maanantai 24. lokakuuta 2016

Siemeniä syöpään
USA´n  FDAn boikotoimat siemenet. Totuus 40-vuotisesta salaamisesta paljastuu

The Seeds Banned by The FDA. Truth From a 40-Year-Long Cover-Up Revealed


Kirjoittanut  PAUL FASSA
B17

Tätä on vaikeaa uskoa, mutta yksi luotettavimmista, turvallinen ja halpa ratkaisu syövän hoitoon,  ei ole ainoastaan jätetty ottamatta huomioon valtavirran onkologiassa (= kasvainopissa), mutta myöskin vaihtoehtoisessa terveyden hoidossa. Jotkut asioista perillä olevat henkilöt, jopa lääketieteellisesti kouliintuneetkin, arvostelevat terävästi laetril´in, B17-vitamiinin, eli aprikoosin siemenen tehokkuutta,  ja lietsovat pelkoa sen oletetuista myrkyllisistä ainesosista.  

Niinpä minun täytyy pitää välittömästi puhe tästä myrkyllisyydestä. Laetriilin eli B17-vitamiinin  luonnollinen lähde löytyy pääasiassa aprikoosin pähkinän ytimestä ja sitä saa laillisesti käyttää niin kauan kunhan sen ei mainosteta parantavan syöpäpotilaita. Sen pitää siis olla vain ravintolisä. Tämän  luonnollisen  aineen lähde on amygdaliini. Valitettavasti monet uskovat väärin sen aiheuttavan vakavan syanidi-myrkytysvaaran. 

Tässä amygdaliini-yhdisteessä on neljä molekyyliä. Kaksi niistä on glukoosi-molekyyliä. Toiset kaksi ovat syanidi ja bentsaldehydi. Viimeisillä kahdella on epätavallisia aineenvaihdunnan toimintoja: ne vapautuvat vain ja ainoastaan syöpäsolujen avulla ja niiden käyttöön. Muuten ne pysyvät amygdaliiniyhdisteessä ja menevät vain sen läpi.  

[box] Tämä on hyvin ovela järjestelmä. Syöpäsolut ovat riippuvaisia sokerin (= glukoosin) käymisestä energian, mutta ei hapen saamisen takia.  Syöpäsolut vetävät puoleensa amygdaliinin ainesosia etsien siitä tarvitsemaansa glukoosia, mutta  kokeilevatkin siinä samalla metabolisoida näitä muitakin yhdisteitä, jotka vapauttavat sitten bentsaldehydiä ja syanidia. Glukoosi toimiikin siis sokerisyöttinä. [/box]

Syöpäsolut sisältävät entsyymiä, jota ei terveistä soluista löydy, eli beta-glugosidaasia. Tämä entsyymi  "vapauttaa" amygdaliiniyhdisteen, joka vapauttaa myrkyt ulos syöpäsolusta. Ainoastaan syöpäsolut pystyvät käyttämään aineenvaihduntaansa amygdaliinia. Tavalliset terveet solut eivät tähän pysty. 

Useimmat solut, mutta eivät syöpäsolut, sisältävät toista entsyymiä, rhodaneesiä. Harvat vapaat syanidimolekyylit, jotka saattavat mahdollisesti karata, sitoutuvat rhodaneesin vaikutuksesta rikkimolekyyleihin, muodostaen harmittomia syanaatteja, jotka poistuvat virtsan mukana ulos kehosta. Melkoisen turvallista?

Monet, monet syövän uhrit ova tkäyttäneet aprikoosin siemeniä parantumiseensa, käyttäen 30 siementä tai enemmän päivittäin. Tässä on esimerkki  “down under”ista (Australiasta), siteerattuna 20.maaliskuuta 2010 Sydney Morning Herald´in artikkelista, jonka kirjoittaja on Jill Stark: “Paul Reid´in pitäisi olla kuollut. Hänelle oli diagnosoitu harvinainen, parantumaton lymfooma, ja hänen onkologinsa lupaili hänelle 5 vuotta elinaikaa, korkeintaan 7 vuotta.”

Hänen syöpänsä parantumisprotokolla sisälsi: 30 aprikoosin sydäntä/ päivä. Näyttää siltä, että hän selviytyi kaikesta niiden sisältämästä syanidista!  Artikkelissa on myös kuva terveestä Reid´istä, hymyilemässä lautanen täynnä tuoretta orgaanisesti kasvatettua ruokaa 68-vuotiaana, 13 vuotta prognoosinsa jälkeen.   Hän sääti lihansyöntitottumustaan jättämällä pois punaisen lihan, prosessoitujen ruokien sekä sokerin syömisen.

Australialainen sanomalehtikirjoitus löytyy tästä: Aussie newspaper’s article is here , ja mukana on normaalisti harkittu tyhjänpäiväinen valtavirran "asiantuntija"-höpötys, jolla tapetaan enemmän kuin parannetaan. Tämä on  G. Edward Griffin´in video, tutkivan journalistin, joka kirjoitti kirjan: World Without Cancer; The Story of Vitamin B17.


Lisää laetriiliin ´kuolemisen´ taustoista

Laetriiliä on käytetty Meksikon syöpäklinikoilla yhdessä B-17 tablettien kanssa. Toisinaan laetriiliä on myöskin injektoitu, mutta B-17 tableteista vapautuu myöskin laetriiliä. Laetriilin löytäjä, tri. Ernst Krebs, nimesi laetriilin B-17´ksi,koska se muistuttaa rakenteeltaan B-vitamiiniketjua, vaikkakaan ei ole erityisesti mitään aiemmin tunnettua B-vitamiinia. Hän patentoi laetriilin uutosprosessin, muttei saanut koskaan sille hyväksyntää syövän hoitoon. 

B-17´sta eli laetril´istä oli käynnissä melkoinen skandaali, missä ei-farmaseuttiset syöpähoidot ajettiin alas laittomalla testauksella tai vilpillisellä selonteolla, jotka teki The Memorial Sloane-Kettering (MSK) Cancer Institute in New York City.

Laetril oli pannassa FDA´n määräyksestä 1970-luvun alkuvuosina sen tehokkuudesta huolimatta. Eräs henkilö, joka kieltäytyi kiellon antamisesta sekä salailusta oli tri. Ralph Moss, jonka MSK oli palkannut tiedekirjoittajakseen, esitti asian yleisten asioiden päällikölle. Hän oli MSK´n PR-mies. Mutta lopulta hän kieltäytyi enää valehtelemasta tai keksimästä epätotuuksia.     

 Moss’in omin sanoin: 

Kaksikymmentä vuotta sitten [vuonna 1974 – ja tämä haastattelu tehtiin vuonna 1994] minut palkattiin Memorial Sloane Kettering (MSK) Cancer Center´iin New York´in tieteelliseksi kirjoittajaksi, ja myöhemmin minut korotettiin yleisten asioiden apulaisjohtajaksi. Pian työni siellä aloittamisen jälkeen  vierailin vanhemman japanilaisen tiedemiehen, Kanematsu Sugiura´n luona, joka yllätti minut kertomalla työskennelleensä Laetril ´in (B17) kanssa, kun sitä pidettiin erittäin kiistanalaisena asiana syövän hoidossa  … väitettynä syövän parannuskeinona:

Totesimme tämän [laetrile’n tehokkuuden] ja kuitenkin meidän, julkisten asioiden hoidossa,  käskettiin lähettää julkisuuteen täysin vastakkaisia tiedonantoja sille, mitä olimme löytäneet tieteellisesti, ja kun vuodet vierivät ajattelin vain tätä asiaa ja 3 vuotta myöhemmin sanoin tämän kaiken omassa lehdistökonferenssissani, ja minut erotettiin seuraavana päivänä, ´hänen epäonnistuttuaan tekemästä vastuullista perustyötänsä´ => eli julkista valehtelemista yleisölle siitä,  mitä syöpätutkimuksen piirissä tapahtuu.     


Tri. Sugiura, ei koskaan kieltänyt omien tutkimustensa tuloksia [jotka osoittivat laetrile´n pysäyttävän syövän], siitäkin huolimatta, että häntä painostettiin tekemään niin.

Kun itse olin töissä MSK´lla, paljon erittäin outoja asioita alkoi tapahtua minulle; tämä havaintojen etäisyys sen välillä mitä minulle oli kerrottu, ja mitä hoidosta kirjoitettiin, ja erityisesti kemoterapiasta, ja siitä, mitä näin omin silmin.     

Huomautukseni FDA´n kieltoon

krebs2

" Pidettyäni aikamoisen tehokkaan esitelmän syövästä .. rikottiin tuulilasi autostani  palatessani San Franciscoon. Seuraavana yönä porttini lasi-ikkuna ammuttiin (300 mailin päässä ensimmäisestä ampumisesta). Poliisi totesi: "ehkä joku yrittää kertoa teille jotakin". Edesmennyttä  Arthur Harris´ia, lääkäriä, uhkaili kaksi salamurhaajamiestä jatkamasta laetril´in käyttämistä. Siitä ajasta lähtien olemme hajoittaneet työmme niin, että jos jompi kumpi meistä kahdesta menettää asemansa, se vaikuttaa vain lievän negatiivisesti ohjelmaamme." - Ernst T. Krebs

Ernst T. Krebs´in kerrotaan testanneen aikaisemmin laetrilin turvallisuutta injektoimalla sitä itselleen. Tämä tapahtui 1960-luvulla. Tri Krebs kuoli vuonna 1996 - 85 vuoden iässä.  

Ilmeisestikään MSK´n eläinkokeista ei löytynyt ainoatakaan myrkyllisyystodistetutkimusta  laetriilistä. Laboratoriorottien käynnistetyt syöpätilat parantuivat laetrililla eivätkä ne kuolleet hoitojen takia tai saaneet siitä haittavaikutuksia. Joten - miksi laetril asetettiin kieltoon? Jos se oli pelkästään tehotonta, niin tuosta vain -> näkemiin.

FDA olisi voinut luokitella sen GRAS-luokkaan (yleensä turvalliseksi määritelty), vaikkei syövän hoitoon hyväksyttynä. Kuinka ollakkaan, siellä on hyväksytty kuitenkin lääkkeitä, jotka ovat tappaneet monia.  

On johdonmukaista olettaa, että laetriili eli B-17-tabletit julistettiin pannaan siksi, että ne tehosivat paremmin kuin mikään lääke, jonka Big Pharma pystyi tekemään, ilman sivuvaikutuksia, ja paljon halvemmalla. Tämä olisi tehnyt vakavan loven syöpäteollisuuden korkeisiin rahallisiin voittoihin.

Tiesitkö, että kemoterapiaa omilla klinikoillaan ja vastaanotoillaan jakavat lääkärit maksavat tukkuhintaa kalliista kemoterapeuteista ja hinnoittelevat ne 50 - 100% kalliimmiksi ja lisäävät hintaan sitten vielä omat lääkärinpalkkionsa? Mutta pehmeitä aprikoosinsiemeniä voi ostaa repullisen hyvin halvalla. Kemoterapia tappaa kaikki solut, joihin se pääsee käsiksi. Tämä aiheuttaa monia ns. syöpäkuolemia - valtavirran lääkehoidoilla. 

Amygdaliini tarttuu ainoastaan syöpäsoluihin. Jos aprikoosinsienten kulutuksesi aiheuttaa huonovointisuutta tai johonkin epätavalliseen ilmiöön, vähennä niiden määrää. Ja pidä aisoissa sokerin käyttösi. Jotkut, joilla ei ole diagnosoitua syöpää, ottavat vain muutaman päivässä ennaltaehkäisevästi. Mutta katsoithan ylempää tämän australialaisen tarinan. Hän otti 30 hyvää luonnonmukaista siemenydintä päivittäin ilman sokeria dieetissään parantaakseen syöpänsä. .

Paul Fassa on vakinainen avustava kirjoittaja  REALfarmacy.com. ´issa. Hänen ärsyttävät eniten  Medical Mafia’n terveyskontrollointi sekä ruokateollisuuden sekä hallituksen säännöstelytoimistojen korruptiot. Paul’in urheat kirjoitukset terveysliikkeessä sekä maailmanlaajuisessa paradigman muutosliikkeessä ovat kuuluisia. Vieraile hänen blogissaan:  following this link  ja seuraa häntä   Twitter here.


Lähteet:
http://www.canceruncensored.com/dr-krebs-and-vitamin-b17/
http://www.cancertruth.net/apricot-seeds-laetrile/
http://www.naturalnews.com/027088_cancer_laetrile_health.html
https://www.youtube.com/watch?v=sKhzbcpI_ro#t=537
http://www.naturalnews.com/031336_laetrile_cancer_cells.html
http://www.naturalnews.com/035554_laetrile_cancer_cure_cyanide.html

Image

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti