keskiviikko 6. lokakuuta 2010

NÄIN MYÖS MEILLÄ SUOMESSA - (?)


NaturalNews.com

USA:n hallituksen salainen sopimus ihmisillä tehtävistä lääketieteellisistä kokeiluista ei enää ole vain salaliittovehkeilyä  

Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews Editor

(NaturalNews)  
On totuttu siihen, että jos puhuit Suuresta Hallituksesta, joka vehkeilee Big Pharman kanssa käyttäen ihmisiä koekaniineina eriskummallisiin lääketieteellisiin kokeisiin, ihmiset katsoisivat sinua kuin olisit joku hölmö. ”Voi eihän Amerikan hallitus koskaan tekisi mitään tuollaista,” he sanoisivat omahyväisesti itseluottamuksessaan, ja että heitä hallitaan myötätuntoisesti, rehellinen hallitus toimii ja tekee yhteistyötä naiivin-idealistien kanssa, jotka aina pyrkivät huomioimaan yleisen hyvän.
Ajattelepa heidän shokkiaan, kuinka ohut disinformaation verho nousi viime lauantaina, kun  annettiin tiedonanto, jossa USA:n hallitus (government) pyysi anteeksi viattomien guatemalalaisten tietoista tartuttamista sairauksilla, jotta voitaisiin tutkia antibioottien tehoa.  (http://www.naturalnews.com/029920_U...).

Aivan yhtäkkiä kaikki nuo ihmiset, jotka jotensakin uskoivat lääketieteen (medical science) todella suojelevan ihmisiä, järkyttyivät – ja olivat jopa häpeissään – huomatessaan, että heidän oma hallituksensa vehkeilisi lääketeollisuuden (industry) kanssa ja käyttäytyy tieten tahtoen tuolla lailla.

Tervetuloa reaalimaailmaan, ihmiset. Todellisessa maailmassa hallitukset ovat suuria maailmamme massamurhaajia. Kautta ihmishistorian ovat hallitukset runnelleet, kiduttaneet ja murhanneet ihmisiä enemmän kuin mitkään muunlaiset organisaatiot planeetalla. Ja käytännöllisesti katsoen kaikki tämä toiminta on oikeutettu sillä puolustuksella, että he ovat työskennelleet “tehdäkseen maailmasta paremman paikan”.     
Samaa linjaa käyttää nykyään lääketeollisuus (Big Pharma). Heidän kaikki lääketieteelliset kokeilunsa (medical experiments) viattomilla lapsilla, odottavilla äideillä, mustilla ihmisillä, vangeilla ja sotilailla on suunniteltu ”auttamaan heitä löytämään uusia parannuskeinoja”, kuten he väittävät. Katso koko lista tästä linkistä: http://www.naturalnews.com/022383_N...

Todistusaineistoa systemaattisista hallituksen ja lääketeollisuuden vehkeilyistä

Tämä äskeinen tunnustus vakaasti mielessäni, käynpä suoraan systemaattisesti aiheeseen: salainen hallitus-lääketeollisuus-sopimus.

Nyt on myönnetty tosiasia, että USA:n hallitus vehkeili farmaseuttisen lääketeollisuuden (pharmaceutical industry) kanssa tehdäkseen lääkekokeiluja  (experiments) viattomilla uhreilla. (Tämä on muuten tiedetty jo kauan, kauan aikaa, vaikka vasta nyt valtavirta on alkanut myöntää sen.) Joten siis USA:n hallitus on todellakin sekaantunut “vehkeilyihin (=salaliittoihin)” lääketeollisuuden kanssa. Ja tämä tarkoittaa, että sellaisia raportteja kuin tällaisia salaliittoteorioita ( conspiracy theories) ei enää voi puhaltaa tiehensä pelkkinä ”salaliittoteorioina”("conspiracy theories") --  termi, jota skeptikot kylvävät ympärilleen yrittäen teeskennellä, ettei meidän maailmassamme ole mitään salaliittojen kaltaista ilmiötä.

”Salaliitto” tarkoittaa yksinkertaisesti kahta tai useampaa osapuolta tekemässä salaista yhteistyötä toteuttaakseen jonkin tietyn asian. Kun ymmärrät tämän, selviää, että melkein kaikki Big Pharmassa sisältää nykyään jonkinlaisia salaliittoja … salalilua manipuloiduista tuloksista, salailua FDA:n hyväksymisen saamiseksi, salailua piilottaa negatiiviset tutkimustulokset (studies), salalua lääkäreitten lahjonnasta (doctors) ja niin edelleen. Se, mitä sanotaan ”moderniksi tieteeksi” rakentuu itse asiassa useista kerrostumista epärehellistä salalilua, jotka pitää vielä tulevaisuudessa paljastaa ja tuoda esiin.
Nyt kun tiedämme USA:n hallituksen sekaantuneen salaliittoon Big Pharman kanssa (koska Guatemalan tapaus on vain yksi paljon suuremmista samanlaisista salailuista), voimmekin kysyä: “Onko USA:n hallitus edelleen salaliitossa Big Pharman kanssa saadakseen toteutettua jonkin erityisen asian?”

Lääketieteen salailut jatkuvat

Vastaus tähän on ilmiselvää niille, jotka tarkkailevat: KYLLÄ näin on! Näet tämän hyvin peittelemättä kahdesta asiasta:
#1) Rokotteet
#2) Veden fluoraus (suom. huom.USA:ssa käytössä)
Molemmissa tapauksissa hallitus hyödyntää amerikkalaisten salailemista  (American people),aivan kuin he olisivat ihmiskoekaniineja (guinea pigs). Ei rokotteille eikä myöskään veden fluoraamiselle (fluoridation) ole yksinkertaisesti mitään oikeaa tieteellistä näyttöä näiden myrkyllisten kemikaalien lääketieteellisetä hyödystä ihmisille; ja tosiasiassa sekä fluoridien kannattajat että kausi-influenssarokotteiden valmistajat tulevat myöntämään, ettei ole ole tehty mitään päteviä tutkimuksia, jotka näyttäisivät, että heidän tuotteensa (products) olisivat turvallisia tai tehokkaita. Sen sijaan niitä dumpataan väestölle jonkinlaisen suuren lääketieteellisen kokeen nimissä, jotta nähtäisiin mitä tapahtuu (ja saataisiin rahaa).  
USA:n hallitus on täysin tämän yrityksen takana, kuten hyvin tiedätte. Niin myös useimmat osavaltiot ja paikallishallinnot. Näethän ettei vain USA:n hallitus käytä tietoisesti amerikkalaisia koekaniineina lääketieteellisiin kokeisiin; vaan nyt se yhdistää nämä lääketieteelliset kokeet törkeisiin propagandakampanjoihin, joilla yritetään saada yhä enemmän ihmisiä tähän epäreiluun kokeiluun. Kiirehtikää jokainen ottamaan rokotus! Haluamme saada selville mitä tapahtuu, kun sata miljoonaa herkkäuskoista antaa rokottaa itsensä viraaleilla DNA-fragmenteilla, jotka on kasvatettu pilaantuneissa kananmunissa ja sairaissa eläimissä….   

He eivät itseasiassa näytä välittävän paljoakaan siitä, mitä tapahtuu testattaville (sinulle tai minulle). Se, mitä he todella haluavat saada aikaan, on vastenmielisten tulojen (profits) anastaminen farmaseuttisille (companies) ja kemiallisille yhtiöille, jotka valmistavat näitä tuotteita. Koehan ei todellakaan ole mieletön. Sillä on tarkoitus: Kerätä lisää rahaa!

Esitä ystävillesi tämä kysymys

”Uskotko USA:n hallituksen vehkeilevän farmaseuttisen teollisuuden kanssa aikoen salaa tartuttaa viattomia ihmisiä tappavalla sairaudella (disease), jotta he voisivat siten tutkia uuden lääkkeen tehokkuutta?”

Jos he vastaavat ”EI” he ovat aika tavalla pimennossa tämän asian suhteen. Kerro heille tehdystä kokeesta Guatemalassa. Aukaise heidän silmänsä sille samaisen hallituksen todellisuudelle, joka nyt toteuttaa terveydenhuoltouudistustaan (health care). Auta heitä ymmärtämään, ettei terveyden huoltoon (health) voi luottaa, etkä voi luottaa (Big Government) Suuren Hallituksen käsiin elämääsi , koska se ei oikeasti arvosta ihmiselämää. Tosiasiassa he käyttävät ihmiselämiä hyväkseen farmaseuttisen lääketeollisuuden koemateriaalina.

Kun älykäs henkilö tajuaa tämän totuuden, hän alkaa kysellä kysymyksiä: onko joukkomurhia tekevän hallituksen soveliasta tehdä tällaisia terveydenhuoltojärjestelmiä; kytkeytä “kuoleman-raadin” päättäjiin; hyväksyä vaarallisia lääkkeitä sen metodina; hyväksyä kokeiluvaiheissa olevia rokotteita (vaccines), joita ei koskaan ole tieteellisesti tutkittu.  Oikea skeptikko vetäisi epäilemättä sen johtopäätelmän, että hallitukseen, joka on jo osoittanut olevansa vastuuton ihmiselämän vartija, ei pidä uskoa, kun se johtaa koko lääketieteellistä järjestelmää – juuri sitä lääketieteellistä järjestelmää muuten, joka on syyllistynyt käyttämään salaisesti ihmisiä laboratoriorottina mahdollisesti tappavissa lääketieteellisissä kokeissa.

Kun USA:N hallituksen annetaan järjestää terveydenhuoltomme, se on melko sama asia, kuin jos lastenhätyyttelijän annettaisiin ohjata naapurustossasi vartiontijärjestelmää. Tosiaankin: heitä tarkkaillaan. Mutta ei ehkä sillä tavalla kuin haluaisit.

Vakavasti puhuen, meidän kaikkien täytyy tehdä tama tärkeä kysymys: Jos USA:n hallitus on salaisessa yhteistyössä Big Pharman kanssa tartuttaen luottavaisia ihmisiä tappavilla taudeilla vain tutkiakseen antibioottien (antibiotic) tehoa, jotta niitä voitaisiin myydä suurilla voitoilla; mitä muuta nämä instituutiot kykenevätkään tekemään?  

Vastaus tähän on päivänselvä, vaikka hyväksymmekin sen vastahakoisesti. Suuri Hallitus ja Suuri Lääketeollisuus, jos niille annetaan lupa kontrolloida elämäämme, tulee tuhoamaan elämämme käyttäen meitä omiin pimeisiin tarkoituksiinsa. Tämä on totta niin Georgiassa kuin Guatemalassakin  ja jos mitkään, niin “lääketieteen” pimeän sateenvarjon alla tehdyt rikokset ovat vain entisestään pahentuneet 1940 luvulta lähtien. Nykyään Big Pharma on  saanut kymmeniä  miljoonia lapsia ja aikuisia käyttämään psykiatrisia lääkkeitä (drugs); sairaalat tekevät satoja tuhansia tarpeettomia leikkauksia joka vuosi; lääkärit jakelevat miljardeja annoksia vaarallisia reseptilääkkeitä… ja USA:n hallitus vain katsoo vierestä ja julistaa, että tämä kaikki on täysin turvallista. Itse asiassa parempaakin kuin turvallista, -- se on jopa sinun parhaaksesi!

Jos olet edelleen sitä mieltä, ettei USA:n hallitus tee (running) lääketieteellisiä kokeita ihmisillä, se johtuu siitä, että sinä OLET se koe.   

AMERIKKALAISET OVAT NYT KOEROTTIA 

                                             *****

Mitenkäs tämä sopiikaan meille Suomeenkin! Meilläkin tehdään terveydenhuoltouudistusta ja "ruokalautasemme" uudistusta. Uusi ruokalaitasemme ei taida vieläkään noudattaa viimeisimpiä tutkimustuloksia vaan seuraa edelleenkin vuosikymmeniä sitten tehtyjä tutkimuksia uudempien sijasta. Ja meiltä kavennetaan edelleen vaihtoehtoisten hoitojen ja ruokamme(?) valinnanvapautta.   
   Terveydenhuollon kustannukset ovat jo pilvissä. Kuitenkin meillä on erittäin paljon toimivaa lääkärienkin antamaa vaihtoehtoista hoitoa, jos vain saisimme sen käyttöömme LAILLISESTI. Monet lääkärimmekin ovat tuskastuneita tilanteeseen. Muut maat maailmassa ja jopa EU:ssa harjoittavat tuloksellisesti vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä.
  THL:n salailevaa kantaa sikainfluenssarokotteen aiheuttamista narkolepsiatapauksista ei saa vaieta kertomalla, ettei se johdu rokotuksista. On aika vaatia heiltä avoimuutta. Ja korvauksia vahingoista kärsineille, koska lääketehdas on saanut vapautuksen vastuustaan!

   Googlettamalla ISOMAGNEETTI-lehden viimeisen numeron 40/2010 ja lehteilemällä sitä eteenpäin löytyy Riikka Söyringin oivallinen artikkeli Rokotteet aiheuttavat sairauksia ja Miksi media vaikenee rokotehaitoista? 
 Lainaus viimeisestä artikkelista:
         " Jokainen Euroopan maa joutui allekirjoittamaan lääkeyhtiön kanssa sopimuksen, joka määrittelee mitä hallitukset saavat kertoa rokotteen haittavaikutuksista. Asiat, joista saa kertoa julkisuudessa, luetellaan ns. Vihreässä listassa. Punainen lista määrittelee asiat, joista ei saa kertoa.
   "Asioita, joista ei saa kertoa, ovat rokotteen välilliset ja suorat haittavaikutukset, joita aiheuttavat rokotteen sisältämät kiistanalaiset skvaleeni ja elohopea. Suomessa, kuten Ruotsissakin käytettiin adjuvantillista Pandemrix-sikainfluenssarokotetta (valmistaja GlaxoSmithKline,GSK).
  "Sopimuksen mukaan valmistaja saa julkaista tutkimustulokset tästä laajamittaisesta ihmisillä tehdystä kokeesta ensimmäisenä.
  "Sopimukset vahvistavat, että rokotteista oli olemassa ennakko-ostosopimus jo vuodelta 2006: rokotteista oli kestotilaus sen varalta, että Maailman Terveysjärjestö WHO julistaa pandemiahälytyksen kuutostason. Kun "uudentyyppinen" A/H1N1-virus ilmaantui, WHO muutti epidemiamääritelmää (toukokuussa 2009) pudottamalla kriteriaa "suuresta määrästä sairastuneita ja tautiin kuolleita". Hallitukset joutuivat sen tosiseikan eteen, että rokotetilaukset täytyy tehdä, oli tarvetta tai ei. 
   "Euroopan Neuvoston 4.6.2010 julkaisema väliraportti paljastaa, että WHO:n ja sen pandemia-erikoisryhmien, kuten ESWIn ja SAGEn, toimintaa rahoittavat lääkeyhtiöt.
   "GSK:n omilta työntekijöiltä vaadittiin allekirjoitusta erilliseen sopimukseen. Sopimuksessa painotettiin, että rokotusohjelma vastaa tutkimusta ihmisillä tehtävästä kokeesta. Sen vuoksi oli tärkeää kerätä reaaliaikaista dataa rokotteen turvallisuudesta ja tehosta.
   "Jokaisen työntekijän oli pakko allekirjoittaa sopimus. Sopimuksessa työntekijä vakuutti olevansa tietoinen rokotteen mahdollisista haitoista. Sopimuksen mukaan työntekijät olivat tietoisia, että rokotuskampanja oli laajan skaalan koe, jossa selvitettiin mitä ja millaisia haittavaikutuksia silloisessa kehitysvauheessa olevalla rokotteella olisi.
   " ´Olen tietoinen siitä, että lääkevalmistaja on saanut lain edessä immuniteetin siltä varalta, että haittavaikutuksia ilmenee, ja en sen vuoksi voi esittää vaatimuksia GSK:ta vastaa; olen myös tietoinen siitä, että laki suojelee rokotteen jakelijaa laillisilta seurauksilta´.......... "

 Artikkeleissa on täydelliset lähdeluettelot.

 
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti