sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

280 miljardin dollarin huijaus

20 merkkiä siitä, kuinka lääketeollisuuden yhtiöt pyörittävät 280 miljardin dollarin arvoista rahantekohuijausta

money_making_scam.html

201306251241.jpg
Jos pystyisit saamaan 70 % amerikkalaisista addiktoitumaan lääkkeisiisi ja  haalimaan kokooon         $ 280 miljardia  vuodessa tästä prosessista, tekisitkö niin? Jos voisit esittää "pillerin jokaiseen ongelmaan" ja velottaa  amerikkalaisia kaksi kertaa niin paljon noista pillereistä kuin muut maat niistä maksavat,  tekisitkö niin? Jos voisit saada enemmän rahaa kuin ikinä mahdollisesti kuvittelisitkaan, saamalla amerikkalaiset yhäkin  riippuvaisimmiksi koko planeetan histroriassa, tekisitkö sen?

 Tämän päivän Amerikassa laillisiin lääkkeisiin koukkuun jääneiden ihmisten lukumäärä saa laittomiin lääkkeisiin koukuttuneiden ihmisten määrän vaikuttamaan pieneltä.  Ja on surullista, että laillisten lääkkeiden tappamien ihmisten määrä saa laittomien lääkkeiden tappaman ihmismäärän tuntumaan todella pieneltä.

Mutta suurin osa amerikkalaisista olettaa, että jos lääkkeet ovat "laillisia", niitten täytyy olla turvallisia. Kuitenkaan suuret lääkeyhtiöt ja liittohallitus eivät antaisikaan meidän  milloinkaan ottaa mitään sellaista, mikä olisi meille vahingollista, eikös niin? Surullista on, että totuus on, etteivät he oikeasti välitä meistä. He eivät välitä siitä, että reseptillä saatavat särkylääkkeet ovat voimakkaimmin riippuvaisiksi tekeviä lääkkeitä koko planeetalla, ja ne tappavat joka vuosi enemmän amerikkalaisia kuin heroiini ja kokaiini yhteensä. He eivät välitä siitä, että masennuslääkkeet (antidepressantit) muuntavat miljoonia amerikkalaisia zombieiksi ja voivat lisätä merkittävästi mahdollisten itsemurhien määrää (katsopa vaikka lääkkeiden varoituslistaa pakkausselosteista).

Kaikki, mistä lääkeyhtiöt todellisuudessa välittävät, on tehdä mahdollisimman paljon rahaa. Seuraavat 20 merkkiä siitä, että lääkeyhtiöt pyörittävät $ 280 miljardin rahantekohuijausta.....


#1  Mayo Clinic´alla tehdyn tutkimuksen mukaan,(70 percent)  70% amerikkalaisista käyttää vähintään yhtä reseptilääkettä. Hämmästyttävät 20 %´a kaikista amerikkalaisista käyttää ainakin viittä reseptilääkettä.  

#2  CDC´n mukaan , arviolta 9 jokaisesta kymmenestä amerikkalaisesta  (9 out of every 10 ) vähintään 60-vuotiaasta sanoi ottaneennsa ainakin yhtä reseptilääkettä viimeisen kuukauden aiakana.

#3  11 suurinta lääkeyhtiötä käärii arviolta 85 000 000 000 dollaria ( approximately $85,000,000,000 ) voittoa vuonna 2012.

#4  Vuoden 2013 aikana, tulevat amerikkalaiset kuluttamaan enemmän kuin 280 miljardia dollaria     (more than 280 billion dollars ) reseptilääkkeisiin.

#5   Alternet´in mukaan viime vuonna  “ 11 12:sta FDA´n (= Food and Drug Administration) markkinoille hyväksymästä uudesta lääkkeestä oli hinnaltaan yli  $ 100,000/ potilas/vuosi ”.

#6  CDC sanoo, että reseptilääkkeisiin kulutettu rahamäärä enemmän kuin kaksinkertaistui ( more than doubled ) vuosien 1999 ja 2008 välisenä aikana.

#7  Monet reseptilääkkeet maksavat noin 2 kertaa enemmän ( about twice as much ) USA`ssa kuin muissa maissa..

#8 Eräs tutkimus selvitti, että yli 20 % ( more than 20 percent )  kaikista amerikkalaisista aikuisista ottaa ainakin yhtä lääkettä "psykiatriseen häiriöön" tai "käyttäytymishäiriöön". 

#9 Amerikassa antidepressantteja (= masennuslääkkeitä) käyttävien naisten prosenttimäärä on korkeampi ( is higher ) kuin missään muussa maailman maassa.

#10 Yhdysvaltalaisille lapsille määrätään 3 kertaa todennäköisemmin ( three times more likely ) antidepressantteja kuin eurooppalaisille lapsille.

#11  Government Accountability Office´n shokeeraava raportti paljasti, että arviolta yksi joka kolmesta yhdysvaltalaisesta kasvattilapsesta  ( approximately one-third ) on vähintään yhdellä psykiatrisella lääkityksellä. Raportti havaitsi tosiasiassa, että useat osavaltiot näyttävät ´douppaavan´ kasvattilapsia itsetään selvänä asiana. Tarkistapa nämä vaikuttavat tilastotiedot ( these stunning statistics ) …
Texasissa kasvattilapsille määrättiin 53 kertaa todennäköisemmin reseptillä viittä tai useampaa psykiatrista lääkettä kuin muille lapsille. Massachusetts´issa tämä oli 19 kertaa todennäköisempää. Michigan´issa luku oli 15 kertaa useammin. 13 kertaa useammin tämä tapahtui Oregon´issa. Ja Florida´ssa kasvattilasten oli lähes 4 kertaa todennäköisempää saada viittä tai useampaa psykeen vaikuttavaa lääkkettä yhtäaikaisesti verrattuna normaaliperheiden lapsiin. 
#12 Vuonna 2010 keskiverto teini-ikäinen yhdysvaltalainen otti 1,2 ´ta keskushermostoon vaikuttavaa lääkettä ( 1.2 central nervous system drugs ). Nämä ovat lääkkeitä, joilla käsitellään ADHD- ja masennustiloja.

#13 Antidepressantteja (= masennuslääkkeitä) ottavien yhdysvaltalaisten kokonaislukumäärä kaksinkertaistui  ( doubled ) vuosien 1996 - 2005 välisenä aikana.

#14 Kaikki näistä masennuskääkkeistä eivät näy toimivan hyvin. Yhdysvaltalaisten itsemurhaluvut 35-  - 64-vuotiailla kohosivat lähes 30 prosentilla ( by close to 30 percent ) vuosien 1999 ja 2010 välisenä aikana. Itsemurhan tehneiden yhdysvaltalaisten lukumäärä ylittää nyt auto-onnettomuuksissa kuolleitten amerikkalaisten määrän.

#15 National Household Survey on Drug Abuse´n mukaan 36 miljoonaa amerikkalaista ( 36 million ) on käyttänyt väärin reseptilääkkeitä jossain elämänsä vaiheessa.

#16 National Institute on Drug Abuse´lle tehty katsaus osoitti, että enemmän kuin 15 % ( 15 percent ) kaikista yhdysvaltalaisista entisistä lukiolaisista on käyttänyt väärin reseptilääkkeitä.

#17 CDC´n mukaan arviolta 3/4 miljoonaa ihmistä vuosittain ( approximately three quarters of a million people a year ) kiidätetään ensiapuun USAssa reseptilääkkeiden haittavaikutusten takia.

#18  Los Angeles Times -lehden mukaan lääkkeistä (useimmiten reseptilääkkeistä) aiheutuneet kuolemat   ovat saavuttamassa uskomattomat lukemat ….
Lääkkeistä johtuneet kuolemantapaukset enemmän kuin kaksinkertaistuivat teini-ikäisillä ja nuorilla aikuisilla vuosien 2000 ja 2008 välisenä aikana, eli vuosilta, joilta on saatavilla yksityiskohtaisempia  tilastoja. Kuolemantapaukset enemmän kuin kolminkertaistuivat 50 - 69-vuotiaiden joukossa, havaitsi Times-analyysi. Pelkkinä numeroina ilmaistuna kuoleman kellot soivat korkeimmillaan 40-vuotiaiden joukossa. 
#19 Tänään USAssa tappavat reseptilääkkeinä saatavat särkylääkkeet enemmän amerikkalaisia kuin heroiini ja kokaiini yhteensä ( than heroin and cocaine combined ).

#20 Joka vuosi kymmeniä miljardeja dollareita käytetään lääkkeitten markkinoimiseen yksistään USAssa      ( tens of billions of dollars ).

Amerikkalaiset ansaitsevat parempaa kuin tämä. Joka ainut vuosi USA kuluttaa enemmän rahaa terveydenhuoltoon (spends more on health care ) kuin Japani, Saksa, Ranska, Kiina, Yhdistyneet kuningaskunnat (UK, Iso-Britannia), Italia, Kanada, Brasilia, Espanja ja Austraalia yhteensä. Tosiasiassa, jos USA´n terveydenhuoltojärjestelmä olisi oma erillinen valtionsa, se olisi 6:nneksi suurin talous ( the 6th largest economy ) koko planeetalla.

Ajatellen käyttämäämme rahamäärää meidän pitäisi olla tervein kansakunta maailmassa laajassa mittakaavassa. Sen sijaan elinajan odotusarvo on korkeampi tusinoilla muilla mailla, ja meillä on hyvin korkeat syöpä-, sydäntauti- ja diabeteslukemat.  Saadaksei paljon lisätietoja tästä  terveydenhuoltojärjestelmämme jättiläismäisestä epäonnistumisesta, ole hyvä ja tutustu aikaisempaan artikkeliini nimeltään “50 Signs That The U.S. Health Care System Is A Gigantic Money Making Scam “ = "50 merkkiä siitä, että USAn terveydenhuoltojärjestelmä on valtaisa rahantekohuiputus".

Joten, mitä mieltä olet lääkeyhtiöistä, jotka tekevät miljardeja dollareita kiikittämällä amerikkalaiset huippukalliisiin  laillistettuihin lääkkeisiinsä?

Ole hyvä ja postita vapaasti mielipiteesi tähän linkkiin: …link


201306251259.jpg


                                                                   * * * * *

Terveydenhuolto tällaisena kuin se nyt meilläkin toteutuu, on kallista ja epäonnistuu myös muutoinkin monin tavoin myös meillä Suomessa.

Tuntuu olevan suuren muutoksen tarvetta parantaa lähestymistämme sairauksien hoitoon ja niiden ennaltaehkäisemiseen. Oireiden hoitamisen sijasta onkin erittäin ratkaisevaa pyrkiä löytämään ennalta ehkäiseviä sekä sairastumisia todella hoitavia hoitomalleja kalliin keinohengityksen sijasta. Näitä keinoja onkin löytynyt runsaasti kautta aikojen, mutta julkinen mediamme haluaa ne vaientaa.

MinäOlen-lehti kirjoittaa numerossa 3 - 2013 artikkelin Luontaishoidon kokeilusta tekeillä kansalaisalote. 
Kansanedustajat Johanna Jurva ja Ari Jalonen ovat pitäneet eduskunnassa tiedotustilaisuuden saadakseen kansanedustajat kiinnostumaan tämän hallituskauden lopussa esille nostettavaan, vuodesta 2009 lähtien alulla olleeseen päätökseen vaihtoehtoisten ja rinnakkaisten hoitomuotojen saatavuudesta. Lainmuutoksella aiotaan kaventaa eri terapioiden saatavuutta täällä meillä Suomessa. - Kiinnostusta ei eduskunnasta löytynyt. - Virallisen tahon vastustus oli mittavaa.

Nyt aikovatkin luontaisterapioita käyttävät tahot panna alulle kansalaisalotteen näiden terapioiden saatavuuden varmentamiseksi.
Kannattaa siis seurata tarkoin, milloin tämä kansalaisalote julkaistaan ja nimien keruu aloitetaan! OTETAAN KANTAA! - Vai haluammeko, että emme enää vaihtoehtoisia hoitoja saisi?

Alkuvuodesta julkaisemassani kirjassa (MUUTOS KÄSISSÄMME - sairausbisneksen seitit, BoD 2013. http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9522865907) annoin väärää tietoa, kun uskoin LKL´n (= LuontaislääketieteenKeskusliiton) hartaan toiveen olevan hallituksen listalla odottamassa myönteistä päätöstä luontaishoitojen saatavuudesta.

Tartutaan toimeen kaikki, jos haluamme, ettei meiltä kielletä hoitomuotoja, jotka ovat muualla EU:ssa sallittuja ja joiden perinteinen käyttö on osoittanut ihmisten saavan niistä apua!

http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/03/uutta-toivoa-terveydenhuoltoon.html

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/04/osakkeenomistajuuden-laajemmat.html

 http://www4.dr-rath-foundation.org/News/2017/May.html#comment0662

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti