keskiviikko 20. lokakuuta 2010

ROTARIX -, ROTATEQ-rokotteet, ynnä muuta rokotteista ja tiedon saannista

FDA toteaa GSK´n rokotteen aiheuttavan mahdollisia riskejä kuolettaviin suolisto-ongelmiin

 Dr. Joseph Mercola | 16.10. 2010 | 28,269 views

USA:n The Food and Drug Administration (FDA) totesi GlaxoSmithKline´n Rotarix-rokotteista Meksikosta tehdyistä alustavista tutkimustuloksista, että se voi lisätä riskejä saada vakavia suolisto-ongelmia, jotka voivat johtaa kuolemaan.
Väite julkaistiin FDA´n nettisivustolla ja siinä todettiin tutkimuksen näyttäneen, että lisääntynyttä suolen tuppeuman riskiä ilmeni 31 päivän kuluessa ensimmäisen Rotarix-rokotteen jälkeen. Suolen tuppeuma tarkoittaa sisälmysten irtivääntymistä tai tukkeutumista, ja se voi olla kuolettavaa.   
Rotarix´in ja Merck-lääketehtaan valmistaman vastaavan RotaTeq´in turvallisuutta ovat säännösten tekijät seuranneet huolellisesti siitä lähtien kun lääketehdas Wyeth´in toinen rokote poistettiin markkinoilta vuonna 1999, kun sen huomattiin aiheuttavan lisääntyviä määriä suolen tuppeumaa.

Lähteenä:


Tri. Mercolan kommentit:

GlaxoSmithKline'n  Rotarix-rokotteessa on ollut sen hyväksymisestä 2008 lähtien vitsauksena ongelmia, joista ei ole vähäisin tämä hälyttävä yhteys suolen tuppeumaan, mahdolliseen kuolettavaan suolisto-ongelmaan, jossa osa sisälmyksistä liukuu toiseen kohtaan. 

Ennakkotulokset Meksikon tutkimuksesta osoittavat lisääntynyttä riskiä sairastua suolen tuppeumaan 31 päivän sisällä Rotarix-rokotuksen ottamisen jälkeen ja tämä tapahtuu useimmiten ensimmäisten seitsemän päivän kuluessa. Valitettavasti rokote pysyy edelleen markkinoilla kunnes FDA:lla on mahdollisuus tarkastaa lopulliset tutkimustulokset joskus ensi vuoden puolella.

Kuitenkaan ei tarvitse kuin vain katsoa rotavirus-rokotteiden mennyttä historiaa huomatakseen katastrofin kehittyvän…..

Samanlainen rotavirus-rokote poistettiin markkinoilta juuri tästä samasta syystä

Rotarix´in on tarkoitus estää rotaviruksen aiheuttamaa sairautta, joka aiheuttaa ripulia ja elimistön kuivumista. Samanlainen suun kautta otettava rotavirus-rokote poistettiin todellakin markkinoilta vuonna 1999 sen jälkeen kun yhdeksän suolen tuppeumatapausta tapahtui rokotteen käytön ensimmäisten 7 markkinontikuukauden aikana (nine reports of intussusception occurred within the first 7 months), mikä on enemmän kuin kaksinkertainen määrä tapauksia, jotka oli kaikenkaikkiaan raportoitu edeltävinä seitsemänä vuotena. Sitten vuonna 2007 FDA myös antoi neuvoa antavan varoituksen RotaTeq´istä (= lääketehdas Merck´in rotavirusrokote). Mistä syystä? Suolen tuppeumavaaran takia (the risk of intussusception), jolloin 16:ssa raportoidussa, yhteensä 28:sta tapauksesta, tarvittiin kirurgisia toimenpiteitä vauvojen suolistoalueen korjaamiseksi.

Kun tämä rotavirus rokotteiden voittokulku on näin esitetty, on kauhistuttavaa, ettei FDA toimi kiireesti lasten suojelemiseksi, vaan tämä samainen Rotarix´in hyväksynyt virasto, - -vaikka ilmeni suuri määrä keuhkokuumeeseen liittyviä kuolemia ja kouristuksia  (pneumonia-related deaths and convulsions) rokotetuilla vauvoilla yhden tärkeimmän tutkimuksen mukaan.
Juuri tämä samainen virasto vain ”suositteli” lääkäreitä tilapäisesti keskeyttämään joksikin aikaa Rotarix´in käytön aikaisemmin tänä vuonna, sen jälkeen kun paljastui vakavia rokotteiden saastumisia…. .

Rotarix oli sikaviruksella saastunutta

Jos eivät suolen tuppeuman riskit ole vielä kyllin pahoja, niin tutkijaryhmä paljasti, että Rotarix oli saastunut “merkittävässä määrin” sikaviruksen DNAlla ("a substantial amount" of DNA from a pig virus).. 

Jokseenkin sattumalta, tri Eric Delwart kolleegoineen, joiden oli tarkoitus “näyttää, että elävä heikennetty rokote sisälsi vain odotettavissa olevia viraaleja genomeja eikä mitään muuta”, löysivätkin Rotarix´in sisältävän “merkittäviä määriä” porsaan cirovirus 1:stä. Merck´in Rotateq-rokotteen havaittiin sisältävän virusta, joka oli samanlainen kuin apinan retrovirus.

Sekä FDA´n että GlaxoSmithKline´n (GSK) tiedottajat väittävät edelleen, ettei saastumisesta ole paljastunut mitään turvallisuushaittoja, ainakaan vielä. Mutta mitä he aikovat sanoa? Rokotetta on jo annettu miljoonalle yhdysvaltalaiselle lapselle ja noin 30 miljoonalle kaikkialla maailmassa, ja heidän on elettävä edelleen tämän saastuneen rokotteen seuraamusten kanssa, olivatpa ne mitä tahansa.

Tutki asioita huolellisesti ennen kuin annat lapsillesi rotavirus-rokotteen

Selvästikin nämä rokotteet ja myös nämä kaksi yhä markkinoilla olevaa rokotetta aiheuttavat tarpeeksi vakavaa levottomuutta, että yleensä harvinaisesta suolisto-ongelmasta alkaa tulla aivan  liian jokapäiväinen.
Ennen kuin altistat lapsesi tälle mahdolliselle haitalle, sinun kannattaa hankkia tietoa rotaviruksen aiheuttamista haitoista … eli sairaudesta, jota tämän rokotteen on tarkoitus estää.

Rotavirus on hyvin tarttuva ja aiheuttaa yli 500 000 pienen lapsen kuolemaa vuosittain, vaikkakin enimmäkseen kehitysmaissa. USA:ssa rotaviruksesta aiheutuvia kuolemia on vuosittain vain ”useita tusinoita” FDA:n komissaari tri. Margaret Hamburg´in mukaan.  

Tyypillisesti tapahtuu, että kun lapsi USA:ssa sairastuu rotavirukseen, kuten useimmat sairastuvat, pelkkä lepo ja nesteiden juominen auttavat toipumaan siitä. Tämän infektion sairastaminen tuottaa lapsellesi myös luonnollisen, elinikäisen immuniteetin sairautta vastaan.  

Kuten  National Vaccine Information Center kirjoittaa:
" CDC (USAn terveysvirasto) arvioi, että 3-vuotiaaksi mennessä melkein jokainen yhdysvaltalainen lapsi on sairastunut kerran rotavirukseen. Kun lapsi on kerran sairastunut johonkin rotaviruslajiin, hän kehittää sille vasta-aineita ja saa joko elinikäisen immuniteetin sitä vastaan tai sairastuu tulevaisuudessa samaan rotaviruslajiin lievemmin.

Useimmat terveet lapset, jotka ovat sairastuneet useisiin erilaisiin rotaviruksiin elämänsä ensimmäisten vuosien aikana, kehittävät elinikäisen luonnollisen immuniteetin rotavirusinfektioita vastaan.

Joten useimmissa tapauksissa, jos elät kehittyneissä maissa, ei todellakaan ole tarvetta ottaa rokotusta lainkaan. Ja nytkin, kun rokotus on maailman laajuinen, rokotteella ei näytä olevan juuri mitään vaikutusta rotavirukseen sairastumisten yleisyyteen. NVIC´n mukaan

"Nykyään, kun melkein kaikki yhdysvaltalaiset lapset on rokotettu rotavirusta vastaan, ja huolimatta siitä, että on yritetty valmistaa hoitokeino lapsuusaikaiseen rotavirukseen liittyvään ripuliin, lasten sairaalahoitoon joutuminen tämän sairauden takia USA:ssa ei ole merkittävästi vähentynyt kahden viimeisen vuosikymmenen aikana.”

Jopa  GSK'n Web site (= GSK´n nettisivustolla) sanotaan oikein, että “Rokottaminen ROTARIX´llä ei tuota 100 %:sta suojausta kaikille rokotetuille.Tämä sivusto paljastaa myös tosiasian, että sen turvallisuutta ei ole todistettu kaikille lapsille:

"Turvallisuutta ja tehoa kroonisia maha-suolistovaivoja sairastaville tai ensi- tai toissijaisesti immuunipuolustusvajauksia sairastaville lapsille ei ole arvioitu.”  

Joten tämän nimenomaisen rokotteen ottaminen aiheuttaa lapsille vakavia riskejä eikä juuri lainkaan hyötyä
USA:n vanhempien kannattaa kysyä, otanko mieluummin riskin, että lapseni saa lievän sairauden, joka paranee levolla ja nesteiden juomisella – ja näin kehittyy elinikäinen immuniteetti – vai otanko riskin rokottamisesta, joka aiheuttaa heille ehkä kuolettavan suolistotukkeuman tai jonkin muun tuntemattoman haittavaikutuksen?
Tämän, kuten muidenkin rokotteiden ottamisten kanssa, on aina välttämätöntä punnita haittoja ja hyötyjä, koska usein huomaat niiden riskien nousevan korkeammalle.

Vetoan teihin

Älä jätä lukematta tätä loppuun! Tätä tulee tapahtumaan!

Kerro kaikille! Kerro ystävillesi, perheellesi! Pienellä ponnistuksella voit saada merkittäviä edistysaskelia säilyttääksesi vapautesi valita tehdä vapaaehtoisia terveyspäätöksiä, jotka vaikuttavat sinun ja lastesi tulevaisuuteen.

Eräs National Vaccine Information Center (NVIC)´n tavoitteista on säilyttää valinnanvapautesi sen suhteen, otatko ja milloin käytät rokotuksia. Osa tätä missiota, tätä rahaa tavoittelematonta lähimmäisenrakkautta on ollut taistelu oikeuksiesi puolesta: tehdä tietoisesti VAPAAEHTOISIA valintoja rokotusten ottamisesta vuodesta 1982 lähtien (USA:ssa).  …….

Mercola.com & NVIC pyhittävät marraskuun 1. – 6. päivät Rokotetietoisuudelle (= Vaccine Awareness Week)

Kauan suunnitelluin  yhteisin ponnistuksin yleisön tietoisuuden herättämiseksi tärkeistä rokotuksiin liittyvistä asioista tämän viikon aikana ( marraskuun 1-6, 2010), Mercola.com ja NVIC julkaisevat artikkelisarjoja ja haastatteluja kiinnostavista rokoteasioista Mercola.com´in uutiskirjeen tilaajille ja NVIC´n Vaccine E-newsletter´in lukijoille.

Viikon mittainen yleisön tietoisuuden ohjelma kerää myös varoja NVIC´lle, voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, joka on työskennellyt yli kahden vuosikymmenen ajan rokotevaurioiden ja kuolemantapausten ehkäisemiseksi kouluttamalla yleisöä ja suojelemalla  tietoihin perustuvaa rokotussopimusta.

Marraskuun 1.- 6. päivien Rokotetietoisuuden viikkoa (=Vaccine Awareness Week), jonka järjestävät  Mercola.com ja NVIC, seuraa kuukauden mittainen rokotetietoisuuden ponnistus lokakuussa, jonka äskettäin ilmoittivat Facebook´issa Gardasil-rokotteiden vaaroja tähdentävät vanhemmat.

Tämänsyksyinen kuuden viikon mittainen keskittyminen rokotuksiin auttaa parantamaan monien sellaisten amerikkalaisten tietoisuutta, jotka ovat ehkä epätietoisia siitä, että he voivat osallistua aktiivisesti rokotevaurioiden ja kuolemien estämisen edesauttamiseen ja laillisten vapaaehtoisten rokotusvalintaoikeuksiensa puolustamiseen.

Ja muista, että voit aina perehtyä Vaccines.Mercola.com ´n ja NVIC.org´in sivustoihin saadaksesi viimeisimpiä tärkeitä uutispäivityksiä rokotuksista

Samanlaisia linkkejä:Lähde suomennokselle:

                                                                      *****

 Näin siis nyt Amerikassa toimitaan aktiivisesti! Voisiko olla mahdollista järjestää joskus vastaavia tempauksia Suomessa - ROKOTUSTEN IHANNEVALTIOSSA? - Milloin suomalaiset vanhemmat saavat meiltä jo kauan salattua OIKEAA tietoa rokotteista lääkäreiltään ja Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitokseltaan? Ja milloin rokotekokeilujen ja rokotteiden kytkykaupat selvitetään kansalle suorin sanoin?

Suomalaiset lääkäritkin ovat nyt jonkin verran jo heränneet rokotusvaurioihin, kun ilmeni tämä narkolepsia-epidemia - täysin lääketehtaiden järjestämän sikainfluenssa-pandemian jälkeen.

Tri Mercola antaa tuossa edellä todella tärkeää tietoa rokotuksista. Varsinkin LUONNOLLISEN IMMUNITEETIN KEHITTYMISESTÄ, kun SAIRASTAA minkä tahansa tartuntataudin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti