sikotaudilla. Jos nämä taudit on saanut rauhassa sairastaa, ja niistä luonnollisesti parantua, on saanut aika paljon apua myöhemmin elämässä kohdattaviin sairauksiin.
  Nykyään ihmisellä ei ole aikaa antaa lasten sairastaa, kukaan ei ole heitä kotona hoitamassa. Kuumeisetkin lapset pukataan hoitoon panadolin voimalla, olivat vanhemmat kotona tai töissä. Tämä kehitys kaikkineen säälittää minua, sillä laskun maksavat lapsemme ja heidän lapsensa. Länsimaissa lisääntyvät sekä fyysiset että psyykkiset sairaudet, ja se kaikki tulee meille todella kalliiksi, monella tavalla.
  Rakastava suhde niin toisiin ihmisiin kuin luontoon, luonnollinen ruoka, terveet elämäntavat ja luonnonmukaiset, elimistön omia parantavia voimia tukevat hoitomuodot ovat minun mielestäni ainoat konstit, joilla ihmiskunta voi selvitä tulevaisuudessa.

  VastaaPoista