tiistai 16. maaliskuuta 2010

UUDESSA PSYKIATRISESSA KÄSIKIRJASSA NORMAALIT IHMISTEN KÄYTÖKSET NIMETÄÄN " SAIRAUKSIKSI"

-->

 Uudessa psykiatrisessa käsikirjassa normaalit ihmisten käytökset nimetään ”sairauksiksi”


Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews`in toimittaja
2.3.2010


“ (NaturalNews) Pari vuotta sitten keksin ”Sairauksia Lietsovan Hakukoneen” (=The Disease Mongering Engine) ja postitin sen NaturalNews`in nettisivuille. Se oli alunperin luotu hupijutuksi osoittamaan näiden tekaistujen “sairauksien” naurettavuus, sairauksien, joita psykiatrinen teollisuus keksii jatkuvasti lisää. Tämä hillittömän hauska ”online- sairauksia tuottava systeemi" (http://www.naturalnews.com/disease-...) myöntää sinulle välittömästi mahdollisuuden luoda omat kuvittelemasi sairaudet ja taudit kuten esim. nämä:
Repetitive Dysmorphic Nose Picking Disorder With Itching (RDNPDWI) (= suomennettuna jotensakin: Toistuva Epämääräinen Kutiava Nenänkaivamistauti)
Oppositional Disorganized Speaking Disorder With Indigestion (ODSDWI) (= suomennettuna jotensakin: Häiritsevä Puhehäiriö ja siihen liittyvä Ruuansulatushäiriö)
• Chronic Bipolar Anticipation Dysfunction With Smelly Feet (CBADWSF) (= suomennettuna jotensakin: Krooninen Kaksisuuntainen Ennakoiva Käyttäytyminen Löyhkääviin Jalkoihin)
……. jne. ….
Tässä seuraakin sitten se hauska osuus: Yhtäkkiä uusi psykiatrisen diagnosoinnin käsikirja (DSM-5) näyttää ottaneen monet the Disease Mongering Engine`n keksimät sairaudet!
Tämä käsikirja sanoo nyt esimerkiksi, että paljon ajan käyttäminen seksin ajattelemiseen on sairaus. (Ja tämähän leimaa joka ikisen teini-ikäisen pojan ”sairastuneeksi”.)

Toinen uusi sairaus on "Oppositional Defiant Disorder" (ODD) (= suunnilleen: Vastaan Uhittelemisen Sairaus), joka sulkee sisälleen jokaisen, joka vastustaa auktoriteetteja. Esimerkiksi kaikki ne, jotka suhtautuvat skeptisesti rokotteiden turvallisuuteen, voidaan nyt diagnosoida ODD`ta sairastaviksi.
Nytpä antisosiaaliset henkilöt eivät olekaan pelkästään antisosiaalisia. He kärsivät "Antisocial Personality Disorder" = “antisosiaalisesta persoonallisuushäiriöstä”, joka vaatii farmakologista lääkintää. Niinpä ”kusipää”-naapuri ei enää ole vain ”kusipää”, vaan hän kärsii ”sairaudesta”, joka vaatii ”hoitoa”.
 Lapset eivät enää ole onnettomia ja menettävät malttinsa ollessaan pahalla päällä, vaan he sairastavat "Temper Dysregulation Disorder with Dysphoria`a." (Enpä taida enää jatkaa tätä....)

Joko alat räjähtää? Jos George Carlin yhä olisi elossa tänään, hän raivostuisi tästä .… Tietysti Carlin olisi diagnosoitu monia psykiatrisia sairauksia potevaksi vain koska hän oli erilainen omalla nerokkaalla tavallaan.

Liittovaltion laki suojelee pölkkypäitä

Naurettavien sairauksien esimerkit näyttävät loputtomilta. Mutta tässä kaikessa on ikävä yllätys: Littovaltion(USA) lakien turvin, lakien jotka oli tarkoitettu suojaamaan fyysisesti vammautuneita henkilöitä, henkilöitä, jotka nyt ”kärsivät” näistä tekaistuista sairauksista, suojellaan nyt liittovaltion laeilla. Täten  työpaikkasi antisosiaalista ”kusipää”-pölkkypäätä ei voi erottaa, koska hän kärsiikin nyt diagnosoitua ” mielisairautta” ja on psykiatrien ”hoidossa”.  

Kuten kolumnisti George Will esittää Washington Post`in artikkelissa : “Jos kaikki kauneusvirheet tai tunnealueen levottomuudet luokitellaan  psyykkisiksi invalidisoiviksi “sairauksiksi”, lailliset sopimukset tulevat pakollisiksi. Liittovaltion lakien mukaan ”invaliditeetteihin” kuuluvat kaikki ”henkiset heikkoudet, jotka rajoittavat oleellisesti myös yhtä tai useampaa elämään kuuluvaa normaalia toimintaa”; ”henkiset heikkoudet” sisältävät ”tunnepuolen- tai älyllisen sairauden.” Täten idiootille tulisi laillinen nimitys. ”

Saattaisi myös olla laillisuussuoja henkilöille, jotka ovat seksuaalisia riistäjiä. Joten kammottavaa,  työpaikkasi kahvihuoneessa kopeloivaa perverssiä ei myöskään voida erottaa --- hänhän kärsii vain "Hypersexual Disorder"(=Yliseksuaalisesta Sairaudesta), uudesta sairaudesta joka nyt luokitellaan “mentaaliseksi sairaudeksi” psykiatrisessa käsikirjassa ja sitä kuvataan osaksi näin:” Paljon aikaa kuluu seksuaalisissa fantasioissa ja kiihkossa ja seksuaalisen käyttäytymisen toiminnan suunnittelussa.”  (No, tähän ryhmäänhän jo kuuluukin sitten puolet väestöstä…)

 Tehdäänpä kaikista lapsista ”normaaleja”

Tässä kaiken ihmiskäyttäytymisen psyykkistämisessä on toinenkin vaara: Miten suhtaudutaan kaikkiin luoviin, nerokkaisiin lapsiin, jotka toimivat kaukana tavallisten älykkyysnormien tuolla puolen, eli keskivertolapsien? Kuten George Will selittää:

Lapsuuden omituiset päähänpistot, joskus jopa luovuudella selvittämättömät, voidaan leimata ”parannusta vaativiksi” ”sairauksiksi”. Jos 7-vuotias Mozart yrittäisi säveltää konserttojaan nykypäivänä, hänet varmasti diagnosoitaisiin keskittymishäiriöiseksi ylivilkkaaksi ja hänet lääkittäisiin hyödyttömän normaaliksi lapseksi.”     

Uuden DSM-5`een perusteella lapset, jotka eivät kuulu mykistettyihin keskivertolapsiin, leimataan sairaiksi ja heidät saatetaan kastroida käsityskyvyltään vajaaviksi millä tahansa psyykenlääkkeellä, jonka oletetaan olevan tarpeen pudottamaan heidät kaikkien muiden lasten tasolle. Miksi pitäisi ollakaan poikkeuksellisen eteviä lapsia, kun he sopivat yhteen muitten kanssa paremmin “keskitasoisina”!


Kaikki tämähän on vain puhdasta sairauksien lietsontaa

Tosiasia tässä kaikessa on, että psykiatria on täysin mennyt hulluksi. Nyt jopa julkinen media näkee ihmisten tunteiden tai omituisuuksien luokittelun ”sairauksiksi” hulluutena. Kun Wall Street Journal ja Washington Post (monien muiden valtavirran lehtien joukossa) alkavat kyseenalaistaa modernin psykiatrian pätevyyden, tiedät, että raja on ylittynyt.

Kuten Wall Street Journal eilen raportoi: ”Tänä päivänä mielialaongelmiinsa psykiatrista apua etsivillä potilailla on suuri mahdollisuus tulla diagnosoiduiksi sairastavan sellaisia sairauksia, joita ei ole olemassakaan, ja heitä hoidetaan vain vähän placeboa (=sokeripilleriä) tehokkaammilla lääkkeillä.” (http://online.wsj.com/article/SB100...online

Kolme vuotta sitten tällainen lause olisi voinut ilmestyä vain jonkun NaturalNews.com`in nettisivuilla, mutta nyt nämä sanat ilmestyvät julkisessa mediassa. Hämmästyttävää,

Tämä näyttää sinulle, että psykiatria on menettänyt uskottavuutensa jopa julkisessa mediassa, joka on pitkään pönkittänyt sairaus-teollisuuden kauppaajia. Psykiatrian suurin saavutus viimeisen vuosikymmenen aikana näyttää olevan oman lahjomattomuutensa tuhoaminen mailman väestön hyödyksi, joka voisi olla paljon paremmassa tilassa ilman koko psykiatriaa.

Tämä on kuitenkin minun mielipiteeni. Tai ehkäpä minä sairastan “Oppositional Defiance Disorder`ia”(=Vastaan Uhittelemisen Sairautta), kuten jokainen, joka ajattelee omilla aivoillaan.

Äläpä unohda keksiä omia psyykkisiä sairauksiasi leikkimällä Disease Mongering Engine`ssä:
http://www.naturalnews.com/disease-...

Ja siellä koneella ollessasi tsekkaa osoitteesta www.CCHH.org:ssa  täysipitkä dokumentti psykiatrisen lääketeollisuuden petoksesta. ”

 

                                              * * * * *

 

 http://magneettimedia.com/professori-szasz-kertoo-mita-psykiatria-on/

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti