tiistai 9. heinäkuuta 2013

Nanokemikaaleja taivaalla

Mitä Chemtrails´it (= kemikaalivanat taivaalla) tekevät aivoillesi   – Neurokirurgi, Tri. Russell Blaylock paljastaa järkyttäviä tosiasioita
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X3lW-TGGlk0


Curt Linderman keskustelee tri. Russel Blaylock´in kanssa kemikaalivanoijen ja geoengineeringin´in toimintatapojen vaikutuksista, joita nyt pannaan toimeen salassa, ilman yleisiä sopumuksia.  

(KATSO MYÖS: Thrive’s Kimberly Gamble: ‘We WILL Succeed at Stopping Chemtrails’)
= Elokuva Thrive´n Kinberly Gamble sanoo: "Me TULEMME onnistumaan Chemtrails´ien lopettamisessa)

Chemtrails, Nanoaluminum and Neurodegenerative and Neurodevelopmental Effects= Chemtrail´ien, nanoalumiinin hermoja vaurioittavat ja hermojen kehittymiseen vaikuttavat vaikutukset)

Kirjoittanut  Russell L. Blaylock, M.D.

Internettiin on poikinut kertomuksia  “chemtrails´ta” ja "geoengineering´istä", joilla kamppaillaan "global warming´n = ilmastonlämpenemisen” nimissä, ja  vielä jonkin aikaa sitten pidin näitä tarinoita vain suolahippusena. Yksi skeptisismini suurimmista syitä oli se, että näin harvoin sen, mitä näkijät niistä kuvailivat taivaalla. Mutta useiden menneitten vuosien jälkeen olen kiinnittänyt huomiota näitten vanojen suureen määrään ja minun on myönnettävä, etteivät nämä ole samanlaisia kuin ne, jotka kasvuiässäni näin taivaalla.   Ne ovat nyt äärettömän suuria, melko laajoja, ja ne on tehty täsmällisen mallin mukaisesti ja niistä muodostuu hitaasti keinotekoisia pilviä. Erityisen huolestuttavaa on se, että niitä on nyt niin monia tusinoita joka päivä sotkemassa taivaita.

Suurin huolenaaiheeni on se, että on olemassa näyttöä, että ruiskutukset sisältävät tonneittain nanokoisia alumiiniyhdisteitä. Tieteellisessä ja lääketieteellisessä kirjallisuudessa on osoitettu, että nanopartikkelit ovat äärettömän paljon reaktiokykyisempiä ja aiheuttavat voimakkaita tukehduksia monissa kudoksissa.   Erityisen huolestuttavaa on näiden nanopartikkeleiden vaikutus aivoihin sekä selkäytimeen, kuten osoittavat lisääntyvät luettelot hermoja tuhoavista vaikutuksista, mm. Alzheimerin taudin dementiasta, Parkinsonin taudista ja Lou Gehrig’in taudista (= ALS) ja niiden voimakkaasta yhteydestä ympäristössä altistuttavaan alumiiniin. 

Alumiinin nanopartikkelit eivät ole ainoastaan äärettömän voimakkaasti tulehdusta aiheuttavia vaan ne pystyvät myös pääsemään helposti aivoihin monia reittejä pitkin, mm. veren ja hajuhermojen kautta (= nenän hajuhermot). Tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä partikkelit jatkavat matkaa hajuhermoelinten kautta, jotka yhdistyvät suoraan sille aivojen alueelle, joka ei ole ainoastaan voimakkainta Alzheimerin taudissa, vaan myös ensimmäiseksi reagoiva alue tämän sairauden kehittymisessä. Täältä on myös löytynyt korkeimmat aivojen alumiinipitoisuudet Alzheimerin taudin tapauksissa. 

Nenän kautta tapahtuva altistuminen tekee massiivisten nanoalumiinimäärien taivaalle ruiskuttamisista erityisen vaarallista, koska kaikenikäiset ihmiset, myös pikkuvauvat ja pikkulapset, tulevat hengittämään tätä monien tuntien ajan. Tiedämme, että vanhemmat ihmiset reagoivat voimakkaimmin tähän ilmasta saatavaan alumiiniin. Koska käytetään nanokokoisia alumiinipartikkeleita, talojen ilmansuodatusjärjestelmät eivät poista alumiinia ja pitkittynyt altistuminen tapahtuu näin myös sisätiloissa.

Conscious Life Newsletter

Lisäksi nanoalumiinin hengittäminen, kuten myös sen tällainen ruiskuttaminen kyllästää maaperän, veden ja kasvillisuuden suurilla määrillä alumiinia. Normaalisti alumiini imeytyy vähäisessä määrin ruoansulatuskanavasta, mutta nanoalumiini imeytyy paljon suuremmassa määrässä. Tämän imeytyneen alumiinin on osoitettu leviävän moniin elimiin ja kudoksiin mm. aivoihin ja selkäytimeen. Tämän ympäristöön liettyneen nanoalumiinin hengittäminen  tuottaa myös suunnattoman tulehdusreaktion keuhkoihin, ja aiheuttaa erityisen uhkan lapsille ja aikusille, joilla on astma ja keuhkosairauksia.

Rukoilen, että tätä vaarallista ainetta ruiskuttavat lentäjät ymmärtäisivät täysin, että he tuhoavat myös omien perheittensä elämän ja terveyden. Tämä on tosiasia myös poliittisille virkamiehillemme. Sitten kun maaperä, kasvit ja vesivarannot ovat saastuneet raskaasti, ei ole mitään keinoa peruuttaa tehtyä tuhoa.

Nyt pitää ottaa askeleita estämään korjaamattoman terveyskatastrofin valtava laajentuminen, joka tapahtuu, jos tätä toimenpidettä ei lopeteta välittömästi.  Muuten tulemme näkemään  räjähdysmäisen hermoja tuhoavien  sairauksien kasvun aikuisilla ja vanhuksilla ennalta arvaamattomassa määrin, samoin kuin lastemme hermojen kehittymissairauksissa. Jo nyt näemme näiden hermostosairauksien dramaattisen lisääntymisen ja sen, että tämä tapahtuu nuoremmille ihmisille kuin koskaan aikaisemmin.

Lähteet:

 1. Win-Shwe T-T, Fujimaki H. Nanoparticles and Neurotoxicity. In J Mol Sci 2011;12:6267-6280.
 2. Krewski D et al. Human health rRevell PA. The biological effects of nanoparticles. Risk assessment for aluminum, aluminum oxide, and aluminum hydroxide. J Toxicol Environ Health B Crit Rev 2007;10(suppl 1): 1-269.
 3. Blaylock RL. Aluminum induced immunoexcitotoxicity in neurodevelopmental and neurodegenerative disorders. Curr Inorg Chem 2012;2:46-53.
 4. Tomljenovic L. Aluminum and Alzheimer’s disease: after a century, is their a plausible link. J Alzheimer’s Disease 2011;23:567-598.
 5. Perl DP, Good PF. Aluminum, Alzheimer’s Disease, and the olfactory system. Ann NY Acad Sci 1991;640:8-13.
 6. Shaw CA, Petrik MS. Aluminum hydroxide injections lead to motor deficits and motor neuron degeneration. J Inorg Biochem 2009;103:1555-1562.
 7. Braydich-Stolie LK et al. Nanosized aluminum altered immune function. ACS Nano 2010:4:3661-3670.
 8. Li XB et al. Glia activation induced by peripheral administration of aluminum oxide nanoparticles in rat brains. Nanomedicine 2009;5:473-479.
 9. Exley  C, house E. Aluminum in the human brain. Monatsh Chem 2011;142:357-363.
 10. Nayak P, Chatterjee AK. Effects of aluminum exposure on brain glutamate and GABA system: an experimental study in rats. Food Chem Toxicol 2001;39:1285-1289.
 11. Tsunoda M, Sharma RP. Modulation of tumor necrosis factor alpha expression in mouse brain after exposure to aluminum in drinking water. Arch Toxicol 1999;73:419-426.
 12. Matyja E. Aluminum changes glutamate –mediated neurotoxicity in organotypic cultures of rat hippocampus. Folia Neuropathol 2000;38:47-53.
 13. Walton JR. Aluminum in hippocampal neurons from human with Alzheimer’s disease. Neurotoxicology 2006;27:385-394.
 14. Walton JR. An aluminum-based rat model for Alzheimer’s disease exhibits oxidative damage, inhibition of PP2A activity, hyperphosphorylated tau and granulovacuolar degeneration. J Inorg Biochem 2007;101:1275-1284.
 15. Becaria A et al. Aluminum and copper in drinking water enhance inflammatory or oxidative events specifically in brain. J Neuroimmunol 2006;176:16-23.
 16. Exley C. A molecular mechanism for aluminum-induced Alzheimer’s disease. J Inorg Biochem 1999;76:133-140.
 17. Exley C. The pro-oxidant activity ofnaluminum. Free Rad Biol Med 2004;36:380-387.

Russell L. Blaylock, M.D.
Visiting Professor Biology
Belhaven University
Theoretical Neurosciences Research, LLC


                                                          * * * * *

 Nämä kemikaalivanat ovat olleet nähtävissä myöskin meidän taivaallamme, nykyään aina vain useammin.
Nanoteknologiaa kehutaan, mutta onko niiden vaikutuksia todellakaan tutkittu pitkäaikaisseurannoissa. Ainakaan meille tavallisille kansalaisille tästä ei hiiskahdeta mitään mediassamme.

 Erinomainen video aiheesta:
 http://worldtruth.tv/pilots-doctors-scientists-tell-the-truth-about-chemtrailsgeo-engineering/

 http://magneettimedia.com/taman-takia-kemikaalivanasalaliitto-pitaa-paikkansa/

Alumiini ja autoimmuunisairaudet:  http://www.greenmedinfo.com/blog/attacking-ourselves-top-doctors-reveal-vaccines-turn-our-immune-system-against-us


https://www.youtube.com/watch?v=yaAQRfxpSjI

 http://magneettimedia.com/3-mineraalivetta-joilla-poistaa-aivoihin-kertynyt-alumiini/

 http://www.hangthebankers.com/chemtrails-nanosized-aluminum-being-sprayed-in-the-atmosphere-causing-degenerative-disease-says-neurosurgeon/


4 kommenttia:

 1. No huh huh! Mitä nämä oikein ovat, kuka näiden takana on?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kysymyksestäsi Henrica!

  Tämäpä onkin sellainen "meitä suurempi" asia! Kuten tri. Russell Blaylock, neurokirurgi ja aivotutkija sanoo:" Syynä on (niin sanotaan ilmastonlämpenemis-teoria."

  Siitä, onko ilmastomme todella lämpenemässä, saamme melkein päivittäin, ja olemme jo vuosien ajan saaneet, eri tahoilta erilaisia ´mielipiteitä´.

  Totuuta kokonaisuutena, ilman erilaisten eturyhmien mielipiteitä, ei edes tieteemme ole pystynyt ratkaisemaan. Itse olen kuitenkin blogiani käänneltyäni nyt jo useamman vuoden ajan ja lähteitä tutkittuani, lähestymässä tilannetta erittäin vakavana, kaikinpuolin. Se, liittyykö tämäkin operaatio niihin moninaisiin muihinkin maailman ilmiöihin,joilla ihmisten sairastamista halutaan edistää, lienee mahdollista.

  Aiheesta kannattaa katsoa suomennoksin varustettu dokumentti: Mitä pirua päällemme oikein sumutetaan:

  http//mesikämmen.worldpress.com/2011/01/25/mita-pirua-paallemme-oikein-sumutetaan-dokumentti-ladattavissa-suomenkielisella-teksityksella/

  VastaaPoista
 3. YouTubessa on julkaistu haastattelu tästä aiheesta:http://www.youtube.com/watch?v=EiiqVjcRuAg#t=54

  VastaaPoista
 4. Lisää todisteita USAn veteraaneilta:

  http://www.wucnews.com/2014/11/chemtrailing-evidence-sky-devils.html

  VastaaPoista