tiistai 3. toukokuuta 2011

ROKOTATKO TÄMÄNKIN JÄLKEEN ITSESI JA LAPSESI ?

Tämä tuhoisa erehdys voi tuhota immuunipuolustusjärjestelmäsi

 Dr. Mercola | 29.4. 2011 | 178,297 views

Rokotteet voivat sisältää eläviä tai tapettuja laboratoriossa muunneltuja mikro-organismeja ja myös karsinogeenejä = syöpää aiheuttavia ainesosia, raskasmetalleja ja muunneltuja proteiineja. Äskeiset uutiset saattavat antaa viitteitä ennalta aavistamattomista seurauksista, joita tapahtuu, kun injektoidaan tällaisia cocktaileja kehoon.

Ruotsalaisen tutkimuksen tulokset osoittivat karkeasti arvioiden 400 %:in narkolepsiariskin lisääntymistä lapsilla ja aikuisilla, jotka ottivat Pandemrix-rokotteen. Tulokset ovat samanlaisia kuin suomalaisessa tutkimuksessa löydetyt tulokset.

Ruotsalaisen Läkemedelverket´in mukaan::

“Meneillään olevan inventointitutkimuksen …odotetaan edelleen antavan lisätukea näille tuloksille…ja ne edistävät osaltaan toivottavasti  uuden tiedon saantia sairauden kliinisestä etenemisestä ja sen mahdollisista haittatekijöistä. Tulosten odotetaan olevan saatavilla tänä kesänä

Lähteenä:

 
Tri Joseph Mercolan kommentit:

Kuten tiedätte, terveysviranomaiset ympäri maailman väittävät kiihkeästi, että rokotteet ovat turvallisia, huolimatta siitä, mitä todellisessa maailmassa tapahtuu. Uudestaan ja uudestaan painetaan villaisella rokotteiden aiheuttamat vakavat haittavaikutukset ja ne lakaistaan maton alle “satunnaisina”.

Mutta kuinka monta sattumaa pitää tapahtua ennen kuin kaava tulee ilmi, ja kuinka kauan sitä tuijotetaan ennen kuin tunnistetaan sen todella olevan olemassa?

On kaikin tavoin tarkoituksenmukaista kuvata kaikki rokotusreaktiot pelkäksi sattumaksi; lakaisemalla ne sivuun tämänlaisilla kommenteilla: ”he olisivat sairastuneet joka tapauksessa alttiutensa takia”.

Jos kuitenkin ottaa todella aikaa ja tutkii jo käytössämme olevaa informaatiota lääketieteellisistä tutkimuksista ja sairaustilastoista, on aivan selvää, että kaava tuijottaa suoraan meitä silmiin. Pähkinänkuoressa: tämä kaava voidaan esittää lyhyesti sanomalla, että rokotteet heikentävät terveyttä ja pahentavat terveydentiloja.

Rokotusten aiheuttamien sairauksien kaavat

On olemassa kaikenlaista tutkimusta, joka osoittaa, että rokotteet voivat aiheuttaa ja todella aiheuttavat tai lisäävät sairauksia – joko sitä sairautta, jota vastaan rokotteen oletetaan suojaavan, tai muita sairauksia.

Tässäpä muutamia esimerkkejä, jotka olen aikaisemmissa artikkeleissani selostanut:
 • Lasten rokottaminen vesirokkoa vastaa voi lisätä sairastumista aikuisena vyöruusuun.(Vaccinating children against chickenpox can increase the risk of adult shingles) Vyöruusu, joka tunnetaan myös Herpes zoster ´ina, on kivulias, polttava, äkillinen ihottuma, joka voi olla vaarallinen iäkkäille. Britain's Public Health Laboratory Service (PHLS)´in tutkijoiden mukaan: - jos rokottaminen saattaakin säästää tuhansia elämiä jolloinkin, tuhannet iäkkäät henkilöt voivat kärsiä vyöruusun kivuliaista vaikutuksista ja kuolla ennen aikojaan sen aiheuttamiin lisätauteihin. On todella mielenkiintoista, että tämän yleensä harmittoman lapsuusajan sairauden rokotusstrategian uudelleenarvioinnin sijasta, farmaseuttinen lääketeollisuus on vastannut kehittämällä senioreille vyöruusurokotteen  (creating a shingles vaccine for seniors). Rokotteen on muutamien tutkimusten mukaan osoitettu estävän vyöruusutapauksista noin puolella.
 • Marylandissa vuonna 2001 vesirokkoepidemiaan sairastuneista lapsista 75 % oli saanut rokotteen tätä sairautta vastaan (75 percent of the affected had been vaccinated).
*    Samoin viime vuonna, USAssa koettiin suurin vuoden 2006 jälkeen  tapahtunut                                       sikotautiepidemia. Enemmän kuin 1 000 ihmistä New Jerseyssä ja New Yorkissa sairastui, ja    
      kuitenkin 77 % sairastuneista oli rokotettu sikotautia vastaan (77 percent of those sickened were  
      vaccinated against mumps).
 • Vuonna 2007 ilmeni, että Prevnar-rokote, jota käytettiin keuhkokuumetta, aivokalvontulehdusta ja kuolettavia verisuoni-infektioita vastaan nuorilla lapsilla, on päästänyt valloilleen superbakteerin, joka on resistentti kaikille nykyään käytössä oleville antibiooteille (unleashed a superbug that is resistant to all currently available drugs).
Yhdysvaltalainen Prevnar annetaan vauvoille neljänä annoksena 2 kuukauden ja 15 kuukauden välisenä aikana. Se sisältää seitsemää 90:stä omituisesta streptokokkilajista, ja vaikka seitsemän lajin aiheuttamat sairaudet ovat vähentyneet, laji, jota kutsutaan 19A:ksi, on kehittänyt supervastustuskyvyn ja leviää nyt.
Tietyt rokotteet on myös liitetty 1-tyypin diabeteksen lisääntymiseen useissa tutkimuksissa. Yksi sellainen tutkimus julkaistiin vuonna 2003 (One such study, published in 2003). Siinä tutkittiin edelleen tätä yhteyttä, ja sen tuloksena oli, että joukko 1-tyypin diabetes mellitus (T1DM) tapauksia saattaa linkittyä kuuteen eri rokotteeseen:  haemophilus influenssa B (HIB), hinkuyskä, MPR, ja Calmette-rokotteeseen (BCG vaccine). -  Kirjoittajat totesivat:  


"Joukon T1DM-tapausten tunnistamisten tutkimukset tapahtuivat ajallisesti vastaavasti ja näyttävät linkittyvän hemofilus-rokotteen antoon jaT1DMn esiintymiseen. Äskeiset löydöt viittaavat, että on ilmennyt myös monia T1DM-tapauksia hinkuyskä-, MPR- ja BCG-rokotusten jälkeen 2-4 vuotisissa jälkiseurannoissa. Tieteellinen materiaali on yhdenmukaista monien seurantatutkimusten kanssa sikotautien ilmaantumisseurannoissa sellaisten T1DM-potilaiden lisääntymisenä, joilla oli antipankreaattisia  autovasta-aineita".
 • 1960-luvun lopulla kehitteillä ollut koerokote  (the RSV (respiratory syncytial virus = hengitystie-solusitkosrokote ) vaccine) tappoi kaksi vauvaa, ja pöyristyttävät 80 % kaikista rokotteen saaneista lapsista joutui sairaalaan vakavan hengitystiesairauden takia
 • Kahdeksan vuotta myöhemmin julkaistu raportti päätteli, että tämän pohjattoman epäonnistumisen syy oli se, etteivät lasten vasta-aineet sitoutuneet inaktivoituun virukseen tuottaakseen suojaavaa puolustuskykyvastetta, tarkoittaen täten sitä, että immuunipuolustusjärjestelmä ei pystynyt tunnistamaan infektoivaa tunkeutujaa. Sen sijaan kuollut virus kiersi koko heidän kehossaan laukaisten massiivisen kohtauksen imuunipuolustusjärjestelmässä.    
 • Tämä viimeinen esimerkki on osa ja kokoelmaa siitä, mitä rokotteiden turvallisuuden  puolestapuhujat ovat opettaneet myös muista rokotteista – että ne voivat kehittää vakavia terveysongelmia henkilöille, joille on injektoitu laboratoriossa muunneltuja mikro-organismeja, jotka pystyvät saamaan aikaan tuhoa puolustusjärjestelmässä. Ja kun useita rokotteita annetaan yhtäaikaisesti tai hyvin pian peräkkäin, niiden yhteisvaikutus voi musertaa täysin lapsen kehittyvän immuunipuolustusjärjestelmän (overwhelm your child's developing immune system).

Narkolepsia —Viimeisen influenssarokotteen nyt varmistettu sivuvaikutus

Viime vuonna Ruotsi ja Suomi tekivät hälytyksen, kun suhteettoman suuri määrä nuoria kehitti yht´äkkiä narkolepsian, kun heidät oli rokotettu H1N1-sikainfluenssarokotteella. Muutkin Euroopan maat, kuten Ranska, Saksa ja Norja, raportoivat tapauksia harvinaisista nukahtamissairauksista, ja tämän takia EU:ssa ryhdyttiin tekemään tutkimuksia. 

Ruotsin Lääkelaitos (Läkemedelsverket) aloitti tutkimuksensa elokuussa 2010. Niiden tulokset on nyt julkaistu (the results of which are now published).

Päätelmä?

Pandemrix-rokote H1N1-sikainfluenssaa vastaan lisää narkolepsiaan sairastumisriskiä lapsilla ja alle 20-vuotiailla 400:lla prosentilla.

Jokaista 10 000 rokotettua lasta/nuorta kohti 4.06 sai lopulta narkolepsiadiagnoosin, verrattuna normaaliin esiintymiseen, joka on 0.97 tapausta 100 000:sta. Tämä tarkoittaa, että jokaista 100 000 rokotettua lasta kohti, kolme kehittää takuuvarmasti narkolepsian rokotuksen seurauksena.

Myös Suomi teki tutkimuksen (Finland also conducted an investigation) Pandemrix-rokotteesta. Siellä rokotteen todettiin lisäävän narkolepsian riskiä 900:lla prosentilla lapsilla ja alle 19-vuotiailla nuorilla!
Näitten tutkimusten seurauksena Ruotsin Lääkelaitos päätti, että rokotteen käyttö lapsilla ja nuorilla tulisi lopettaa.

Pandemrix-rokotetta ei oltu lisensoitu käyttöön Yhdysvalloissa, ja ketään täällä lisensoidun influenssarokotteen saanutta ei vielä ole voitu yhdistää narkolepsiaan. Toisaalta tämä todistaa vain sen, kuinka vähän kukaan oikeasti tietää rokotteiden ja terveyden välisestä vuorovaikutuksesta, ja kuinka helposti asiat voivat mennä vinoon.

Vuoden 2010 influenssarokotteiden muita haitallisia vaikutuksia ympäri maailmaa

Kuten voinette muistaa, myös Australia pidättäytyi tilapäisesti kausi-influenssarokotusohjelmastaan alle 5-vuotiaiden suhteen (Australia also temporarily suspended its seasonal flu program for children under the age of five) viime vuonna, löydettyään edellisvuosiin verrattuna epänormaalin määrän sivuvaikutuksia 12 tuntia nuorten lasten rokottamisten jälkeen. Sivuvaikutuksina oli korkeaa kuumetta ja kouristuskohtauksia

Eräs 1-vuotias lapsi joutui myös koomaan saatuaan influenssarokotuksen. Kuitenkin Australian terveysvirasto jatkoi kausi-influenssarokotuksien antamista pienille lapsille (Australian Department of Health resumed seasonal flu vaccinations) todeten, että “tavallista yleisemmät kuumeet ja kuumekouristukset näyttävät rajoittuvan Fluvax-rokotteeseen”, ja he neuvovat vanhempia yksinkertaisesti rokottamaan lapsensa jollain toisella influenssarokotteella.

Viime vuoden elokuussa myös Korea Herald raportoi (the Korea Herald also reported), että lähes 2 600  sikainfluenssarokotteeseen liittyvää haittavaikutusta oli raportoitu Korea Centers for Disease Control and Prevention´ille. Siellä haittavaikutuksina olivat olleet kuumeet, päänsäryt ja allergiset reaktiot sekä 10 kuolemaa.  

Yhdysvalloissa H1N1-sikainfluenssarokote on nyt yhdistetty tilastollisesti epänormaalin korkeisiin keskenmenolukuihin (abnormally high rates of miscarriage) ja kuolleina syntyneisiin lapsiin.

Miksi rokotukset voivat olla niin vaarallisia

Rokotuksen otaksuttu tarkoitus on auttaa kehittämään immuniteetti sellaisia mahdollisesti haitallisia organismeja vastaan, jotka aiheuttavat tauteja ja sairauksia.

Kehosi immuunijärjestelmä on kuitenkin jo suunniteltu tämän tekemiseen vastauksena organismeille, jotka tunkeutuvat kehoon luonnollisesti.   .

Useimmat sairauksia aiheuttavat organismit pääsevät kehoon nenän, suun, keuhkojen tai ruuansulatuskanavan limakalvojen läpi – EIVÄT injektion kautta.  

Näillä limakalvoilla on oma immuunijärjestelmänsä nimeltään IgA-immuunijärjestelmä. Se eroaa kehoon injektoidulla rokotteella aktivoidusta järjestelmästä. IgA- immuunijärjestelmä on kehon ensisijainen puolustusjärjestelmä. Sen tehtävänä on torjua tunkeutuvat organismit sisääntulopaikoissaan joko heikentämällä tai jopa eliminoimalla ne aktivoimatta koko kehon immuunijärjestelmää.   

Kun virus on kuitenkin injektoitu rokotteella kehoon ja erityisesti kun siihen on lisätty immuuniadjuvanttia, IgA- immuunijärjestelmä ohitetaan ja kehon immunijärjestelmä antaa takaiskun täyttä vauhtia rokotuksen seurauksena. Adjuvantit voivat laukaista ei-toivottuja immuunireaktioita, koska ne voivat saada immuunijärjestelmän ylireagoimaan rokotteeseen, joka sisältää organismeja, joita vastaan juuri oli tarkoitus rokottaa.

Älä käsitä väärin; organismien injektoiminen kehoosi ärsyttämään immuniteetin syntymistä on vastoin luontoa, ja rokotuksella on suunnaton mahdollisuus vahingoittaa terveyttä (vaccination carries enormous potential to do serious damage to your health).

(Rokotteilla) keinotekoisesti hankitun immuniteetin ongelma

Koska rokotteet kiertävät luonnollisen, ensisijaisen, puolustuksen (IsA-immuunijärjestelmän), ne eivät koskaan ole 100 %:sesti suojaavia, koska ne saavat aikaan vain tilapäisen, tyypillisesti vähäisemmän immuniteetin verrattuna siihen, minkä keho saisi luonnollisesta sairauden tartunnasta ja sen jälkeisestä parantumisesta.

Useiden lastensairauksien, kuten esim. sikotaudin, ollessa kyseessä vastustuskyky on tavallisesti pysyvä  (immunity is typically permanent), kun saat sen ja paranet siitä lapsuudessa. Barbara Loe Fisher´in, the National Vaccine Information Center´in toimitusjohtajan ja perustajajäsenen, sanoin:

"Rokotteiden tarkoitus on narrata kehon immuunipuolustusjärjestelmää tuottamaan antibodeja vastustamaan virus- ja bakteeri-infektiota samalla tavalla, kuin itse tautiin sairastuminen  todellakin tuottaa sille tulevaisuudessa immuniteetin.

Mutta rokotteet tuovat ihmiskehoon epätyypillisiä, laboratoriossa muunneltuja eläviä viruksia ja heikennettyjä bakteereita yhdessä kemikaalien, metallien, lääkkeiden ja muitten lisäaineiden, kuten formaldehydin, alumiinin, elohopean, natriunglutamaatin, natriumfosfaatin, fenoksietanolin, gelatiinin, sulfiittien, hiivaproteiinin, antibioottien kanssa sekä lisäksi tuntemattomia määriä eläin- ja ihmissoluviljelmistä tullutta RNAta ja DNAta

Kun luonnollinen parantuminen useista infektiotaudeista stimuloi tavallisesti elinikäisen vastuskyvyn syntymisen, niin rokotteet saavat aikaan vain tilapäisen suojan ja useimpia rokotteita tarvitseekin antaa vahvistusannoksina, jotta saataisiin aikaan keinotekoinen, rokotteilla aiheutettu vastustuskyky.  
Tosiasia, että ihmisten valmistamilla rokotteilla ei voida toistaa kehon luonnollista sairastumiskokemusta, on yksi tärkeimmistä asioista niiden tahojen välisessä kiistassa, jotka pitävät kiinni näkemyksestä, että ihmiskunta ei voi elää ilman massiivista useiden rokotteiden käyttöä, ja niidentahojen näkemyksestä, jotka uskovat, että rokotteiden jatkuva käyttö vaarantaa vakavasti ihmiskunnan biologista loukkaamattomuutta.

Onko siis todella parempi suojata lapsia kaikkia tulehdussairauksia vastaan varhain elämässä rokotteiden antamalla  huonommalla tilapäisellä vastustuskyvyllä? Olisiko terveyden lasten enemmistölle parempi kohdata tietyt tartuntataudit lapuudessa, varsinkin jos ne ovat tavallisesti lieviä kuten vesirokko, ja saada heidät näin kehittämään itselleen vahva, pitkäikäinen vastustuskyky?
Rokotuskäytännön kannalta on tämä toinenkin tärkeä kysymys: ovatko vai eivätkö rokotteiden aiheuttamat komplikaatiot (lisätaudit) ole viimekädessä useampien kroonisten sairauksien ja kuolemien aiheuttamia kuin tartuntataudit? Valitettavasti tällaisia tutkimuksia ei ole tehty, mutta silti on kasvavaa näyttöä siitä, että liian monien rokotteiden antaminen aiheuttaa terveyden huonontumista sellaiselle kasvavalle lapsi- ja aikuisjoukolle, joka oli muuten tervettä ennen yhden tai useamman erilaisen rokotteen ottamista.”

Injektoisitko itseesi tietoisesti myrkkyjä?

Pääasiallinen “aktiivinen” ainesosa rokotteessa on joko tapettu bakteeri tai elävä virus, jotka on heikennetty. Kuitenkaan nämä eivät ole rokotteiden ainoita ainesosia. Kaikki rokotteet sisältävät myös joukon kemikaaleja, joista jotkut ovat myrkyllisempiä kuin toiset. Useimmat kausi-influenssarokotteet esimerkiksi sisältävät 25 ug elohopeaa myrkyllisessä määrin (dangerous levels of mercury) tiomersaalin muodossa, joka on rokotteen säilöntäaine. Elohopean tiedetään olevan neurotoksinen (=hermomyrkky) ja tiomersaalia sisältävien rokotteiden on todettu olevan yhteydessä  pitkäaikaisiin tunto-, hermo-, motoriikka- ja käytösperäisiin toimintahäiriöihin.(Alumiini on toinen neurotoksinen aine, jota käytetään joissakin rokotteissa adjuvanttina ja sen on todettu olevan yhteydessä neurologisiin ongelmiin, kuten Alzheimerin tautiin ja dementiaan.) Voit vain kuvitella mahdollista aivovauriota, jolle altistat itsesi, jos otat kausi-influenssarokotuksen joka ikinen vuosi!

Mutta tiomersaali ei ole ainoa influenssarokotteisiin liittyvä huoli. Vaarana taistelussa ovat myös immuuniadjuvantit, kuten skvaleeni tai alumiini (squalene tai aluminum). (Alumiiniadjuvantit ovat käytössä USAssa hyväksytyissä inifluenssarokotteissa, kun taas muissa maissa on hyväksytty skavaleenin lisääminen adjuvantiksi.)

Muita myrkyllisiä eri rokotteista löydettyjä aineita (toxic substances found in various vaccines) mm.:

                     Etyleeniglykoli (jäänestoaine
Triton X100 (pesujauhe)
                    Formaldehydi – tunnetusti syöpää                         aiheuttava aine  
Natriumglutamaatti (MSG)
                    Neomysiini,           
                   streptomysiini                                                       (antibiootteja)
Fenoli (karbolihappo)
                   Alumiini – 
                   neurotoksiini                              
                   liittyy  Alzheimerin tautiin
Polysorbaatti 80 (Tween80™)                                     – voi aiheuttaa vakavia allergisia                        reaktioita, mm. anafylaktista shokkia

( CDC listalta voi tarkistaa mitkä rokotteet sisältävät mitäkin ainesosia )

Henkilökohtaisesti en ole sitä mieltä, että liian monet ihmiset antaisivat pistää tietoisesti ja vapaaehtoisesti ainoatakaan näistä ainesosista kehoonsa. Ei, pesuaineen ja jäänestoaineen pistäminen kehoon näyttäisi useimmista naurettavalta, kun he tietä
vät kuinka vaarallista jopa näitten emäksisten aineiden pienenkin määrän nielaiseminen voisi olla. Ja kuitenkin jokaista vanhempaa pyydetään, tai heitä jopa vaaditaan lailla, pistättämään toistuvasti näitä ja muita myrkyllisiä kemikaaleja lapsiinsa!

Tee tietoon perustuvia päätöksiä

Ennen kuin teette päätöksiä lastenne rokotuksista mitä tahansa, vastaan, kehotan tietä hartaasti tutkimaan niihin liittyviä haittavaikutuksia ja riskejä. Tämä vaivannäkö saattaa vaikuttaa  suunnattomasti lapsenne terveyteen.

Muistakaa:  Rokotukset voivat aiheuttaa vakavia terveysongelmia mm. aivotulehduksen tai autoimmuunisairauden, allergioita, korvatulehduksia jne..

       On olemassa avian todellinen yhteys rokotusten haittavaikutusten ja lasten oppimis- ja  käyttäytymisongelmien välillä.
*         Rokotteiden ainesosia ei ole koskaan todettu turvallisiksi.
*        Rokotteiden ainesosat ja saasteet voivat olla haitallisia terveydelle.

On olemassa paljon turvallisempia ja tehokkaampia tapoja suojella lapsianne ja itseänne sairauksia vastaan. Esimerkiksi viimevuotinen japanilainen tutkimus osoitti, että D3-vitamiinia saaneet koululaiset saivat 58 prosenttia vähemmän influenssa -Ata (a Japanese study). Tämä on suurempi teho kuin millään influenssarokotteella voidaan väittää olevan, eikä se pommita mahdollisesti tuhoisilla sivuvaikutuksilla! 

On lukemattomia samanlaisia tutkimuksia, jotka osoittavat kuten nämä, luonnonmukaisten menetelmien paremman tehon sairauksien ennalta ehkäisemisessä

Kaiken kaikkiaan paras puolustus mitä tahansa sairautta vastaan on vahva immuunipuolustujärjestelmä, jota rokotteet voivat vain lupailla. Vastustuskyvyn ylläpitämisen tulisi olla aina tärkein asioiden kärjessä.   

D-vitamiini on ratkaiseva parhaimmalle mahdolliselle terveydelle, joten kehotan hartaasti testaamaan lasten D-vitamiinitasot (vitamin D levels tested), ja jos niissä on vajaavuutta, seuraamaan ohjeitani niiden optimoimiseksi.

Tehdessänne näin he eivät todennäköisesti saa flunssaa tai influenssaa tänä vuonna.

Muistakaa: kaikki tarvitsemanne tieto vastuskyvyn parantamiseen ja terveyteen on saatavilla, ilmaiseksi, nettisivuiltani selkeässä, lyhyessä muodossa, joka on tarkoitettu aloittelijoille, keskimääräiset tiedot omaaville ja pitkälle edistyneille (broken down for beginners, intermediate, and advanced). Kannustan selailemaan tätä tietoa tänään ja löytämään keinoja kuinka pysyä terveenä, luonnonmukaisesti.

Suojele terveytesi vapautta

Muistutan aina mielelläni kaikkia siitä, että emme voi pitää itsestään selvänä, että voimme vapaasti valita tietoon perustuvia, vapaaehtoisia rokotusvalintoja Amerikassa. Valtion julkisessa terveydenhuollossa on hyökkäys ei-lääkkeellistä rokottamisvapautuslakia vastaan, ja sitä johtavan farmaseuttisen lobbarin tarkoituksena on rajoittaa vakavasti tai jopa eliminoida teidän uskonnollis-filosofisuuteen perustuvia rokottamisista vapautuksianne. 

Jos emme nyt nouse puolustamaan oikeuttamme tehdä valintoja rokotuksista lastemme puolesta, saattaa tulla päivä, jolloin heräämme huomaamaan, ettei meillä enää ole vaihtoehtoja jäljellä.

Rohkaisen teitä liittymään työhön, jota the National Vaccine Information Center (NVIC) tekee suojatakseen teidän oikeuttanne valita, mitkä rokotteet tahdotte antaa lapsillenne, mm. laillinen oikeus ottaa kaikki, jotkut tai ei ollenkaan rokotuksia. Rekisteröitykää ilmaiseksi  NVIC Advocacy Portal´iin, joka opettaa teitä kommunikoimaan tehokkaasti valtioittenne lainsäätäjienne kanssa.  Ottakaa selvää siitä, mitä tapahtuu valtiossanne ja tehkää äänenne kuuluviksi.
(Rekisteröitykää tänään ja osallistukaa: www.NVICAdvocacy.org.)

Aiheeseen liittyviä linkkejä:

  If You Love Your Kids, Please Do Not Make This Mistake  = Jos rakastatte lapsianne, olkaa hyvät älkääkä tehkö tätä erehdystä
  What is In the Flu Vaccine that Can Cause Infertility? = Mikä influenssarokotuksessa voi aiheuttaa hedelmättömyyttä?
  Why We Need a Fearless Conversation about Vaccines  = Miksi peloton keskustelu rokotteista on tarpeellista?
                                                                       *  *  * * *


https://elamakasissamme.blogspot.com/b/post-preview?token=syVQ8VEBAAA._ea73wUeXl2KpcSOD7wBDCrE4wUX7Ewqch-fMSGEYqtCpRFa7D1ul16MVgzOY2MlIb4Ut0YcbOvvt9lWiOWxUQ.VRMn0itb_oVuHP4LK3lVSg&postId=9217715059207308756&type=POST

Suomen media ja THL:n tiedotus ei havaintojeni mukaan ole ilmoittanut H1N1-sikainfluenssarokote PANDEMRIXsta tekemiensä tutkimustensa tuloksia. - Ovatko narkolepsiaan sairastuneet lapset, nuoret ja heidän omaisensa saamassa korvauksia? Ottaako THL nyt vastuun valitsemansa rokotteen aiheuttamista haitoista? Vai vieläkö meille tarjoillaan esim. näitä tri Mercolan mainitsemia "sattumia"ja maksaja on = kärsijä ?

Toteutuuko mediassame meille jokaiselle kuuluva sananvapaus: eli saammeko mielipiteemme julki sanomalehdistössä, TV:ssä ja muissa virallisissa medioissa?
  VALVEUTUKAA JA OTTAKAA ASIOISTA SELVÄÄ ITSE!


 http://yle.fi/uutiset/vaccine_expert_doctors_withheld_narcolepsy_symptoms/5617690

 http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/narkolepsialaakarit-partisen-vaitteet-perattomia-6079887

3 kommenttia:

 1. Miten välttää rokottaminen kun opiskelee Sosiaali-ja terveysalaa? Tuntuu että jos kieltäytyy rokotteista niin opiskelusta tehdään mahdollisimman hankalaa. Onko joku keino miten pystyy vältäämään tämän ns. "pakkorokotus" vaikka suomessa ei ole rokotuspakkoa?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Miia vaikeasta kysymyksestä! - Itse olin ollessani apteekkityössä onnekas, kun työnantajani antoi minun jättää kaikki rokotukset väliin suuremmitta vaikeuksitta. Ymmärrän miten vaikea tilanne on nyt, kun media ei vieläkään ota ´rokotteiden turvallisuustutkimusten PUUTETTA´ mitenkään esille. Voinkin vain sydämestäni toivoa, että koska rokotukset eivät ole pakollisia, saamme niistä edelleenkin kieltäytyä. Alan opiskelijalle tämä on haastavaa ja siksi suosittelen tulostamaan tänään 10.2.2014 julkaisemani neurokirurgi Russell Blaylock´in artikkelin tuolta blogini alusta. Suomennoksen lopussa on erinomainen linkki : " Vaccines and Brain Inflammation"
  http://www.vaccinationcouncil.org/2011/06/01/vaccines-and-brain-inflammation/
  Siitä selviää hyvin, miksi turvallisuustutkimuksia ´ei rahallisesti kannata´ tehdä. - Vielä voit tutustua blogista ´Rokotetutkijoiden Kirjoihin, joita ilmestyy aina lisää....
  Tämä julkaisu nettilinkistä kelpaa kommentoijan mukaan oikeudessakin....

  Sinnikkyyttä ja onnea Sinulle!

  VastaaPoista
 3. OVATKO NÄMÄ KIRJOITUKSET VAIN YKSITTÄISEN HÖRHÖN MIELIPITEITÄ?

  NÄIN tunnutaan väitettävän monissa nettikirjoituksissa.
  -> "Hae tieteellisempää tutkimusta!"

  Nyt on ilmestynyt lääkärin, tanskalaisen farmaseuttisen lääketeollisuuden sisäpiirissä toimineen tutkijaprofessorin Peter C. Goeztsce´n kirja:

  " TAPPAVAT LÄÄKKEET ja järjestäytynyt rikollisuus // Näin lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon "

  Kannattaa perehtyä kirjaan, sillä se kertoo meille sujuvasti, kuinka lääketeollisuus EI ole eettistä , tieteellistä tutkimustyötä ja ihmisten terveyden edistämistä tekevää toimintaa. Jopa eettiset tieteentekijät ovat asiasta huolissaan.

  RAHA ja omistusosakkeet, jopa lääkäreitten (jatko)koulutus ovat farmaseuttisen lääketeollisuuden ohjauksessa. Niiden toiminnan valvontaa tekevät viranomaiset, joiden toimintakustannuksiin ja asiantuntijoiden koulutuksiin lääketehtaat itse osallistuvat.

  Minullekin tarjottiin proviisoriksi valmistuttuani lääketehtaitten osakkeita - miksipä ei siis lääkäreille?! - En hyötynyt lääkkeiden myynnistä heidän taholtaan.

  Kaivataan todellista ryhtiliikettä tällä teollisuuden alalla!

  -> Itselläni on tapana KÄÄNTÄÄ muitten asioita paremmin tuntevien, koulutettujen, eettisten kirjoittajien tekstejä, joita myös artikkeleiden tavalliset kirjoittajat kommentoivat ja käyttävät, koska lääketeollisuus julkaisee lähinnä vain itselleen suotuisia tutkimuksia. - Tästä kirjoittaa myös prof. Goeztsche.

  Mm. 30.8.2012 julkaistiin Iso-Britanniassa 30 vuotta salatut hallituksen dokumentit ja siakirjat, jotka todistavat MPR-rokotukset ei-turvallisiksi.(Lähde: Sunday Times, August 29 2010)

  OTTAKAA ASIOISTA ITSE SELVÄÄ!

  VastaaPoista