maanantai 17. lokakuuta 2016

Antidepressanttien epäonnistuminen

Friday, 26 August 2016


 ANTIDEPRESSANTTILÄÄKKEET OVAT                                   EPÄONNISTUNEETAntidepressantttilääkkeet ovat epäonnistuneet  The Lancet -lehdessä 8.6.2016 julkaistun tutkimuksen mukaan, jonka johtopäätelmä on seuraavassa:


 "Huolellisen, Andreas Cipriani´n ja kollegoiden tekemän, The Lancet-lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan, on havaittu levottomuutta herättäviä seuraamuksia kliinisestä antidepressiivien hyöty-haitta-käytännöstä akuutin masennuksen kliinisessä hoidossa, jossa johtopäätelmäksi ilmoitettiin, ettei niiden käyttö näytä tarjoavan selvää hyötyä lapsille ja     aikuisille.”


Tämä ei ole uusi uutinen, lukuunottamatta konventionaalista lääkejärjestelmää, joka pitää raivokkaasti kiinni    epäonnistuvista lääkkeistään ja rokotteistaan mahdollisimman kauan. Kirjoitin tästä helmikuussa 2012:          I wrote about it in February 2012.

Antidepressanttien tehottomuus sekä niiden vaarat on tunnettu nyt jo kauan aikaa. Tämä onkin ollut `haitta-hyöty´-peliä, jota lääkärit ovat pelanneet, ja mikä on säilyttänyt niiden käytön, suurentelemalla taidokkaasti niiden hyötyjä ja väheksymällä niiden haittoja.

Näin ollen, jos The Lancet-lehden otsikosta ilmenee, että antidepressanttilääkkeet ovat epäonnistuneet, niin onko tämä niiden loppu? Tämä on äärettömän epätodennäköistä. Jo artikkelissa itsessään sanotaan, että ´ei ole löytynyt mitään syytä terapeuttiselle synkistelylle.´ Ja samoin kuin heidän muillekin epäonnistuneille lääkkeilleen, erityisesti heidän antibiooteilleen ja särkylääkkeilleenkin, lääkärit jatkavat niiden määräämistä edelleen, koska heillä nyt vaan ei ole mitään tehokkaampaa tai turvallisempaa tarjottavaa potilailleen (ja terapioista puheen ollen, he eivät voi selviytyä näihin ongelmiin liittyvien ihmismäärien hoitamisesta muulla tavoin).   

On myöskin epätodennäköistä, että antidepressantteja käyttäville potilaille kerrottaisiin tästä. Vaikka tämä on tärkeää tietoa, välttämätöntä jokaiselle potilaalle, joka haluaa tehdä tietoon perustuvan valinnan, konventionaalinen lääketiede on tottunut salaamaan sellaisen tiedon hyvin, jota he eivät halua meidän tietävän. On hyvin todennäköistä, että tämä tutkimus unohdetaan nopeasti.  

Edelleen, voimmekin nyt odottaa, että farmaseuttiset yhtiöt maksavat omasta ´tieteestään´, joka sitten etsii tämän tutkimuksen kumoamisen perusteet. Heidän shekki-vihkonsa ovat tarpeeksi suuria sen varmistamiseksi, että (ns.) lääketiede tulee löytämään heidän haluamiaan tuloksia! Antidepressanttien voidaan sitten osoittaa olevan paljon tehokkaampia, kuin luulimmekaan, ja samoin myöskin vähemmän haitallisia.  This is exactly what happened to HRT treatments Tämä on tasan tarkaan samaa, mitä tapahtui HRT-hormonikorvauslääkkeille, kun niiden määrämisen havaittiin olevan erityisen vaarallista vuonna 2002!

Konventionaalisen lääketieteen järjestelmä vierii eteenpäin, siitäkin näytöstä huolimatta, että se ei hoida sairauksia tehokkaasti, vaan aiheuttaen itseasiassa haittaa!  Iatrogeeniset (= lääkkeitten aiheuttamat) sairaudet eivät ole aiheuttaneet heille koskaan huolta, saatikka sitten varsinkaan opettaneet heille yhtikäs mitään!

Siitäkin huolimatta näyttö konventionaalisen lääketieteen epäonnistumisesta rakentuu pala palalta. Tulee aika, jolloin jotkut poliitikot havahtuvat siihen, mitä konventionaaliselle lääketieteelle on tapahtumassa, ja uskaltavat rohkeasti kysyä, kuinka paljon lisärahaa konventionaalinen lääketiede tarvitsee. Saattaa tulla jopa sellainenkin aika, jolloin joku onneton valtavirran media päättää jakaa lukijoilleen, kuulijoilleen ja katsojilleen  informaatiota siitä, kuinka hallitseva, lähes monopoliasemassa oleva lääketieteen järjestelmä on epäonnistumassa, ja selvittää meille, miksi sen on annettu päältäpäsmätä elämäämme, kyseenalaistamatta sitä mitenkään niin kauan.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti