keskiviikko 28. elokuuta 2013

Papillooma - HPV - tytöt ja pojatkin!

  26.8.2013 by  DAVE MIHALOVIC

 Cervarix´n ja Gardasil´n  - HPV-rokotteiden - uhrit Japanissa vaativat rokotteiden perinpohjaista hävittämistä 

 Suomennoksen lähde:
 http://preventdisease.com/news/13/082613_Victims-of-Cervarix-Gardasil-HPV-Vaccines-in-Japan-Demand-Shot-Be-Eradicated.shtml

Sadoista kohdunkaulasyöpärokotteen japanilaisista haittavaikutusilmoituksista johtuen Cervarix- ja Gardasil- HPV-rokotuskampanjassa vahingoittuneet ja vammautuneet  teini-ikäiset korottavat nyt halveksuvasti äänensä vauhdittamaan  ja yrittämään kaikkensa saadakseen hallitukset lopettamaan lopullisesti valtion tukemat myrkylliset rokotusohjelmat. Juuri viime kuussa, terveysministeriö julkaisi maanlaajuisen ilmoituksen ( the health ministry issued a nationwide notice ), ettei kohdunkaulasyöpärokotuksia pitäisi enää suositella. Japanilaiset teini-ikäiset, jotka saivat rokotteet, ovat nyt pyörätuoleissa aivovaurioituneina ja selkäydinvammaisina. 

 Alla olevan kuvan teksti:
23. elokuuta 2012 Cervarix- ja Gardasil- HPV-rokotteitten uhrit Japanissa vaativat rokotusten lopettamista konferenssissa. Rokotteen saaneet teini-ikäiset ovat nyt pyörätuoleissa aivot ja selkäytimet vaurioituneina. Tässä konferenssissa yksi 16-vuotias pyörätuolissa istuva tyttö sai kouristuksia kokouksen aikana terveysministerin katsellessa.

Tuhannet USA´n median agentit painottavat nyt maailmanlaajuisia HPV-rokotteisiin liittyviä tapaturmia ja vaativat vastauksia FDA´lta (=Food and Drug Administration), CDC´ltä (=  Centers for Disease Control and Prevention) ja USA´n Terveys ja Ihmisasioiden Palveluilta (= U.S. Department of Health and Human Services) siihen, miksi nämä samat rokotteet ovat sallittuja USA´ssa. 

Monet viittaavat tarkastettuihin tutkimuksiin, kuten  Annals of Medicine ssä julkaistuun artikkeliin, joka on paljastanut HPV-rokotteiden (Human papillomavirus) vilpillisen luonteen. Avainviestit, joita tutkijat raportoivat jatkuvasti sisältävät mm.,että puuttuu näyttöä siitä, että mikään HPV-rokote estäisi kohdunkaulasyöpää (=   lack of evidence for any HPV vaccines in preventing cervical cancer ) ja myös arviot niiden terveysvaaroista puuttuvat.

Teini-ikäiset vanhempineen kutsuivat terveysministeri Norihisa Tamura´n keskustelemaan aiheesta. 14- 18-vuotiaat koulutytöt -- ja neljä pyörätuolissa istuvaa -- vanhempineen ovat jäseniä Nationwide Liaison Association of Cervical Cancer Vaccine Victims and Parents´-järjestössä.
Tamura´lle ojennettiin viisi adressia ryhmäkokouksessa  Terveys-Työ-Hyvinvointiministeriössä, sanoi sen  johtaja Mika Matsufuji jälkeenpäin. Rokotusohjelman lakkauttaminen oli listan kärjessä.
Muut adressit sisälsivät mm. pyynnön hallitukselle ottaa voimakkaammin selvää haittavaikutusten syistä ja etsiä niitä hoitavia lääkkeitä. Haittavaikutuksia on kouristuksista sydänkohtauksiin ja vakaviin päänsärkyihin ja jopa osittaisiin halvaantumisiin.

Tähän päivään mennessä HPV-rokotteiden kohdunkaulasyövän estokykyä ei ole voitu osoittaa, kun taas rokotteiden vaaroja ei vielä ole arvioitu täydellisesti. 

Nykyisiä maailmanlaajuisia HPV-rokotuskäytäntöjä jommalla kummalla HPV-rokotteella ei ole voitu osoittaa oikeiksi pitkäaikaisten terveyshyötyjen suhteen eikä myöskään taloudellisesti elinkelpoisiksi, eikä myöskään ole mitään näyttöä siitä, että HPV-rokotuksella (vaikka sen voitaisiinkin osoittaa olevan tehokas kohdunkaulasyöpää vastaan) voitaisiin vähentää kohdunkaulasyöpien määriä enemmän kuin Papa-tutkimuksilla on jo voitu tehdä.   
Huhtikuussa valtiopäivät muuttivat ennaltaehkäisevää rokotuslakia siten, että 14-18-vuotiaat tytöt voivat saada kohdunkaulasyöpärokotteet ilmaiseksi. 
Mutta terveysministeriön neuvoa antava osasto vaati, että hallitus lopettaa kohdunkaulasyöpärokotteiden suosittelemisen tehtyään yhteenvedon ilmoitetuista oireista, jotka todennäköisesti olivat rokotteiden aiheuttamia. 
Ministeriö kuulemma myöntyi kesäkuun 15. päivänä ja kertoi paikallishallintojen lopettavan 12-16-vuotiaiden tyttöjen Cervarix´illa tai Gardasil´illa rokottamissuosituksen vedoten niihin raportteihin, joita oli saatu kroonisista haittavaikutuksista. Paikallishallinnot, jotka toimivat keskushallinnon nimissä, olivat siihen asti kehottaneet tyttöjä ottamaan rokotukset.

Äsketttäinen raportti tähdentää HPV-rokotteen vaaroja (dangers of the HPV vaccine ) yhtenä niistä viidestä rokotteesta, joita suositellaan vältettäviksi ( 5 vaccines strongly recommend to avoid.)
Vast´íkäisessä kokouksessa Tamura´n kanssa, koulutytöt vanhempineen ja yhdistys pyysivät hallitusta muuttamaan rokotuslakia uudestaan ja poistamaan julkisesti kohdunkaulasyöpärokotteet keskushallinnon valtionrahoituslistalta. 

“Ei ole mitään yksittäistäkään hetkeä, jolloin en kärsisi kivusta, ja odotan hallituksen löytävän siihen lääkkeen,” sanoi 17-vuotias yläkoululainen Yokohama´sta.
“En tahdo hallituksen jatkavan tämän rokotteen suosittelemista.”
Tyttö kertoi alkaneensa saada vaikeita kipuja koko kehoonsa, myös päähänsä, saatuaan kolmannen Cervarix-rokotteensa huhtikuussa 2011. Koko rokotusprosessi koostuu kolmesta injektiosta 6 kuukauden aikana.

16-vuotias pyörätuolissa oleva tyttö, jonka kädet ja jalat kouristelivat Tamura´n kokouksen aikana ja uudestaan kongerenssissa, sanoi ettei voi suinkaan olla ainoa.
“Täytyy olla lukemattonia tyttöjä, jotka kärsivät samanlaisista oireista minun kanssani tietämättöminä siitä, että heidän tilansa juontuu rokotteista.
“Tein tämän (esiintymisen lehdistölle) siksi, että haluan noitten tyttöjen tiedostavan tämän linkin rokotteiden ja heidän sairauksiensa välillä", hän sanoi.

Toshie Ikeda, Hino Municipal Assembly´n jäsen, joka on ollut yhdistyksen pääsihteeri ja on osallistunut perjantaiseen kokoukseen Tamura´n kanssa, siteerasi häntä sanoen:  “Tiedostan sellaisen tiimin muodostamisen tärkeyden, joka tutkii tätä ongelmaa ja kerää informaatiota vahinkotilanteesta, joka on nyt iskenyt maanlaajuisesi.”

Matsufuji, jonka tytär on noiden neljän pyörätuolitytön joukossa,siteerasi ministeriä kertomalla adressin allekirjoittaneille, että päätös tullaan tekemään kun hallitus on täydentänyt tutkimuksiaan. 

Tri. Sotaro Sato´n mukaan, joka on tutkinut monia kohdunkaularokotteen uhreja, kouristuksia, kävelykyvyttömyyttä ja tahdottomia käsien ja varpaiden liikkumisia, joita aiheuttavat encephalomyelitis, tai  tulehdukset aivoissa ja selkäytimessä.

Huippulääkärit sanovat useimpien lääkäreiden jättävän riskit huomiotta

“Kohdunkaulasyöpärokotteet, jotka on kemiallisesti sitoutettu erikoisiin adjuvanttilaatuihin, laukaisevat usein aivo-selkäydintaudin, = encephalomyelitis,” hän sanoi

“Koska rokotteet aiheuttavat auto-antibody- tuotannon aivojen hermosäikeitä vastaan useissa tapauksissa, ne ovat laukaisseet hermojen myeliiniä vahingoittavia tauteja," hän sanoi, lisäten, että ne aiheuttavat myös monissa tapauksissa aivojen verisuonitulehdusta, varsinkin aivovaltimoissa (= cerebral vasculitis
Cerebral vasculitis saattaa kehon oman immuunipuolustusjärjestelmän hyökkäämään aivoverisuonia vastaan, ja tämä johtaa verenvuotoon, sanoi Sato, joka johtaa sairaalaa Osaki´ssa, Miyagi´n prefektuurissa.

Cervarix´in markkinointi, jota valmistaa GlaxoSmithKlein PLC of Britain, hyväksyttiin vuonna 2009. Tätä seurasi Gardasil, jota valmistaa Merck Sharp & Dohme (paremmin tunnettuna Merck & Co. in the U.S.), vuonna 2011.

Ministerö kertoo saaneensa kaikkiaan 1,968 raporttia haittavaikutuksista ja että 3.28 miljoonaa tyttöä on rokotettu maaliskuun 31. 2013  mennessä. Yhdistys sanoo, että tämä on vain jäävuoren huippu.

Ikeda sanoo lääkäreitten usein hylkäävän potilaittensa vanhempien tekemät vetoomukset haittavaikutuksista, vaikka niitä tarvitaan korvauksien saamiseksi hallitukselta. 
Näin tapahtuu joko siksi, että he pelkäävät joutuvansa vastuuseen rokotuksista tai he ovat tietämättömiä siitä, että rokotteilla voi tulla haittavaikutuksia, hän sanoi. 

Lähteet:

japantimes.co.jp

Dave Mihalovic on Naturopathic Doctor, joka erikoistuu rokotustutkimukseen, syövän ennaltaehkäisyyn ja luonnollisiin hoitomenetelmiin.

5 kommenttia:

 1. Lisää tietoa suomeksi:

  http://www.magneettimedia.com/hpv-rokotukset-aiheuttavat-japanissa-hedelmattomyytta/

  VastaaPoista

 2. Tietoa englanniksi:


  Vakasti Gardasil-rokotteella vaurioitunut tyttö luettelee kauhistuttavia koettelemuksiaan ja lääkärit nimittelevät häntä valehtelijaksi!

  Learn more: http://www.naturalnews.com/042046_Gardasil_vaccine_damage_HPV_vaccinations.html#ixzz2f3top23Z  http://www.naturalnews.com/042046_Gardasil_vaccine_damage_HPV_vaccinations.html#ixzz2f3sQsUpl

  VastaaPoista
 3. Lääketehtaan uusia tapoja markkinoida HPV-rokotteita:

  http://douglassreport.com/2013/11/29/New-push-for-HPV-shots/

  VastaaPoista
 4. Kuolemia, vaikeita, loppuiäksi invalidisoivia vaurioita: HPV-ROKOTTEISTA Cervarixísta ja Gardasil´ista!
  Katsokaa myös video!

  http://healthimpactnews.com/2013/6248-permanent-injuries-and-144-deaths-following-gardasil-hpv-vaccine-coincidence-or-scandal/

  VastaaPoista
 5. 27.6.2015 DAILY MAIL ONLINE:

  Tuhannet tytöt saaneet haittoja HPV-rokotteesta:

  http://www.dailymail.co.uk/health/article-3104629/Tens-thousands-teenage-girls-fall-ill-debilitating-illnesses-routine-HPV-cervical-cancer-jab.html

  VastaaPoista