keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Yksi lapsi 50:stä sairastaa nyt autismia USAssa

Autismia sairastavien lasten lukumäärä on nyt USAssa 1/50, sanoo CDC´n raportti 

Keskiviikkona The Center for Disease Control (= CDC)´n julkaisema raportti arvioi nyt, että 1 lapsi  50:stä sairastaa autismia USAssa, eli paljon useampi kuin aikaisemmin arveltiin.

CDC´n vuosi sitten julkaisema raportti arvioi, etttä 1:llä lapsella 88:stä amerikkalaisesta lapsesta oli joku ADS-tyypin sairaus ( = autism spectrum disorder = autisminkaltainen sairaus)  – joku hermoston kehityshäiriö, joka aiheutti puhe-,  kommunikaatio- ja sosiaalisten käyttäytymistaitojen ongelmia. Raportissa tarkasteltiin kaikkien 8-vuotiaiden lääketieteellisiä ja opintotilastoja 14:lla eri USAn alueella vuoden 2008 aikana.

Kuitenkin nyt uusi tutkimus vuodelta 2012 osoittaa, että 1 lapsella 50:stä, iältään 6- - 17-vuotiaalla, on jokin autisminkaltainen sairaus, verrattuna vain 5 vuotta aikaisempaan: 1 lapsi 88:stä, U.S. Centers for Disease Control and Prevention´n mukaan tehtyyn tutkimukseen.

"Olemme aliarvioineet autismin yleisyyden," sanoi Michael Rosanoff Autism Speaks´istä, joka on asianajajaryhmä. Hän uskoo luvun olevan paljon suurempi.

Mikä aiheuttaa autismia?

Autism spectrum Disorders eli ASD on  lääketieteellisesti luokiteltuna omasyntyinen (idiopaattinen) sairaus, joka tarkoittaa, ettei sen syytä tiedetä. Vaikka tiedemiehet yhä tutkivat asiaa, he sanovat tällä sairaudella todennäköisesti olevan useita syitä, jotka liittyvät sekä geeneihimme että ympäristöömme, tai näiden kahden tekijän summaan.

Tuholaismyrkyille altistuminen on myöskin yhdistetty autismiin. Jotkin tutkimukset ovat havainneet, että tuholaismyrkyt häiritsevät geenejä, jotka toimivat keskushermostossa, sanoi tri. Alice Mao, ulkojäsen, psykiatrian professori Baylor College of Medicine in Houston´issa.

Kaksi teoriaa liittää autismin ja rokotukset. Ensimmäinen teoria esittää, että  MMR (sikotauti- tuhkarokko- vihurirokko)-rokote saattaa aiheuttaa suolisto-ongelmia, jotka johtavat autismin kehittymiseen. Ruoansulatusjärjestelmä on iso osatekijä immuunipuolustusjärjestelmässä. Toinen teoria esittää, että  elohopeajohdannainen, säilöntäaine nimeltään tiomersaali, jota käytetään rokotteissa, saattaisi olla yhteydessä autismiin. 

On tärkeää huomata, että nämä teoriat ovat ´kaskuihin´ perustuvia eikä niitä ole todistettu oikeiksi. Kuitenkaan rokotteista ei myöskään ole tehty tarpeeksi kokeita, jotka kumoaisivat nämä teoriat.

Lähde: Examiner.com, posted March 20th 2013, Emily Sutherlin

->  Tri. Rashid Buttar´in julkaisema kirja:                                                                    The 9 Steps to Keep the Doctor Away           

(= 9 Askelta pitämään lääkäri kaukana, Yksinkertaisia toimia kohottamaan keho ja mieli parhaaseen terveyteen ja pitkäikäisyyteen)

Advanced Medicine Seminars

Cancer

Autism

Medical Rewind with Dr. Buttar

 

 

  Vapaaksi myrkyistä: videoita (englanniksi)

Tutki totuutta kroonisista sairauksista kuten syövästä, sydäntaudeista, autismista ja halvauksista. Mene sivulle (englanniksi) ja katso ilmaiseksi videot ja saa tietoa!            FactsOnToxicity.com 

Tutki myös sikainfluenssarokotteesta dysleksian ym. saaneen kuuluisan yhdysvaltalaisen cheerleaderin Desiree Jennings´in parantuminen tri Buttar´in hoidossa, kohdasta 20/20 sivulta: http://www.medicalrewind.com/#videoplayer27

1 kommentti:

  1. Hei!
    Lisään tähän englantia taitaville hyvän linkin, josta selviää rokotteissa käytettyjen ´myrkyiksi´ luokiteltujen valmistusaineiden lisäävän lapsuusajan syöpiä, esim leukemiaa:

    http://experimentalvaccines.org/2013/04/04/vaccines-linked-to-childhood-cancers/

    VastaaPoista