sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

MITEN SAAMME OIKEAA TIETOA ASIOISTA? – TUTKIMALLA ITSE!


David Wilcock, Los Angelesissa syyskuussa 2009, pitää erittäin mielenkiintoisen tieteellisen esitelmän tällä videolla:(Kuvan lähde: http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://users.skynet.be/sb016869/ExposeTheDark/afbeeldingen/David%2520Wilcock.jpg&imgrefurl=http://users.skynet.be/sb016869/ExposeTheDark/main/pages/pioneers.html&h=192&w=170&sz=65&tbnid=RX0eAnb5hCCopM:&tbnh=103&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3DDavid%2BWilcock&hl=fi&usg=__xkJsrjOnm0-0GiqfxffXXiYQG-4=&ei=nh6dS7b-IpzC-QbbrfHOAQ&sa=X&oi=image_result&resnum=11&ct=image&ved=0CDwQ9QEwCg  )

   Itse jo vuosia, yksin omia teitäni kulkeneena ja asioita tutkineena haluan tehdä tämän lyhyen yhteenvedon. Toivon, että se inspiroi Sinua luottamaan itseesi ja ottamaan rohkeasti ITSE selvää kaikista itseesi liittyvistä asioista. Tiede ei paljasta kovin herkästi löytämiään totuuksia, koska SE pelkää aiheuttavansa etsijöille PELKOA ja vallitsevalla maailmanjärjestyksellä on omat kannatajansa ja tavoitteensa.
   Älä lannistu ja anna pelottavien uutisten kietoa Sinua verkkoonsa, vaan ota oma elämäsi omiin käsiisi luottavaisena!


"Maailma alkaa jo olla siinä tilassa, jossa ”Sadan apinan vaikutus” rupeaa näkymään: olemme kyllästyneitä kuulemaan valheita ja meille syötettyä mis-informaatioita. Tällä hetkellä maailmassa jo tapahtuu paljon ”uusia ihmeitä”. DNA: mme on muuttumassa ……

SAIRAUDET ovat negatiivisten ajatustemme tulosta. - Sairaudet syntyvät täysin suljetussa, eristetyssä tilassa, jos annamme ajatustemme tunkeutua sinne sisälle, sisällä voi syntyä ajatuksen voimasta vaikka sikainfluenssavirus aivan itsestään, energiamuutoksen luomuksen seurauksena, jos niin tahdomme! Tämä on osoitettu tieteellisillä kokeilla. - Sairaus on mielen sairautta!

Meille voidaan syöttää valheita vain, jos itse niin haluamme ja olemme pelon, orjuuden, itsetunnon puutteen tilassa ja uskomme, että emme voi itse tehdä elämällemme mitään. VALHEET ovat informaation puutetta. Naura valheille ja kun sinulle valehdellaan! - Ole tietoisesti läsnä omassa elämässäsi!

KUKA OLET? Mitä VOIT OLLA? Mitä voit tehdä maailman tilanteen parantamiseksi? : Pysy positiivisessa kannustavassa rauhan ja kiitollisuuden kohottavassa tilassa!


Tämä on ENERGEETTINEN MUUTOS koko maapallolla, ei luonnon oikuttelua tai ilmastonmuutosta!

Olemalla tietoisesti läsnä omissa elämissämme voimme pelastaa lapset, estää "sika-influenssan" ja talousromahduksen ja luoda parempi tuleva maailma!"

- Älä usko toisten sanomisiin: OTA ITSE SELVÄÄ! ”Gurut”, ”tietäjät” ovat tietoisuudessaan vain askeleen sinua edellä ja täten saattavat ohjata meitä hieman. Vastuu on kuitenkin sinulla itselläsi!

Teksti liittyy videoon:


*****
Lisää videoita ja mielenkiintoista tietoa monista asioista:


David Willcock`in blogi:

Hyvää matkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti