maanantai 18. lokakuuta 2010

KOHUKIRJA PALJASTAA: NÄIN RUOKATEOLLISUUS VEDÄTTÄÄ MEITÄ

TÄNÄÄN JULKAISTU KIRJA  paljastaa mitä LISÄAINEITA meille elintarviketeollisuutemme syöttää:

Lue artikkelit:
http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?messageID=4223080

http://www.taloussanomat.fi/markkinointi/2010/10/16/kohukirja-paljastaa-nain-ruokateollisuus-vedattaa/201014362/135:
"Uusi Aitoa ruokaa -kirja (Atar) käy rajuin ottein suomalaisen elintarviketeollisuuden kimppuun. Kirjan tekijältä Mats-Eric Nilssonilta on aiemmin ilmestynyt kohua aiheuttanut teos Valhe lautasella.  
Hyökkäyksen kohteena ovat epämääräiset raaka-aineet ja lisäaineet, arominvahventeet, hiivauutteet, savuaromit, väriaineet jne.
Nilssonin kirjoja Den hemlige kocken ja Äkta vara on Ruotsissa myyty lähes 400 000 kappaletta, ja Ruotsin elintarviketeollisuus on joutunut jättämään tuotteistaan lisäaineita pois. Lisäksi se on joutunut karsimaan valheellisia mainoslauseitaan.
Nilssonin mukaan arominvahventeiden poistaminen on Ruotsissa edennyt jo niin nopeasti, että joidenkin ketjujen on ollut vaikea pysyä mukana kaikissa käänteissä........"

EVIRAN sisustolta löytyy tämä uskomaton Suomessa sallittujen LISÄAINEIDEN LUETTELO:

http://www.evira.fi/uploads/WebShopFiles/1198052345744.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti