perjantai 29. huhtikuuta 2016

KUKA VALEHTELEE ROKOTUKSISTA ?


Amerikan CDC valehtelee, virallinen media vaikenee ja lapsemme ja me kärsimme  


Dr. Brownstein’s Blog

Alkuperäinen artikkeli: 
 http://blog.drbrownstein.com/the-cdc-lies-mainstream-media-stays-quiet-and-our-children-suffer/

Ystävät ja yhtiökumppanit ... tervetuloa blogiimme! Täältä löydät hienoja artikkeleita ja hyödyllisiä kommentteja USAn hallituksen hyväksymältä perhelääkäriltä, jonka tavoitteena on informoida maailmaa kokonaisvaltaisen terveydenhoidon ratkaisujen voimasta. Kommentoi vapaasti ja liity keskusteluihin! 
Entries RSS

Hei, en ole juuri nyt tyytyväinen.

CDC on saatu verekseltään kiinni tiedostojen muuttamisesta ja MMR- rokotteesta (Suomessa MPR) valehtelemisesta meille eikä valtavirran mediasta löydy asiasta  mitään. CDC muunteli ja pimitti sellaisia tietoja, jotka sisälsivät paljastavia tietoja siitä, että MPR- rokote yksin (tai yhtenä muitten joukossa) oli syynä siihen, miksi niin monet lapsistamme ( ja heidän vanhemmistaan) sairastavat autismia. Tri. William Thompson on yksi CDC´n tiedemiehistä, jotka kirjoittivat vuonna 2004 tutkimuksen, joka vapautti MPR- rokotteen. Elokuun 27. 2014, hän julkaisi kirjeen, jossa sanotaan (mm.): 

    “Nimeni on William Thompson. Olen vanhempi tutkija Centers for Disease Control and Prevention´issa (CDC), jossa työskentelin vuodesta 1998 lähtien. Pahoittelen sitä, että tutkimuksen kirjoittaneet kollegani ja minä itse jätimme julkaisematta tilastollisesti tärkeää tietoa vuoden 2004 julkaisustamme, joka julkaistiin Pediatrics-lehdessä. Pois jätetty tieto, viittasi siihen, että Afrikan-amerikkalaiset miespuoliset henkilöt, jotka saivat  MPR-rokotteen ennen 36-kuukauden ikää, olivat lisääntyneessä riskissä sairastua autismiin. Päätökset tehtiin huomioiden se, mitkä tiedot keräämistämme havainnoista julkaistaisiin, ja uskon, että lopullista tutkimuspöytäkirjaa ei ole noudatettu.”  

 Näiden tutkimusten tekijöitten tietojen vääristelyn seurauksena on se, että yhä useammat ja useammat lapset ja vanhemmat joutuvat kärsimään.

Autismiluvut nousevat jatkuvasti, saavuttaen nyt jo epidemian tason. Itseasiassa vastajulkaistu tilasto CDC´ltä osoittaa, että autismiluvut ovat lisääntyneet 30%´lla vuodesta 2012.

 (1) Tällä hetkellä 1 lapsi 68´sta lapsesta,  iältään 8 vuotta, sairastaa autismia. - Tämä luku on lisääntynyt tilanteesta: 1 lapsi 88´sta lapsesta vuonna 2012 (vuonna 2000 oli luku 1 lapsi 150´stä). Pidä mielessä, että autismin diagnosoimisen kriteerit eivät ole muuttuneet vuodesta  2012. Ja kaiken huipuksi noin 1 lapsella 6:sta USAssa oli kehitysvammoja vuosina  2006-2008  luokiteltuina lievistä puhe-, luku- ja kielen ymmärtämisvaikeuksista vakaviin kehitysinvaliditeetteihin, kuten älykkyyden heikkouteen, aivohalvauksiin sekä autismiin. 
  
(2) Kun nämä viimeisimmät luvut julkistettiin, kommentoi CDC’n,  National Center on Birth Defects and Developmental Disabilities, johtaja Coleen Boyle, PhD : “…On kiireellinen tarve tehdä enemmän tutkimusta.” Hän jatkaa lausuntoaan sanomalla, että terveysviranomaisten pitää: “ käyttää tätä materiaalia varmistamaan, että nämä (autistiset) voidaan tunnistaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja liittää heidän tarvitsemaansa palveluun.”

Hän on oikeassa, on kiire tehdä lisää tutkimuksia. Tai, jos yksinkertaisesti raportoitaisiin todelliset tiedot eikä vääristeltyjä tietoja rokotetutkimuksista. Tri. Boyle, on aika kuulla teidän mielipiteenne. Itseasiassa on aika kuulla jokaista CDC´ssä toimivaa.

Lasten terveyden rappeutumisen tulisi olla kansallisesti etusijalla, ja siitä pitäisi puhua hallituksemme korkeimmilla tasoilla. Nyt hallituksemme on saatu kiinni sellaisten tietojen salaamisesta ja muuntelemisesta, joista selviäisi se, miksi niin monet lapset kärsivät autismista ja miksi valtavirran media ei raportoi tosiasioita tai edes tutki asiaa. Se mitä median tietoliikennekatkoksessa tapahtuu liittyy nykyisiin suurimpiin skandaaleihin lääketieteessä — tärkeään tutkimustietoon CDC´ltä, ja jonka CDC´n omat palkansaajat tekevät saadakseen asian näyttämään siltä, ettei MPR-rokote ole ollut missään yhteydessä autismin lisääntymiseen. Kuitenkin silloin, kun alkuperäinen tutkimusraportti jätettiin (3), tämä tieteellinen materiaali osoitti merkittävää 240% lisääntyneisyyttä riskissä aiheutua autismi Afrikan-amerikkalaisilla lapsilla, jotka saivat MPR-rokotteen ennen 36 kuukauden ikää. Ja sama tutkimus osoitti, että MPR-rokote liittyi 69%´in lisääntymiseen kaikilla miespuolisilla lapsilla, joille ensimmäinen annos oli annettu ennen 36 kuukauden ikää.

Miksi tätä tapahtuu? Onko tämä rasismia — media ei välitä Amerikan-afrikkalaisista lapsista? Onko tämä   The Big Pharma Cartel´in tarkoitus salata kaikenlainen informaatio, joka saattaa rokotteen negatiiviseen valoon? Kilpailevatko CDC´n  palkansaajat saadakseen hyväpalkkaisia työpaikkoja Big Pharma´lta ja he tekevät kaikkensa saadakseen niitä? Olipa syy mikä tahansa niin nyt meidän on aika ottaa asiat omiin käsiimme. On tärkeää tiedottaa tästä asiasta jokaiselle pienen lapsen vanhemmalle. Heidän täytyy saada tämä tieto ennen kuin antavat rokottaa lapsensa.

Tämän tiedon täytyy ilmestyä New York Times´issa ja The Wall Street Journal´issa. Median on aika herätä ja julkaista tämä kasvava ongelma. Ja se, mikä pitää julkistaa, on se että kaikki lapsemme, ja erityisesti Afrikan-amerikkalaiset, saattavat vaurioitua saadessaan yleisesti määrätyn lapsuusajan rokotteen  — > MPR-rokotteen – ennen 36 kuukauden ikää.
  1. Morbidity and Mortality Weekly Report. March 28, 2014
  2. http://www.cdc.gov/ncbddd/autism/data.html
  3. Translational Neurodegeneration. 2014,3:16                                                                                                                                                                                                      * * * * * * * * * *                                                                                                                       -http://www.globalresearch.ca/the-centers-for-disease-control-and-prevention-cdc-caught-lying-about-big-pharma-bribery-and-collusion/5454808                                                      -http://healthimpactnews.com/2015/can-we-trust-the-cdc-british-medical-journal-reveals-cdc-lies-about-ties-to-big-pharma/                                                                                                                  - http://www.globalresearch.ca/the-centers-for-disease-control-and-prevention-cdc-caught-lying-about-big-pharma-bribery-and-collusion/5454808
         - http://blog.drbrownstein.com/i-want-my-seven-hours-back/

         - Rokotteissa käytetyt adjuvantit ja autoimmuunisairaudet: https://alignlife.com/articles/autoimmune-syndrome-induced-by-adjuvants-another-reason-to-shun-vaccines?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=SocialWarfare

 Autismista https://jonrappoport.wordpress.com/author/jonrappoport/

 https://jonrappoport.wordpress.com/2016/04/25/a-world-waking-up-damage-after-vaccination/

 http://www.naturalnews.com/053829_Harvard_mumps_outbreak_vaccine_myths.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti